Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Sleva tady, sleva támhle...akční nabídky na nás útočí ze všech stran. Která nabídka je ale opravdu výhodná a která je pouze marketingový trik obchodu? Ve změti akcí a slev, aby se čert vyznal! Tipli je o krok napřed a nabídky tohoto týdne prozkoumalo za vás. Představujeme vám TOP 5 obchodů, kde v týdnu 13.3. - 19.3. 2017 ušetřít peníze.

Jaké obchody se tento týden probojovaly do úzkého výběru? Pojďme si je společně představit.

Kasa.cz | Účtenková losovačka

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Velmi zajímavá akce tento týden probíhá na Kasa.cz s názvem účtenková losovačka aneb vlastnit účtenku se vyplatí. O co jde? Každý den máte šanci vyhrát zpět peníze, které jste za nákup zaplatili. Jak to funguje? Stačí v rámci jedné objednávky zaplatit minimálně 2 produkty, zaregistrovat účtenku a pak? Už jen čekáte na výhru.

Zkusit štěstí s Kasa.cz

Tchibo | Jarní slevy až 50 %

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Časy, kdy se Tchibo staralo jen o to, aby nás ranní káva probudila do nového dne jsou dávno pryč. Tchibo se o nás teď stará mnohem důsledněji, i když nepopíráme, že v kávě se stále skvěle vyzná. Pokud na vás už jaro dolehlo v plné síle a vy pomýšlíte na jarní obrodu šatníku, určitě mrkněte do jarní tchibo kolekce. Co na vás čeká? Slevy až 50 % na dámskou, pánskou a dětskou módu. V úterý 14.3.2017 navíc doprava ZDARMA.

Vyjarnit šatník s Tchibo

Okay | Likvidace elektra

Akcie týždňa: 5 tipov, kde ušetriť peniaze

Nenechte televizi, aby vám zkazila požitek ze sledovaného seriálu. A nebo je ten kazisvět váš notebook? Při každé příležitosti zamrzne a pomůže jen tvrdý restart? Nenechte se otravovat a vyměňte staré za nové. A víte kde tento týden probíhá likvidace skladu? V elektru Okay. Vyberte si nové pomocníky - ušetříte až 47 %.

Ušetřit v elektru Okay

ZOOT | Buďte "eko" s KeepCup

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Bez hrnku kávy nebo čaje nedáte ráno ani ránu? A znáte ekologické hrnky KeepCup? Na ZOOTu tento týden přicházejí s kolekcí, která nabízí až 30% slevy na tyhle krasavce. Vyberte si ze spousty barevných kombinací a užijte si ranní rituál podle svého gusta.

Vybrat hrnek na ZOOT

Bonatex | Akce 45 % na bambusové zboží

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Kvalitní spánek je základem úspěšného dne. Bambusové vlákno ocení nejen ti, kteří hledají kvalitu, ale také alergici pro jeho hypoalergenní vlastnsoti. Je přirozeně antibakteriální a má hebkou strukturu. Zařiďte si spánek jako v “bavlnce” (a možná i o něco lepší…). Akce na bambusové zboží právě probíhá v Bonatex. Vybírejte ložní prádlo, utěrky nebo osušky se slevou 45 %

Klik pro pohodlí na Bonatex

Související obchody

Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se