9 nových knižních tipů z Knihy Dobrovský, které na Vánoce potěší

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Vánoce  |  Ostatní 10. 11. 2021

Přemýšlíte co ještě dát svým blízkým k Vánocům? S dobrou knížkou nemůžete šlápnout vedle. Vybrali jsme pro vás 9 originálních literárních tipů na vánoční dárky, které můžete objednat ještě teď. Když si je objednáte online a vyzvednete osobně na prodejně, nemusíte se obávat pozdního doručení. Navíc pořád získáte cashback 10 %.

Vybrali jsme pro vás 9 knih, mezi kterými si přijde na své každý. Základem jsou poutavé romány pro ženy i pro muže, ale nechybí ani literatura faktu nebo knížka pro děti. Knihy Dobrovský vám tyto skvělé tituly nabízí i s cashbackem 10 % na objednávky online. Ty je pak nejlepší vyzvednout osobně na prodejně, abyste je měli zaručeně doma včas.

Daleko od stromu
Cena
Cena s Tipli
Cena375Kč
Cena s Tipli341Kč

Daleko od stromu (Robin Benway) »

Nádherný, podmanivý příběh tří naprosto rozdílných teenagerů, které pojí pokrevní pouto, ale byli adoptování různými rodinami. Grace, Maya a Joaquin (ne)pátrají po svém původu a tom, co pro ně znamená rodina.

Rozbité panenky
Cena
Cena s Tipli
Cena329Kč
Cena s Tipli300Kč

Rozbité panenky (Sarah Flint) »

Rozbité panenky jsou mrazivý detektivní thriller z pera Sarah Flint. Tentokrát nás vtáhne do světa drogových doupat Lambethu, plných lidí, jež jsou poznamenání tragédiemi a násilím. Poznamenají rány minulosti také budoucnost?

Anatomie rozhodování
Cena
Cena s Tipli
Cena239Kč
Cena s Tipli217 Kč

Anatomie rozhodování (Richard Shotton) »

Objevte, jak probíhá rozhodovací proces. Autor zkoumá, jak je naše chování ovlivňováno psychologickými zkratkami a zkresleními a své poznatky ilustruje akademickými důkazy i příklady z vlastní marketingové praxe.

TIP: Klubové kartičky přinášejí spoustu výhod, stejně tak tomu je i u Klubu Knihy Dobrovský. Za každou nakoupenou knihu se vám budou například sčítat body, za které si budete moc nakonec vygenerovat poukázku na další nákup.

Překvapivé životy zvířat
Cena
Cena s Tipli
Cena299 Kč
Cena s Tipli272 Kč

Překvapivé životy zvířat (kolektiv autorů) »

Krásně ilustrovaná kniha pomůže odhalit dětem od 6 let tajemství zvířecího života. Překvapivé životy zvířat děti ohromí, okouzlí, a přitom prohloubí jejich poznání přírody. Je to dokonalá četba pro malé milovníky zvířat.

Cesta za krvavým ohněm
Cena
Cena s Tipli
Cena422 Kč
Cena s Tipli384 Kč

Cesta za krvavým ohněm (Terry Brooks) »

Druhý díl nové trilogie ze světa Shannary, Shannarův temný odkaz, nadchne staré i nové příznivce Terryho Brookse. Napínavý příběh sleduje skupinu hrdinů, zažívající dobrodružství během pátrání po ztracených kouzelných kamenech.

Na kolenou
Cena
Cena s Tipli
Cena269 Kč
Cena s Tipli265 Kč

Na kolenou (Meredith Wild) »

Osud je svedl opět dohromady. Může Cameron v srdci města plného nadějí a stínů najít dívku, již kdysi miloval, v té ženě, kterou se stala? A jak se zachová Maya, která ho dříve odmítla, nyní je ale jiným člověkem?

Ušetřete na nákupu knih!

Ať už nakupujete knížky často, nebo třeba jen jako dárek k Vánocům, ušetřit na nich je příjemné vždy. Nejlepší je využít cashback a získat z nákupu peníze zpět. Najděte si na Tipli Tipli.cz „Knihy Dobrovský“ a proklikněte se do e-shopu. Cashback ve výši až 10 % bude váš.

Dalším skvělým tipem je sledování webu Knihy Dobrovský, kde neustále nabízejí výhodné knihy ve slevě.

Knihy výhodně u Dobrovského »

TIP: Je toho tolik, co byste si chtěli přečíst, ale nevíte, co dříve? Portál Databáze knih nabízí přehled knižních novinek, recenze uživatelů, bazar knih, a dokonce i takový váš soukromý seznam, kam si můžete ukládat knihy, které byste si chtěli přečíst.


Povinnost a čest
Cena
Cena s Tipli
Cena329 Kč
Cena s Tipli300 Kč

Tom Clancy: Povinnost a čest (Grant Blackwood) »

Jack Ryan je tajný agent postavený mimo službu, někdo si však objednal jeho smrt. Pomocí stop nalezených u mrtvého vraha Jack vyšetřuje, kdo za atentátem stojí. Mrtvol po Evropě však přibývá a vedou dál, než by si kdo myslel. Pořídíte v Knihy Dobrovský

Graciino tajemství
Cena
Cena s Tipli
Cena329 Kč
Cena s Tipli300 Kč

Graciino tajemství (Jill Childs) »

Co odhalila malá Gracie, která byla prohlášena po autonehodě za mrtvou, ale nakonec přežila ? Šokující odhalení by mohlo změnit nejen život její matky Jeny a nové přítelkyně její otce, která nehodu způsobila.

Zapomenuté rozhovory s Hitlerem
Cena
Cena s Tipli
Cena329 Kč
Cena s Tipli300 Kč

Zapomenuté rozhovory s Hitlerem (Eric Branca) »

Seznamte se se 16 nejvýznamnějšími interview, která Adolf Hitler poskytl tisku, aby tak zakryl své skutečné úmysly. Jednotlivé rozhovory jsou doplněné o poznámky a životopisné medailonky novinářů.

TIP: Jestliže patříte mezi vášnivě čtenáře, mohly by vás zajímat všechny možnosti, jak ušetřit na Knihy Dobrovský.

Poutavé příběhy i naučná literatura levněji! Kde?

Už se pomalu zdálo, že knihy vyjdu z módy a nikdo je nebude chtít číst. Byla to však mylná domněnka. Knihy a jejich příběhy prostě nestárnou a není nic lepšího, než si každý večer přečíst alespoň pár stránek. Zkuste to a uvidíte, že se vám bude spát jako nikdy.

Ušetřete s cashbackem a kupte si jich ještě víc!

Související obchody

Knihy Dobrovský, Kosmas, Martinus, Luxor, Kanzelsberger

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se