6 tipů pro vaši dovolenou

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Jemný písek pod nohama, horké slunce na kůži, chuť studených koktejlů na rtech a šum moře v uších. S přibývajícími slunečnými dny přibývají i myšlenky na dovolenou. Kam toužíte uprchnout letos? Počkáte si na léto, nebo vyrazíte za exotikou už teď?

Každé ráno tentýž stereotyp – 6:30 budík, vyčistit zuby, nasnídat se, obléknout se a v 7:15 už mrznout na autobusové zastávce na cestě do práce. Obden se vám podaří zaspat a když máte smůlu, tak ještě ke všemu zmoknete po cestě. Prosluněné fotky přátel na Facebooku z nejrůznějších dovolených jsou pro vás ta poslední kapka – podobnou dovolenou si přeci zasloužíte taky!

Dost už bylo šedivé oblohy a mrazu, zachraň se kdo můžeš! Cestovní kanceláře Alexandria a České Kormidlo nabízí nepřeberné množství zájezdů Last Minute pro ty, kteří chtějí zmizet co nejdřív, i dovolených First Minute pro ty, kteří si počkají do léta.

TIP: Cestovky nejsou nic pro vás? Jeďte na vlastní pěst s Booking!

Last Minute

Egypt

6 tipů pro vaši dovolenou - LM - Č - Egypt

Pokud vás už unavuje zima a vlhko a chcete vypadnout někam do tepla tak rychle, jak je to jen možné, Egypt je pro vás to pravé. Země pyramid a velbloudů totiž nabízí i krásné pláže a teplé moře. Čedok vás tam vezme už za 15 916 Kč. Cena zahrnuje: all inclusive, leteckou dopravu, ubytování.

Koupit dovolenou v Egyptě

Chorvatsko

6 tipů pro vaši dovolenou - LM - ČK

Chorvatsko je ideální destinací na potápění, která je navíc fantasticky blízko – výborná zmrzlina, horké slunce nad hlavou a krásná architektura starých měst. Neužije vás na dlouhé dovolené? Nevadí, dopřejte si energetickou bombu - s CK České kormidlo si už za 1 248 Kč užijete jednodenní koupání v azurovém moři. Cena zahrnuje: autobusovou dopravu z nástupních míst bez příplatku, pojištění CK proti úpadku.

Koupit dovolenou v Chorvatsku

Turecko

6 tipů pro vaši dovolenou - LM - A - 2

Turecko je ta správná volba, pokud si chcete od stereotypu odpočinout hodně daleko. Pokud milujete kebab, budete tu jako v ráji. Dopřejte si s cestovní kanceláří Alexandria už za 15 981 Kč únik k soli provoněným plážím. Cena zahrnuje: leteckou dopravu, all inclusive a klimatizované ubytování přímo na oblázkové pláži.

Koupit dovolenou v Turecku

First Minute

Francie

6 tipů pro vaši dovolenou - FM - Č - Francie

Víno, ženy, zpěv – Francie jako malovaná. Láká vás romantický výlet s vaší láskou po francouzských sklepech? Nebo výhled z Eiffelovy věže? Nebo třeba projeďte autokarem květinami provoněnou Provance s CK Čedok. Dovolená na čtyři dny již za 4 990 Kč na osobu. Cena zahrnuje: dopravu, snídani.

Koupit dovolenou ve Francii

Chorvatsko

6 tipů pro vaši dovolenou - FM - ČK

Milovaná destinace pro letní dovolené - prosluněné Chorvatsko má překrásné pláže a moře tak čisté, že se můžete potápět a koukat po dně prakticky kdekoli. A chuti jejich zmrzliny se nic nevyrovná! České kormidlo cestovní kancelář vám zprostředkuje fantastický zájezd na 10 dní / 7 nocí už za 6 980 Kč na osobu. Cena zahrnuje: dopravu autobusem, polopenzi, pobytovou taxu, povlečení a ručníky, závěrečný úklid, služby oblastního delegáta.

Koupit dovolenou v Chorvatsku

Řecko

6 tipů pro vaši dovolenou - FM - A - 5

Svěží mořský vzduch a fantastická kuchyně, to vše je Řecko. Vydejte se za sluníčkem a užijte si krásy jižní Evropy. CK Alexandria vám zprostředkuje fantastický zájezd už za 15 121 Kč na osobu. Cena zahrnuje: all inclusive, leteckou přepravu včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku, transfery do pobytového místa a zpět, ubytování, česky/slovensky mluvícího delegáta a pojištění proti úpadku cestovní kanceláře.

Koupit dovolenou v Řecku

Termíny se rychle plní, tak si pospěšte. Vrhněte se za dobrodružstvím a navštivte místa, kde jste ještě nebyli!

Využijte také tipy na levné

Související obchody

Čedok, České kormidlo, Alexandria

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se