Zorganizujte si šperky do krásné šperkovnice!

Tipy k nákupuMóda  |  Dámská móda 1. 4. 2022

Všechny řetízky zamotané, prstýnky zakutálené kdo ví kde a z páru náušnic vždy jedna chybí? Vyhlaste boj neuspořádaným šperkům a pořiďte si krásnou a přehlednou šperkovnici!

Máte všechny šperky naházené na jedné hromadě a není v nich žádný systém? Zdržuje vás hledání toho pravého kousku tak moc, že si raději v ranním spěchu nevezme kromě snubního prstenu a hodinek nic? Tak s tím je konec – pomůžeme vám všechny šperky hezky uspořádat!

Kde krásné šperkovnice najít? Občas se v obchodech schovávají, použijte proto vyhledávací roletku a heslo „šperkovnice“. Pokud sháníte spíš pěkný stojánek na šperky, zadejte do roletky heslo „stojan“.

Šperkovnice pro parádnice

Máte toho opravdu hodně? Tu dárek od kamarádky, tu pozornost od přítele a tohle jste si koupila sama už dávno? Pak potřebujete hodně úložného prostoru. Nebojte, v této velké šperkovnici je místa dost na každý váš klenot. Má spoustu výsuvných šuplíků, kam si můžete uložit kde co. A najdete ji v nejrůznějších barvách, aby vám krásně zdobila ložnici. A dokonce má i zabudované zrcátko!

Tento kousek najdete na Mall.cz.

šperkovnice mall

šperkovnice tchibo

Šperkovnice na cesty

Chystáte se na luxusní romantickou dovolenou a své nejlepší šperky nemůžete za žádnou cenu nechat doma? Pořiďte si praktickou cestovní šperkovnici a vezměte si vše potřebné s sebou! Do malé cestovní šperkovnice toho dáte spoustu – náušnice, prstýnky i řetízky. A přitom je maličká a vejde se vám i do kabelky. Navíc je na zip, takže se vám z ní nic nepoztrácí!

Tento kousek najdete na Tchibo.

I muži mají své šperky

Možná ne v takové míře jako ženy, ale i muži mají šperky, které je třeba někam uložit. Hezké hodinky, snubní prsten, sponu na kravatu a manžetové knoflíčky přeci někam dát musíte! A není důvod, aby úložný box na pánské doplňky za tím dámským nějak zaostával – ať už co do designu, nebo množství úložného prostoru. Poohlédněte se třeba po hezkých boxech na hodinky.

Tento kousek najdete na Bonami.

šperkovnice bonami

šperkovnice alza

Šperkovnice pro malé princezny

Učte pořádku svoji malou princeznu už od malička – i pokud má jenom korunku a korále. Přeci nechcete, aby se její hračky jen tak někde válely. Když jí pořídíte takovouto krásnou šperkovničku i se skříňkou a zrcadlem, získáte super úložný prostor. A navíc ji vaše malá bude absolutně zbožňovat! Její pokojíček se tak promění v kouzelné královské komnaty.

Tento kousek najdete na Alza.

Minimalistická šperkovnice

Stačí vám jen maličká šperkovnice na dva prstýnky a řetízek? Tenhle drobeček nezabere skoro žádné místo, zato ale poslouží i jako bytový doplněk. Má krásný design a vaše šperky do něj padnou jako ulité. Pokud ale šperky začnete hromadit, dříve či později určitě budete potřebovat trochu více úložného prostoru.

Tento kousek najdete na Blancheporte.cz, kde je také dostupný Blancheporte katalog s kompletní nabídkou.

šperkovnice blancheporte

stojan na šperky šperky.cz

Vsaďte na stojan na šperky

Na krabičky vás neužije a radši máte svoje klenoty neustále na očích? Pak je pro vás tím pravým designový stojan na šperky! Najdete ho v nejrůznějších provedeních, nejčastěji ve tvaru roztomilých zvířátek. Bohužel ho využijí spíš majitelky velkého množství prstenů. Co říkáte třeba na tento rozkošný stojánek na šperky ve tvaru králíčka?

Tento kousek najdete na Šperky.cz.

Pokud jste si i přesto stále nevybrali, máme pro vás další typy v našem článku, kde najdete šperkovnice z AliExpress.

Přemýšlíte, čím byste tak svoji novou šperkovnici mohli naplnit? Měli bychom pár tipů - třeba víme, kde levně pořídit Pandora náramek!

Ušetřete na každém svém nákupu s cashbackem!

Máte rádi slevy? Pak vězte, že u nás můžete ušetřit hned dvakrát - jednak s cashbackem, jednak se speciálními Tipli slevami - rychle vybírejte, než je nahradí jiné!

Užít si Tipli slevy

Související obchody

AliExpress, Šperky.cz, Tchibo, Mall.cz, Blancheporte.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se