Zdravé pečení: stáhněte si e-book zdarma

Tipy k nákupuRecepty 10. 11. 2021

Rádi si občas dáte něco sladkého na zub a potom máte výčitky svědomí? Už nemusíte! Vánoční cukroví i další dezerty si totiž můžete připravit zdravěji, bez rafinovaného cukru. Přinášíme zdarma ke stažení e-book Zdravé pečení aneb mlsání bez výčitek plný chutných receptů, které vám pomohou udržet správnou figuru.

E-book zdarma

S e-bookem od Pestrého jídelníčku zvládnete vykouzlit zdravý domácí chléb i perníčky či linecké, kterými o Vánocích potěšíte celou rodinu. Dozvíte se, čím při zdravém pečení nahradit bílou mouku nebo cukr a pár tipů máme i na bezlepkové dobroty pro celiaky nebo alergiky na lepek. Pokud se snažíte jíst zdravěji, nemusíte hned vyloučit vše sladké, stačí si osvojit několik jednoduchých principů a vyměnit některé ingredience.

Ke stažení e-booku se stačí zdarma zaregistrovat na Tipli. Pokud již jste registrovaní z dřívějška, je potřeba se nejdříve přihlásit.

Ke stažení e-booku ZDARMA stačí poslední krok!Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se