Zdravé a chutné recepty z kokosu: stáhněte si e-book zdarma

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Recepty 17. 7. 2023

Zbožňujete jídla s vůní exotiky? Tak to jste na správném místě. Připravili jsme si pro vás e-book Kokos aneb chutné a zdravé recepty, který si můžete stáhnout zcela zdarma. Ať už vás honí mlsná, nevíte, co uvařit k večeři, nebo chcete vyzkoušet nový zdravý recept, v e-booku najdete potřebnou inspiraci.

E-book zdarma

E-book od Pestrého jídelníčku nabízí kompletní informace o této novodobé superpotravině. Že nevíte, k čemu se hodí kokosový olej, kokosové mléko, mouka, olej MCT či strouhaný kokos? V e-booku se dozvíte vše potřebné včetně informací o tom, jaké má kokos blahodárné účinky. Pozor, nepleťme si kososový tuk s palmovým tukem. Je velmi známý a osahuje ho celá řada potravin, ale palmový tuk škodí nejen člověku, ale i přírodě. Chutné recepty s kokosovým mlékem jsou ideální volbou rovněž pro osoby trpící intolerancí laktózy či alergií na mléko. Olej MCT je superpotravinou s širokým využitím.

K získání e-booku se stačí zdarma zaregistrovat na Tipli. Pokud již jste registrovaní, přihlaste se.

Ke stažení e-booku ZDARMA stačí poslední krok!Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se