Zahrajte si fotbal! Víte, kde koupit nejlepší kopačky?

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Fotbal je skvělá kolektivní hra, která je populární po celém světě. Má jasně daná pravidla a také to, jaké musíte mít na hřišti vybavení, aby se nikdo při hře nezranil. Poradíme vám, kde nakoupit fotbalové vybavení levněji, abyste si mohli zakopat co nejdříve.

Fotbal můžou hrát děti i dospělí a užít si při něm spoustu legrace. Ať už vyrážíte ven s přáteli nebo se chystáte na fotbalový trénink, zkontrolujte si své vybavení. Máte správné kopačky, které vás netlačí? Zvolili jste vhodný fotbalový dres podle počasí? Pokud v tom tápete, poradíme vám, jak vylepšit vaše oblečení.

Fotbal a vybavení

Fotbal není už jen pánský sport, ale na hřišti můžete vidět i ženské týmy. Pro obě skupiny je důležité správné oblečení a vybavení. Hlavně kvalitní a pohodlné kopačky, se kterými budou hráči běhat přes celé hřiště a bojovat o míč. A brankář potřebuje správně padnoucí fotbalové rukavice, které udrží míč. Jenže sehnat dobré vybavení není jen tak. Proto vám poradíme, kde nakupovat a ušetřit přitom s casbackem.

Rozhýbejte své tělo na fotbalovém hřišti a stravte příjemné odpoledne na sluníčku. Nezapomeňte na dostatek tekutin, opalovací krém a doplnění energie. Vyzkoušejte doplňky stravy z Fitness007. Fotbalisty často chytají křeče do lýtek. Před tréninkem se vyplatí vypít sklenici vody s šumivou tabletou hořčíku. Předcházejte zraněním i důkladným protažením.

Kopačky

Dětské kopačky Nike z A3 Sport se hodí na pevný povrch hřiště. Pevná struktura zvyšuje citlivost a přilnavost k terénu. Při hře docílíte větší mrštnosti a rychlejších útoků. S asymetrickým šněrování budete lépe ovládat míč. Límec se dokonale přizpůsobuje chodidlu a kotníkům.

kopačky

Výrazné kopačky Adidas zajišťují komfort a pohodlí při hře díky kompresnímu límci. Syntetický materiál jim dodává lehkost. Kopačky vám dodají větší záběr a akceleraci při pohybu. Můžete je koupit na Sportisimo.cz za 1 399 Kč.

fotbalový míč

Fotbalový míč

Na eshopu Mall.cz najdete strojově šitý fotbalový míč s butylovou duší za 460 Kč. Je určen pro amatérské kopání nebo k přípravě na tréninku. Povrch zajišťuje nízkou absorpci vody a přesnější trajektorii míče. Značka Adidas navrhla své fotbalové míče v oficiálním designu 21. fotbalové Mistrovství světa pod hlavičkou FIFA. Pixelová grafika má představovat ruská městská panoramata.

Fotbalový dres

Ať už pojedete fandit na zápas nebo budete sami trénovat, vyberte si dres vašeho oblíbeného týmu. Na Sportobchod.cz seženete dresy reprezentace s logem fotbalových klubů. Trička odvádí pot na povrch textilie a vaše tělo si udrží příjemnou teplotu i během náročné sportovní aktivity.

fotbalový dres

Tip: Chcete být na hřišti vidět v originálním dresu? Nechte si vyrobit trička s potiskem podle vaší fantazie. Navrhněte si tričko s logem fotbalového týmu, jménem oblíbeného hráče nebo ikonickým heslem.

fotbalové rukavice

Fotbalové rukavice

Protiskluzové fotbalové rukavice pro pokročilejší brankáře najdete na Decathlon.cz za 460 Kč. Dlaň je pokryta vrstvou latexu, která usnadní přilnavost a uchycení míče při chytání ve skoku i v pádu. kombinace plochách a obrácených švů na prstech působí maximální pohodlí.

TIP: Víte, že můžete využít také Black Friday v Česku? Nechte se zlákat výhodnými nabídkami a nakupujte fotbalové vybavení s maximální slevou.

Nakupujte fotbalové vybavení v obchodech s cashbackem

Nakupujte s Tipli a ušetřete peníze z nákupního košíku.

Podívejte se na další sportovní obchody, ve kterých můžete nakoupit vybavení na fotbal. Zaregistrujte se zdarma na Tipli a ušetřete jedním kliknutí. Nakupujte s námi a část peněz se vám vrátí zpět!

Související obchody

Sportega, Mall.cz, GymBeam, Fitvýživa.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se