Vytvořte si svůj vlastní svět ve hře Minecraft!

Tipy k nákupuHry  |  Nákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Každý někdy potřebuje uniknout z reality a odreagovat se. Počítačová hra Minecraft to může částečně splnit! Minecraft je virtuální svět, který si každý hráč vytváří úplně sám. Na výběr je hned několik herních módů i obtížností, takže si vybere opravdu každý. A co vy, už jste Minecraft vyzkoušeli?

Minecraft je originální v tom, že je celý jeho svět postavený z kostiček. Hráč si tak staví obydlí podle svých představ a možnosti jsou neomezené! Minecraft se také dá hrát samostatně jako singleplayer, nebo s více hráči jako multiplayer. K hraní ve více hráčích pak slouží tzv. Minecraft servery, které umožňují hrát více hráčům v jedné mapě.

Kde koupit hru Minecraft?

minecraft z key4you

Hru jednoduše najdete ke koupi kdekoliv na internetu. Tato konkrétně je z Key4you.cz. Jde o sandboxovou hru, tedy hru s otevřeným světem. Budete stavět, nebo bojovat? Až si vyberete, nezapomeňte také nasbírat materiál na stavbu obydlí a výrobu nástrojů! Ve hře se navíc střídá den a noc, takže když padne tma, objevují se příšery a boj o život začíná.

Koupit na Key4you

TIP: K hraní her na notebooku neodmyslitelně patří i péče o něj. Nenechte ho jen tak ledabyle pohozený v tašce, když ho přenášíte. Máte už obal na notebook?

Každý hráč si individuálně nastavuje stupeň obtížnosti, ve kterém chce Minecraft hrát. Existují čtyři základní stupně obtížnosti, které lze měnit i v průběhu hry: Peaceful (mírumilovná), Easy (lehká), Normal (střední), Hard (těžká).

Kupujte Minecraft se slevou!

Ušetřete díky cashbackovému portálu Tipli, který vrací cashback z nákupu. Nechte si za každý nákup vrátit část peněz zpět na účet!

Jak funguje cashback

Hra nabízí nespočet možností, hráč si může vybírat ze tří základních dimenzí, přičemž různé modifikace mohou přidat další. V Minecraftu se také nachází spousta zvířat a bytostí - jednotně jsou nazýváni Mobové. U hry Minecraft se můžete odreagovat při farmaření a stavění domu, nebo zažít dobrodružství s příšerami a kouzelnými bytostmi.

Kde koupit další Minecraft hry?

Jsou dvě možnosti. Specializované weby a kamenné obchody, kde se prodávajícími stávají často sami milovníci her, kteří ochotně poradí s výběrem velice dopodrobna, nebo velké obchody, které vám prodají vše od zahradnických potřeb, přes oblečení až po software a hry.

minecraft z alza

Vytvořte si kostičkový svět a společně s ostatními hráči stavte obydlí a braňte se před útočícími moby. Minecraft patří mezi nejlepší hry na ps4. Minecraft hru pro konzoli Ps4 koupíte na Alze.

minecraft pro xbox

Základní hra Minecraft pro Xbox one a Xbox one X společně s Explorers Pack, který původní hru rozšiřuje o nové předměty, textury a přídavné funkce.

  • Obchod: Kasa.cz
  • Cena: 579 Kč
  • Cashback od Tipli: až 4 %
minecraft story mode z mall.cz

S postavou Jesseho se vydáte na nebezpečnou výpravu přes Overworld, kde na vás čeká spousta nebezpečí. Hra Minecraft: Story Mode obsahuje první disk z pěti.

  • Obchod: MALL.cz
  • Cena: 649 Kč
  • Cashback od Tipli: až 4 %

Minecraft - hra pro každého

Ve hře se nachází pět herních módů, ze kterých si hráč vybírá. Jedná se o:

  • Survival (přežití) - Jste-li milovníkem her o přežití, tento mód je jako dělaný pro vás. Hráč se snaží přežít v nehostinné divoké přírodě a vše si obstarává pouze z přírodních zdrojů.
  • Hardcore (jednoživotová hra) - Jste milovníkem výzev? Princip je stejný jako u předchozího módu. Máte však pouze jeden život a po smrti se celá hra automaticky smaže.
  • Creative (tvořivá hra) - Tato hra je pro kreativní duše. Hráč má neomezené možnosti, může létat a má bezedné množství surovin.
  • Adventure (dobrodružná hra) - Jste dobrodruh? Pak hrajte v tomto módu. Jeho nastavení zakazuje některé interakce z předešlých módů. Hra má svá omezení, čímž se stává zajímavější.
  • Spectator (divák) - Pro ty, kteří se rádi dívají okolo sebe. Tento mód neumožňuje žádnou interakci s prostředím, hráč může pouze létat a pozorovat svět.

TIP: Minecraft hrát nechcete, nebo chcete vyzkoušet i něco jiného? Podívejte se na nejlepší hry na PC.

Kde koupit další PC hry se slevou?

Rádi trávíte volný čas hraním her, ale už vás žádná, kterou máte doma, nebaví? Kupte si novou PC hru se slevou. Ušetříte a skvěle se odreagujete.

  • Kinguin - Celosvětový prodejce herních klíčů, díky kterému získáte hru už za chvíli po zaplacení. A s 2,5% cashbackem od Tipli bude hra levnější.
  • VirtualKeys - Chcete mít hru ihned pár minut po zaplacení? S VirtualKeys je to možné. Zaměřuje se totiž na prodej her formou digitální distribuce.
  • Expert.cz - Doslova expert přes elektroniku, software a hry. Osvědčený prodejce u kterého s koupí nešlápnete vedle.

Související obchody

AliExpress, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz, Kinguin

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se