Vsaďte na boty Converse - vydrží vám věčnost

Tipy k nákupuObuv 10. 11. 2021

Plátěné boty Converse z módy jen tak nevyjdou – hodí se k jakémukoli sportovně a městsky laděnému oblečení, perfektně sedí a vydrží všechno. Kde najít klasické i nejnovější modely této známé značky?

Značku bot Converse si oblíbili muži, ženy i děti po celém světě, a to kvůli jednoduchému nadčasovému designu i skutečnému pohodlí. Converse můžete obout nejen ke kalhotám, ale i ke sportovní sukni a šatům. Do města jsou jako dělané a noha se vám v nich nezpotí – jsou tedy ideální i na teplejší měsíce.

TOP obchody, kde najdete modely Converse bot

Pokud se nespokojíte s napodobeninou a chcete originální Converse boty, pak nestačí zajít do nejbližší obuvi. Vsaďte na obchody se značkovými botami a kupte si takové, za které si sice trochu připlatíte, ale zato vám vydrží téměř navěky.

Nezapomeňte také, že jediným modelem této značky není jen typický Converse All Star (byť patří k nejoblíbenějším) - objevte i jiné zajímavé modely.

Velký výběr na Footshop

Footshop je oblíbený obchod s městskou obuví. Čeká na vás obrovský výběr pánských i dámských tenisek. O vybraných kouscích se zde dozvíte podrobné informace včetně použitých materiálů. A aby vám Conversky opravdu seděly, najde zde i poloviční velikosti boty. Objevte tady i tento model Converse X Madame One Star Platform.

footshop converse
sizeer converse

Do detailu na Sizeer

Na Sizeer rozhodně nekupujete boty v pytli. Užijte si velmi detailní fotografie všech produktů a hodnocení zákazníků, kteří si boty koupili před vámi. Jednoduše zde také poznáte novou kolekci označením nálepkou „New Stuff“. U každého produktu se taky dozvíte vše o jeho dostupnosti. Podívejte se třeba na tento roztomilý model Converse Chuck Taylor All Star Knot.

Bláznivě na Brands24

Léto si žádá bláznivé barvy! I klasický model Converse Chuck Taylor All Star bude vypadat neobyčejně, když sáhnete po gumovém provedení nebo stylové neokoukané barvě! Brands24 sice nabízí užší výběr bot Converse, zato zde však najdete pár hodně originálních kousků. K obuvi zde hned můžete koupit i nejrůznější ochranu jejich povrchu.

brands24 converse
brands24 converse

Design na UrbanStore

A provedení na prvním místě prosazuje i eshop UrbanStore! I tady najdete Converse boty v nejrůznějších designech, ale v mnohem větším výběru. Vsadíte na nízké, nebo na platformě? K řadě bot zde navíc dostanete i dopravu zdarma. Co říkáte třeba na tento netradiční model Boty Converse Chuck Taylor All Star HI v rastafariánských barvách s výrazným potiskem?

TIP: Sháníte pro jednou něco elegantnějšího? Nebo toužíte po teniskách, ale chcete trochu levnější? Vyzkoušejte Deichmann boty!

Nakupte boty levněji díky Tipli!

Víte, jak funguje cashback? Nakupte přes Tipli v jednom z více než 400 partnerských obchodů a získejte až 33 % z nákupu zpět rovnou na účet! Pokud chcete nové boty, můžete zkombinovat slevy, které jsme pro vás připravili s cashbackem, který u daných obchodů nabízíme. Ušetříte tak ještě víc! A jaké obchody s obuví doporučujeme?

  • eObuv.cz - nabízí širokou nabídku kvalitních bot. Z nákupu každých bot dostanete 3,3 % z ceny objednávky zpět rovnou na účet!
  • Deichmann - je skvělý obchod, pokud nechcete za nové boty utratit majlant. S Tipli získáte až 4 % z nákupu zpět!
  • Baťa je česká obuvnická firma s dlouholetou tradicí, která vás rozhodně nezklame. Na nákup bot u Bati nabízíme 4 % zpět z nákupu.

Související obchody

Shooos, Footshop, Brands24, Converse, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se