V kůži superhrdiny! Kde najít nejlepší Marvel oblečení?

Tipy k nákupuMóda 21. 11. 2022

Marvel je gigant! Za pouhých deset let se společnosti povedlo udělat absolutní revoluci ve filmovém průmyslu a získat si miliony fanoušků po celém světě. Kde najdete nejlepší Marvel oblečení a doplňky, abyste se k fanouškovství mohli veřejně přihlásit?

Filmový svět Marvel se za deset rozrostl do neuvěřitelné šíře a obsáhl nespočet oblíbených a méně známých postav. A to nesmíme zapomínat, že X-Men a Deadpool si pořád hrají na vlastní písečku a budují si svůj filmový vesmír.

Pokud bychom počítali veškeré komiksové filmy od Marvel od jejich počátku, pak bychom se dostali na 73 hraných filmů a 19 animovaných filmů. Produkci potom nejvíc nakopnul Iron Man z roku 2008, který odstartoval MCU (Marvel Cinematic Universe, tedy Marvel filmový vesmír).

TOP oblečení s motivem oblíbených Marvel postav

Fanouškovské zboží se u nás pořád shání trochu obtížně, zvlášť, pokud máte specifické požadavky. Hračky s motivem Marvel postav ale najdete všude spousty. A s postupem času se to však mění k lepšímu i na poli oblečení a módních doplňků. Navíc můžete pohodlně nakupovat i na zahraničních webech. Chcete se něco dozvědět o nejoblíbenějších postavách a nakoupit si pěkné Marvel oblečení a doplňky?

Váš hodný soused Spiderman

Pavoučí hrdina si získává dětská srdce především díky kresleným seriálům a animovaným filmům. Pro děti je Spiderman vzor, protože je snadné se s ním ztotožnit. Miluje ho i vaše dítě? Udělejte mu radost k narozeninám nebo za vysvědčení hezkým tričkem nebo kšiltovkou!

Do kin se Spider-man dostal pod taktovkou režiséra Sama Raimiho a společnosti Sony roku 2002. Od té doby se dočkal šesti filmů a tří představitelů - Tobeyho Maguirea, Andrewa Garfielda a Toma Hollanda. S posledním jmenovaným bude Spider-man po boku ostatních hrdinů dělat divákům radost řadu let. Na rok 2019 se chystá film s podtitulem Far From Home (Daleko od domova).

 emp shop spiderman

Zboží najdete v obchodě EMP shop.

emp shop deadpool

Tohle Deadpool tričko a další zboží najdete v obchodě EMP shop.

Užvaněný žoldák Deadpool

Navzdory tomu, že je Deadpool mládeži nepřístupný, ho milují i děti. Dokonce se se Spider-manem objevil i v kresleném seriálu. Kšiltovkou nebo tílkem s jeho motivem tedy určitě potěšíte komiksové nadšence všech věkových kategorií. V sortimentu zboží najdete stylové i vtipné potisky.

Oficiálně se Deadpool poprvé objevil ve filmu X-Men Origins: Wolverine (2009). Na tuto jeho epizodu by však většina fanoušků nejraději zapomněla. Druhé šance se dočkal s vlastním filmem v roce 2016. Deadpool byl krvavý a plný kontroverzního humoru – přesně takový, jaký má být. Zbývá jen doufat, že i přes nevymáchanou tlamu ho jednou uvítají v MCU.

„Víc než jen oblek“ Iron Man

Ačkoli se fanoušci shodují, že pravý hrdina se skrývá uvnitř obleku, Iron Man je nejvíce známý právě díky svému brnění. Kupte si ho v krásném celopotisku, jestli se chcete téměř stát Iron Manem. Tahle trička zatím bohužel nejsou nabitá ohromnou energií, ale jistě vykouzlí úsměv na rtech každého fanouška filantropa Tonyho Starka :-)

Do třetice všeho červeného - génius, miliardář, playboy a filantrop Tony Stark. Postava, která odstartovala celý MCU v roce 2008 sólovkou Iron Man, pořád platí za jeden z největších taháků universa. Objevil se ve třech vlastních filmech, třech týmovkách a sehrál podstatnou roli i ve filmech Spiderman: Homecoming a Captain America: Občanská válka.

bontonland iron man

Tohle Iron Man tričko a další zboží najdete v obchodě Bontonland.

emp shop captain america

Tohle tričko Captain America a další zboží najdete v obchodě EMP shop.

Patriot Captain America

Oblíbená komiksová postava původně sloužila jako vzor statečného vojáka, není tedy divu, že ho zbožňují úplně všichni. Captain America je ztělesněným upřímnosti a hrdosti. Tričkem s hvězdou na hrudi tak dáte jasně najevo, za jaký tým kopete.

Největší americký hrdina Captain America (někdy přepisován i jako Kapitán Amerika) se ve filmu v rámci MCU objevil v kinech v roce 2011. I dnes je hojně spojován s americkým patriotismem, v posledních filmech ale jen v revoluční podobě. Po událostech v Občanské válce se totiž dostal mimo zákon a charakteristický štít s hvězdou vyměnil za bezbarvý. Od té doby si říká Nomád.

Všichni Avengers pohromadě

Nemůžete se rozhodnout jen pro jednoho? Nebo si nejste jistí, motivem s jakou postavu uděláte největší radost? Vsaďte na jistotu a kupte je všechny! Avengers jsou konec konců jedna velká parta a ta by se trhat neměla. Podívejte se třeba na tahle cool trička!

Neustále se rozpínající vesmír momentálně čítá 19 filmů. K tomu si připočítejte i několik seriálů (např. Punisher, Jessica Jones nebo Daredevil) a máte dost zábavy na sledování na celé léto. Marvel se zkrátka se svými adaptacemi populárních komiksů neustále trefuje do černého. O tom svědčí i fakt, že poslední film Avengers: Infinity War v kinech po celém světě vydělal přes 2 miliardy dolarů.

metalshop avengers

Tato Marvel trička najdete v obchodě Metalshop.

aliexpress cosplay

Zboží najdete v obchodě AliExpress.

Pro dokonalý kostým

Baví vás cosplay? Nebo si chcete jen na večírek obstarat naprosto bezkonkurenční kostým? Na AliExpress najdete perfektně vyvedené rekvizity, které vašemu kostýmu dodají šmrnc. Protože se ale často jedná o velké produkty, dejte si pozor na pečlivý výběr. Kontrolujte požadované rozměry i provedení a pro jistotu se podívejte i na fotografie ostatních nakupujících – přesvědčíte se tak, že kupujete opravdu parádní kousek. Všechno zboží navíc hledejte v angličtině, tedy: Captain America shield (štít Kapitána Ameriky), Thor hammer (Thorovo kladivo), Iron man mask (maska Iron Mana). Jistě vám takové hračky budou všichni závidět!

Marvel je dnes tak rozsáhlý, že tomu odpovídá i nabídka fanouškovského zboží. Můžete se tak stylově obléct od hlavy k patě!

Na Marvel do kina se Cinema City

Nosit Marvel trička je super - ale stejně se nejvíc člověku líbí, když si své oblíbené filmy vychutná v kině při premiéře! Zajděte na Marvel filmy do kina a užijte si je naplno! Už 5. července 2018 jde do kin novinka Ant-Man a Wasp!

Užít si Marvel filmy

Související obchody

AliExpress, Metalshop, Shot Dead In The Head, eBay.com, EMP shop

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se