Top cestovní vychytávky z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Určitě jste již při cestování pár šikovných maličkostí postrádaly, jenomže v průběhu roku na nákup takových vychytávek zkrátka není čas? Nezoufejte. Našli jsme pro vás top pět skvělých vychytávek z AliExpress, které se vám jistě budou hodit!

Dovolená za dveřmi, ale vás pořád straší představa nepohodlného cestování? Nebojte! V Tipli jsme si pro vás připravili chytré vychytávky z AliExpress, jež všem cestovatelům umožní vychutnat si začátek letní dovolené již od příprav. A navíc - veškeré produkty s dopravou zdarma!

Pokud ještě s online nakupováním nemáte tolik zkušeností, poradíme vám v našem článku jak nakupovat na AliExpress, který obsahuje všechny potřebné informace k úspěšnému AliExpress nákupu.

Cestovní kufr

Kufr

Stylový cestovní kufr z AliExpress.

  • Cena: 110.40 $ / 2 436 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 – 31 dní

Unikátní spojení zavazadla a dětského vozítka využívá tento šikovný a bytelný kufr. Díky němu budou vaše cesty klidnější a děti spokojenější. Prodejce udává velikost produktu 54 x 25 x 50 cm a celkovou váhu prázdného zavazadla 3 kg. Dostupný je v 6 barvách - žluté, světle a tmavě růžové, červené, modré a oranžové.

Pokud potřebujete spíše klasiku, neváhejte se podívat na náš článek věnovaný cestoním kufrům z AliExpress.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Velice šikovný kufr si prozatím objednalo pouze 14 zákazníků, 9 z nich zanechalo velice pozitivní hodnocení a jeden dokonce i reálné fotografie tohoto cestovního kufru. Nakupující si chválí rychlé dodání, kvalitu produktu a v neposlední řadě i šikovnost nápadu - respektive děti byly také spokojené. Prodejce s dvouletým online obchodováním na AliExpress je spolehlivým obchodníkem.

Zobrazit na AliExpress »

Vakuové obaly

  • Cena: 10.78 – 11.61 $ / 239 – 258 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Průhledné vakuované obaly se do vaší domácnosti budou hodit nejenom na cestování, jelikož dokáží ušetřit velké množství prostoru (tento typ obalů navíc rolujete - dochází tak k ještě větší prostorové úspoře). Set obsahuje celkově šest plastových obalů - čtyřikrát obal velikosti 40 x 60 cm a čtyřikrát obal velikosti 50 x 70 cm. Prodejce udává celkovou kapacitu vakuovaného obalu zhruba 100 ml.

Obaly

Průhledné vakuové obaly z AliExpress.com.

Pokud jste si ještě nevybrali dovolenou, nezoufejte - můžete se nechat inspirovat Invia last minute dovolenou v našem článku.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem z 29 objednávek zanechalo 15 zákazníků pozitivní feedbacky s plným počtem hvězdiček, pouze 3 z nich se čtyřmi z pěti. Nakupující si chválí kvalitu produktu a rychlé dodání. Spolehlivý obchodník s 2letou zkušeností na AliExpress má dokonce přes 800 sledujících.

Zobrazit na AliExpress »

Obal na spodní prádlo

Obal

Originální obal na podprsenky z AliExpress.com.

  • Cena: 13.18 $ / 292 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Všechny jsme již jistě řešily známý problém - jak vlastně šikovně sbalit podprsenky do kufru, aniž by zabraly vetšinu prostoru nebo se jakkoli v zavazadle poškodily? Unikátní ekologický ochranný obal na spodní prádlo vám podprsenku bezpečně schová a přitom nezabere tolik prostoru v kufru (navíc do něj můžete přibalit i ostatní spodní prádlo). Obchodník udává velikost 31 x 17 x 9 cm a celkovou kapacitu obalu zhruba 120 ml. Prodejce nabízí spousty barevných a designových variant.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Z 91 nakupujících zatím pouze 16 ohodnotilo tento produkt, zato ale velice pozitivnímí komentáři, navíc v nich najdete i reálné fotografie. Zákazníci si pochvalují rychlé dodání a velice dobrou kvalitu produktu. A taky aby ne, spolehlivého prodejce se čtyřmi roky paxe na AliExpress sleduje více než 38 tisíc fanoušků.

Zobrazit na AliExpress »

Kosmetická taštička

  • Cena: 5.81 $ / 129 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Všestranná cestovní kosmetická taštička bude vašim každodenním pomocníkem všude, kam se vydáte. Taška je vyrobena z příjemného a kvalitního materiálu (převážně nylon), a díky velkému množství různě velkých kapsiček se dokonale hodí na kosmetické prostředky. Prodejce uvádí velikost 24 x 18,5 cm, hmotnost 220 g a celkovou kapacitu 200 ml. Obchodník nabízí k prodeji 5 typů různě barevných kombinací.

Kosmetická taška

kosmetická taška z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Takto pozitivně ohodnotilo tento produkt již skoro 3,5 tisíce zákazníků. Nakupující si chválí kvalitu materiálu i provedení, rychlé dodání a neotřelé barevné kombinace.

Zobrazit na AliExpress »

Cestovní nádobky na šampón

Obal na šampón

Obaly na gely a šampóny z AliExpress.com.

  • Cena: 1.04 – 1.88 $ / 24 – 42 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Šikovné obaly na sprchové gely či šampóny jsou samozřejmou výbavou cestovatelů. Budou se vám hodit hlavně, pokud odlétáte s menšími zavazadly a potřebujete tak ušetřit více prostoru. Výrobce udává velikosti 36 ml, 60 ml, 90 ml a celkovou váhu prázdného obalu asi 30 gramů. Obchodník nádobky dodává náhodně v různých barevných kombinacích!

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Celkem 49 pozitivních hodnocení a skoro každé s plným počtem hvězdiček má na svém kontě již ostřílený obchodník s tříletou praxí na AliExpress. Zákazníci si pochvalují rychlost dodání a samozřejmě také kvalitu materiálu.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, Booking, Čedok, eBay.com, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se