Tipy z AliExpress - Top 5 sportovních pomůcek roku

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Hubnutí 10. 11. 2021

Pokud jste si předsevzali, že letos se konečně poctivě opřete do zdravého životního stylu, bude se vám hodit několik cenově velmi přívětivých sportovních tipů z AliExpress.

Aby vám šlo cvičení lépe od ruky bicepsu a tricepsu, mrkněte s námi do virtuálních regálů AliExpress na několik pomocníků, které vás ve vašich předsevzetích nenechají samotné. A pokud máte zároveň v plánu letos víc šetřit, nízké ceny na AliExpress jsou ideální příležitost k nákupu nejen sportovního vybavení.

☝ Získejte slevu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internetu? S Tipli získáte z každého online nákupu odměnu zpět na váš účet a to nejen na AliExpress.com.

Začít získávat odměny

Taška na cvičení

Sportovní taška na cvičení

Sháníte tašku do posilovny? Sportovní tašky levně pořídíte na AliExpress.com.

Ukažte světu se stylovou taškou na cvičení, kam máte namířeno. Třeba inspirujete další váhavé duše k dodržení svých sportovních předsevzetí. Tašku nejen na jógu nabízí prodejce ve čtyřech barevných variantách. Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Cena 277 Kč.

Zobrazit na AliExpress

Činky na posilování

Činky na posilování plněné vodou

Sháníte činky pro ženy? Činky jednoruční i činky dvouruční pořídíte na AliExpress.com.

Pokud se chcete spíš udržet v kondici, než nabírat kila svalové hmoty, a preferujete cvičení z domova, doporučujeme tyto půlkilové činky, které se naplňují vodou. Předcvičovat vám můžou třeba šikovné fitness trenérky na youtube. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 78 Kč.

Zobrazit na AliExpress

Fitness rukavice

Fitness rukavice s omotávkou

Fitness rukavice všeho druhu najdete na AliExpress.com. Vyzkoušejte například fitness rukavice s omotávkou.

Na cvičení s většími váhami se vám vyplatí investovat do fitness rukavic. Jednoduchá a praktická pomůcka vám usnadní cvičení a zamezí zbytečným zraněním, pokud by vám z propocené dlaně činka vyklouzla. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 491 Kč

Zobrazit na AliExpress

Dámské legíny

Dámské legíny černé, dámské legíny zelené

Černé sportovní legíny, ale i barevné sportovní legíny koupíte na AliExpress.com. Prozkoumejte AliExpress nabídku a kupte legíny levně.

Ruku na srdce, při cvičení se chceme nejenom cítit příjemně, ale taky dobře vypadat. Až se ukážete ve fitku v těchto pohodlných dámských legínách, budou zdejším kulturistům padat činky z rukou. Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Cena 163 Kč.

Zobrazit na AliExpress

Sportovní lahev na vodu

Sportovní lahev na vodu 740ml

Sportovní lahve na pití koupíte na AliExpress.com.

Že je fajn myslet na pitný režim průběžně, a při zvýšené fyzické aktivitě obzvlášť, víme teoreticky všichni, ale praxe častokrát pokulhává. Pořiďte si speciální sportovní lahev na vodu, která vás během cvičení díky funkci spreje příjemně osvěží zvenku i zevnitř. Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Cena 98 Kč

Zobrazit na AliExpress

Cvičit můžete i s minimem pomůcek. To nabízí například cvičení flowin.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se