Tipy na AliExpress Xiaomi mobily za nejlepší ceny

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Vítejte na malé exkurzi do AliExpress Xiaomi store. Čeká vás přehlídka 5 nejoblíbenějších modelů smartphonů Xiaomi na AliExpress.com, které spojuje skvělý výkon, elegantní vzhled a příjemná cena. Držte si klobouky, bradu i obočí.

Pátráte po smartphonu se super výkonem, za dostupnou cenu a v atraktivním kabátku? Máme pro vás dneska splněný sen celkem v 5 variantách. Seznamte se: AliExpress Xiaomi mobily.

Mobily Xiaomi z AliExpress Xiaomi Store

Dnes vás vezmeme na obhlídku virtuálních regálů Xiaomi Online Store. Oddělení s (nejen) mobily Xiaomi patří na AliExpress.com mezi TOP značky a smartphony tu seženete klidně za polovic oproti tuzemským prodejnám.

Zaujal vás populární Xiaomi Mi A1, vymazlený Xiaomi RedMi 5 plus nebo další z elegantních modelů unikátního čínského fenoménu Xiaomi? Mrkněte níže na jejich podrobnější technické parametry a vyberte si telefon podle vašich představ.

AliExpress Xiaomi Mi A1

AliExpress Xiaomi Mi A1

Populární Xiaomi Mi A1 koupíte za super cenu na AliExpress.com.

Čím vás smartphone Xiaomi Mi A1 dostane? Má operační systém Android One, výkon střední třídy, operační paměť 4 GB, IPS displej 5,5" s Full HD rozlišením, čtečku otisků prstů a v neposlední řadě velmi sympatický kovový vzhled. Cena: od 3 888 Kč.

Xiaomi Mi A1 na AliExpress

AliExpress Xiaomi Redmi 5

AliExpress Xiaomi Redmi 5

Výkonný Xiaomi Redmi 5 atraktivního kovového vzhledu seženete levně na AliExpress.com

AliExpress Xiaomi Redmi 5 vás nadchne především sympatickým poměrem cena:výkon. Telefon má IPS displej s úhlopříčkou 5.7", operační paměť 2 GB/3 GB/4 GB, čtečku otisků prstů, operační systém Android 7 Nougat a sloty pro 2 SIM karty. Cena: od 2 465 Kč.

Xiaomi Redmi 5 na AliExpress

AliExpress Xiaomi Redmi 5A

AliExpress Xiaomi Redmi 5A

U elegána Xiaomi Redmi 5A z AliExpress.com varujeme před láskou na první dotek.

Atraktivní smartphone Xiaomi Redmi 5A si jeho uživatelé zamilovali pro vysoký výkon ve spojení s elegantním designem a širším displejem s jemným rozlišením. Mobil využívá operační systém Android 7 Nougat, má IPS 5" displej, operační paměť 2 GB, kapacitu baterie 3 000 mAh, funkci DualSIM pro 2 SIM karty. Cena: od 1 767 Kč.

Xiaomi Redmi 5A na AliExpress

AliExpress Xiaomi Redmi 5 plus

AliExpress Xiaomi Redmi 5 plus

Elegantní smartphone Xiaomi Redmi 5 plus pořídíte za bezkonkurenční cenu na AliExpress.com.

Xiaomi Redmi 5 plus je smartphone pro náročnější uživatele, kteří si zároveň potrpí na moderní design. Podrobněji: operační systém Android 7 Nougat, displej s uhlopříčkou 5,9", RAM 4 GB/3 GB, fotoaparát s rozlišením 12 MPx a světelností f/2,2, kapacita baterie 4 000 mAh. Cena: od 3 074 Kč.

Omrknout Xiaomi Redmi 5 plus

AliExpress Xiaomi Redmi Note 5A

AliExpress Xiaomi Redmi Note 5A

Do Xiaomi Redmi Note 5A se zamilujete na AliExpress.com.

Xiaomi Redmi Note 5A je kvalitní telefon s kovovou konstrukcí, který vás potěší hlavně velmi sympatickou cenou, velkým displejem a 13Mpx fotoaparátem. Dál tu máme: operační systém Android 7 Nougat, kapacitu baterie 3 080 mAh, IPS displej 5,5", RAM 2 GB. Cena: od 1 826 Kč.

Ukázat Xiaomi Redmi Note 5A

AliExpress Mobily Xiaomi ještě levněji?

S naším cashback portálem Tipli získáváte odměnu z každého nákupu. Nechce se vám věřit, že to jde ještě výhodněji? Tak vyražte na nákupy s námi.

Začít nakupovat výhodněji

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se