Tajný návod na Black Friday 24. 11. 2017 – Nakupte ještě levněji

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Šetříte svou peněženku na Black Friday? Už vám praská prasátko na porcelánovém bříšku? Klidně ho rozbijte. S námi totiž na Black Friday šetřit nemusíte! Že nemáte ponětí, o čem tady píšeme? Tak hezky od začátku.

Černý pátek klepe na dveře. Předvánoční šílenství již klasicky odstartuje Black Friday v pátek 24. listopadu. Vyřešte pro jednou Vánoce v klidu na internetu bez tlačenic a protivných prodavaček.

Kompletní seznam slev ročníku 2018

Prošvihli jste tento ročník? Nezoufejte! Black Friday přichází i letos a my pro vás máme kompletní seznam všech obchodů, které nabízí slevy! Mrkněte na Black Friday 2018.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »

Co je Black Friday

Black Friday je svátek všech shopaholiků. Tento den ,,B“ do češtiny přeloženo jako ,,černý pátek“,vznikl, jak jinak než v Americe. V USA a v Kanadě se takto nazývá událost velkých slev a výprodejů. Nemá svůj pevný datum, ale slaví se na konci listopadu, vždy den po dni díkůvzdání a je považován za začátek předvánoční nákupní horečky.

Kdy je Black Friday

Black Friday 2017 vychází na 24. listopad. V některých státech je Black Friday dokonce státním svátkem, kdy obchoďáky praskají ve švech a lidé se doslova perou o zlevněné kousky. Což ale není náš případ.

Tak. Teď už něco o Black Friday víte a my pro vás máme skvělou zprávu. Máme pro vás tajný návod na to, jak v tento ,,posvátný“ den ještě více ušetřit nejen čas a nervy, ale hlavně peníze.

Tajný návod na výhodné nákupy

  1. Nakupujte přes AliExpress - AliExpress Black Friday 2017 je jasnou volbou a proč? Protože je už tak levný, čili nákoupíte takřka za hubičku. Musíte brát, ale v potaz, že si na objednávku chvilku počkáte, to vám nebudeme lhát.
  2. Nakupujte s Tipli.cz - z pohodlí domova, pomocí počítače, tabletu nebo chytrého telefonu a vyhněte se davům, popřípadným rvačkám, v obchodních domech. Navíc z každé objednávky online získáte díky Tipli peníze zpět na svůj účet.

Rádi nakupujete levně?

Nejvýhodnější cenu získáte, pokud zkombinujete slevy a cashback.



Jaká je výhoda Tipli? Přes nás se dostanete do dimenze vaší maximální spokojenosti. Kde jinde získáte až 33 % z ceny nákupu zpět? Na Tipli se dostanete do světa všech možných/nemožných světových brandů a navíc budete mít z nákupu radost, protože prostě získáte ještě více, než si myslíte. Takže přestaňte šetřit, žijte, užívejte a 24. listopadu naviděnou.

Související obchody

AliExpress, Baťa, Vivantis, Kasa.cz, ZOOT, Elnino, Euronics, Zoohit, Mall.cz, Zonky

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se