Starbucks Card - založení účtu, slevy, digitální karta

Tipy k nákupuJídlo  |  Hobby a zábava  |  Věrnostní programy  |  Slevové kupony  |  Nakupování 4. 4. 2022

Vychutnejte si výbornou kávu a jedinečnou atmosféru v kavárně Starbucks. V nabídce Starbucks najdete espresso nápoje, ikonické Frappuccino, překapávanou kávu, celolistové čaje, horkou čokoládu, sendviče, dezerty a muffiny. Vedle stálé nabídky na Vás vždy čeká i aktuální sezónní nabídka s řadou lahodných novinek jako třeba malinové latté.

Obrázek


Věrnostní program Starbucks

Společnost Starbucks se od počátku snaží oslavovat nejen kávu a její bohatou tradici, ale rovněž spojovat lidi ve svém okolí. Filozofie společnosti je založena na profesionálním přístupu a dokonalosti poskytovaných služeb, které garantují všem zákazníkům jedinečný požitek s každým šálkem kávy Starbucks. Užívejte si proto věcí, které máte nejraději. Staňte se členy věrnostního programu Starbucks - sbírejte Hvězdy a získejte lahodné odměny při každé návštěvě. Čím více Hvězd získáte, tím více odměn na Vás bude čekat.

Starbucks Rewards

Starbucks Rewards je mimořádný věrnostní program, díky kterému získáte extra výhody a odměny. Sbírejte hvězdy a získejte odměny při každé platbě, kterou provedete pomocí Starbucks Card nebo mobilní aplikace. Hvězdy je možné následně proměnit v oblíbený nápoj s toppingem dle vlastního výběru – sirup, šlehačka nebo extra shot navíc. Počet Hvězd, které získáte, závisí na výši Vašeho účtu – za každých 12 Kč získáte 1 Hvězdu. Když nasbíráte 100 Hvězd, budete díky tomu odměněni pozvánkou na nápoj ve velikosti Tall nebo Grande. Počet Hvězd můžete kontrolovat na svém účtu na webových stránkách nebo pomocí mobilní aplikace Starbucks CEE.

Starbucks Card

Starbucks Card je předplacená karta, kterou můžete dobíjet a využívat ve všech kavárnách Starbucks v České republice. Kartu je možné integrovat do mobilní aplikace Starbucks. Karta je rovněž skvělý nápad na dárek. Kupte si proto Starbucks Card pro sebe nebo své přátele. 

Využívání Starbucks karty je jednoduchý způsob, jak platit své oblíbené nápoje a navíc je karta vstupenkou do světa výhod společnosti Strabucks. Užívat si můžete speciálních nabídek a akcí, platit pohodlně pomocí telefonu a mít kompletní přehled o svém účtu Starbucks Rewards. Za své nákupy ve Starbucks můžete zaplatit částečně s použitím Starbucks karty nebo mobilní aplikace a zbytek doplatit například hotově nebo kreditní kartou.

Dobití Starbucks Card

Starbucks kartu si můžete nechat dobít u baristy na pokladně v každé kavárně v České republice nebo prostřednictvím individuálního účtu držitele karty na webových stránkách nebo prostřednictvím mobilní aplikace. 

Jak na to

Pro dobití Starbucks karty je potřeba se přihlásit ke svému účtu na webových stránkách nebo při registraci požádat o digitální Starbucks Card. V záložce „Moje karta“ se nachází tlačítko „Nahrát kredit“. Na obrazovce se objeví možnost dobít na uvedenou částku, ale existuje i možnost uvést libovolnou částku. Starbucks kartu můžete dobít na minimální částku - 200 Kč nebo maximální - 5 000 Kč. Po zvolené částce stiskněte tlačítko, které Vás přesměruje na platební bránu. Vyberete způsob platby (platební kartou Visa, Master Card nebo převodem pomocí služby PayU) a zaplaťte. Peníze budou ihned připsány na Váš účet. 

Digitální karta

Digitální Starbucks karta má stejné funkce jako fyzická karta. Digitální Starbucks kartu můžete používat k placení a dobíjení pomocí mobilní aplikace nebo webových stránek. Pro získání digitální karty prostřednictvím webových stránek nebo mobilní aplikace zvolte při registraci do programu pole „Získat digitální kartu“.

Jak Starbucks Card zaregistrovat

Proces registrace karty je jednoduchý. Stačí jít na webové stránky Starbucks nebo si stáhnout mobilní aplikaci Starbucks CEE. Založte si vlastní účet a následně zaregistrujte kartu. Po ukončení procesu se na Váš e-mailový účet odešle aktivační odkaz. Po kliknutí na zaslaný odkaz bude aktivace dokončena. Po registraci Vám na účet na uvítanou připíšou 50 Hvězd. Za každých 100 Hvězd, které nasbíráte, získáte nápoj ve velikosti Tall nebo Grande.

Ověření penež na kartě

Existují tři možnosti, jak si můžete ověřit, kolik peněz máte na své kartě:

1. V každé kavárně Starbucks v České republice.

2. Pokud máte kartu zaregistrovanou, přihlaste se do svého účtu přes internetové stránky nebo mobilní aplikaci. 

3. Pokud zatelefonujete do zákaznického oddělení na číslo +420 235 013 335 ve všední den mezi 9:00 a 17:00.

Obrázek


Související obchody

Starbucks

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se