Slevové kupóny Vivantis pro vás

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Úspěšná česká společnost se díky širokému sortimentu a lákavým cenám rychle stala jedním z nejoblíbenějších e-shopů. Jak nákupy na Vivantis ještě vylepšit? Přeci slevovými kupóny!

Společnost vznikla u nás v roce 2001 - brzy se z malého nápadu stal ohromný projekt a z e-shopu Vivantis v obýváku veliká mocnost se specializovanými obchody. Dnes se Vivantis orientuje především na prodej parfémů, hodinek, šperků, módních doplňků a produktů pro zdraví a krásu. Na výběr máte zboží nejznámějších značek jako je Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors a mnoho dalších.

Vivantis sleva

Barevné nálepky s nápisem sleva lákají nejednoho z nás. Na Vivantis pravidelně probíhají výprodeje a akce, na kterých můžete ušetřit. Kde tyto Vivantis slevy najdete?

  • Na domovské stránce Vivantis - stačí se proklikat jejich bannery. Většinou se jedná o výprodeje a produkty v akcii, ke kterým když se prokliknete, ihned vidíte, o kolik jsou zlevněné.
  • Kategorie Slevy. Na domovské stránce vpravo nahoře se nachází kategorie Slevy, kde najdete všechny právě probíhající výprodeje.

Slevové kódy Vivantis na Tipli

Kromě běžně probíhajících slev najdete exkluzivní Vivantis slevové kupóny i na Tipli – takové mají určitou dobu expirace a zpravidla se vztahují na konkrétní typ zboží. Slevové kódy Vivantis najdete na dvou místech:

  • Profil Vivantis na Tipli. Stačí přejít na obchod Vivantis na Tipli a v profilu najdete všechny momentálně platné slevy.
  • Seznam slev na Tipli. Tipli nelení a každý den pro vás aktualizuje seznam platných slev a slevových kupónů.

Jak uplatnit Vivantis slevový kupón?

Na Vivantis právě můžete uplatnit 10 % slevový kupón na šperky, hodinky, módu a produkty pro zdraví. Pro uplatnění slevy se proklikněte do e-shopu přes oranžové tlačítko Přejít do obchodu. Následně v nákupním košíku zadejte Vivantis slevový kód. Ke slevě 10 % se vám navíc připočítá i cashback!

vivantis slevový kupón

Platnost této akce končí 31.12.2017. Po tomto datu je sleva pouze ilustrační.

Související obchody

Vivantis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se