Sháníte nové plavky? Tipli vám poradí, kde ušetřit

Tipy k nákupuDámská móda 10. 11. 2021

Sezóna veder letos přišla brzy, takže na shánění nových plavek už včera bylo pozdě! Jak narychlo sehnat hezké plavky za tu nejnižší možnou cenu? Doporučíme vám 5 obchodů a nejlepší způsob, jak v nich na plavkách ušetřit.

Jednodílné, bikiny nebo tankiny. Vybrat si nejlepší střih je často oříšek – o to horší je potom najít vysněné plavky za dobrou cenu. S našimi tipy to však vyřídíte raz dva. Třeba takové BonPrix plavky jsou klasika. A v jakých jiných obchodech natrefíte na super kousky?

5 obchodů, ve kterých ušetříte!

Doprava zdarma, speciální slevové kupony nebo sleva na první nákup. Obchody toho nabízí celou řadu, stačí se jen dobře trefit. Dejte si ale vždy pozor na podmínky slevy - některé se totiž nedají sčítat s jinými a můžete využít jen jednu.

Levné plavky na BonPrix

Obchod s oblečením BonPrix je naprostá jistota. Sem by vaše kroky měly vést v první řadě. Ušetřit zde můžete hned několika způsoby. Za přihlášení se k odběru newsletteru získáte jednorázovou odměnu 150 Kč při nákupu nad 600 Kč. Když se navíc stanete členy BonPrix klubu (půlroční členství stojí 175 Kč), na každý svůj nákup získáte členskou slevu 10 % - kvůli příspěvku se však členství hodí spíš pro ty, kdo zde nakupují pravidelně. O všech aktuálních akcích se dozvíte na hlavní stránce webových stránek obchodu.

bonprix plavky
plavky lascana

Ušetřete na Lascana

Krásné plavky nejrůznějších střihů – to je Lascana! Přihlaste se k odběru novinek na e-mail a získáte jednorázovou slevu 400 Kč při nákupu nad 1 600 Kč. Při nákupu nad 2 500 Kč navíc získáte i dopravu zdarma. A pokud chcete nakoupit opravdu výhodně, podívejte se do kategorie „Sale“, kde Lascana nabízí krásné plavky i plážové oblečení se slevou až 40 %! Velká výhoda tohoto obchodu je široký výběr velikostí - ať už máte úzké boky nebo naopak hodně široký hrudník a velká prsa, zde si vyberete plavky, které vám padnou. Můžete si i vyfiltrovat výsledky vyhledávání a zaškrtnout tak jen svoji velikost.

Česká kvalita s Triola

Chcete plavky od výrobce, který šije plavky na postavy českých žen? Pak jistě vsaďte na tradiční obchod s plavkami a spodním prádlem Triola, kde najdete plavky s velikostí košíčků až K! Prohlédněte si novou kolekci i zlevněné plavkové zboží v kategorii „Akce a výprodeje“ - najdete tady kousky se slevou až 30 %, které rozhodně nepatří do loňské sezóny. Chcete si zboží vyzkoušet a zároveň ušetřit na dopravě? Spojte to dohromady a objednejte si plavky do některé z více než 50 kamenných prodejen. Ušetříte na dopravě a budete mít jistotu, že vám plavky opravdu sedí a sluší.

plavky triola
plavky lingerio

Velký výběr na Lingerio

Máte naprosto jasnou představu o dokonalých plavkách a zbývá jen, aby se do té představy někdo strefil? Vybírejte na Lingerio! Můžete si zde výběr plavek vyfiltrovat do nejmenších detailů – od materiálu přes velikost až po provedení - a koupit tak ty pravé. A cena? Tu snadno srazíte díky slevám až 50 % na vybrané zboží! A dopravu zdarma až domů máte už při nákupu za 1 499 Kč, přes Zásilkovnu dokonce už za 1 000 Kč! Na Lingerio se vám zkrátka bude nakupovat jedna radost! A najdete tu i pánské a dětské plavky.

Všechny cesty vedou do ZOOT

Nesháníte jen plavky, ale potřebujete kompletně obměnit letní šatník před dovolenou? Pak se rovnou vydejte na ZOOT, kde nakoupíte všechno od žabek přes letní šaty až po plavky! ZOOT sdružuje veškerou módu, která by vás mohla zajímat. Přitom dopravu zdarma máte u při nákupu nad 1 599 Kč nebo při dovezení jakéhokoli zboží do některé z jejich Výdejen radosti. Tam si zboží necháte poslat "jako do kamenné prodejny" a pohodlně si jej i vyzkoušíte. A pokud se chcete pídit po tom skutečně nejlevnějším zboží, pak zavítejte na lov plavek do kategorie Výprodej, který je prakticky neustálý. Schovávají se tu nejen sezónní slevy až 50 %.

plavky zoot

A co je na tom všem nejlepší? Že každou takovou slevu můžete kombinovat i s cashbackem od Tipli. Zpětně vám tedy na vašem Tipli účtu může přistát i třetina z ceny plavek zpět!

TIP: Jste sportovní nadšenci? Prozradíme, kde seženete super sportovní plavky!

Mějte přehled o všech Tipli slevách

Chcete vždy vědět, jaké slevy se kde šustnou? Kontrolujte pravidelně kompletní výpis slev a slevových kuponů Tipli a žádné Tipli slevy vám neutečou!

Slevy a slevové kupony

Související obchody

Triola, ZOOT, Bonprix, Lingerio, Lascana

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se