Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady Notino!

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Jednou jsou to narozeniny, jindy svátek, potom výroční, Vánoce nebo promoce. Příležitostí, kdy během roku sháníte vhodný dárek, je celá řada a nápady brzy začnou docházet. Co vyzkoušet hezkou dárkovou sadu z Notino?

Každou chvíli vymýšlíte, co dát svému blízkému za dárek. A jakkoli dobře ho můžete znát a vědět o všech jeho zájmech, ne vždy máte nápad. Notino parfémy věčné dilema řeší za vás a proto v jeho nabídce najdete nespočet různých kosmetických balíčků.

Co jsou dárkové sady Notino?

Dárkové sady Notino jsou ideálním dárkem snad na každou příležitost – ať už sháníte dárek k narozeninám, výročí nebo Vánocům. Už za pár stovek zde seženete různě nakombinované kosmetické balíčky, vhodně zabalené a připravené udělat radost. Nejlevnější sadu zde koupíte už za 89 Kč.

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino!

A nezapomeňte si před nákupem zkontrolovat, zda náhodou právě nenabízíme nějaké slevové kupóny Notino. Spolu s cashbackem tak můžete ušetřit celé jmění.

Jak vybrat tu nejlepší dárkovou sadu?

Ať už sháníte kosmetický balíček pro pána, dámu nebo dokonce malé dítě – na Notino si jistě vyberete. Zamyslete se, na co si váš blízký potrpí, a podle toho vybírejte. Užívá se dlouhé koupele? Nebo používá každou chvilku jiný parfém? Pokud si nevíte rady, pročtěte si recenze ostatních zákazníků - určitě vás inspirují ke koupi té nejvhodnější sady.

Pro maminku

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 2

Každá žena se o sebe ráda stará a vaše maminka určitě nebude výjimka. Potrpí si na voňavé krémy nebo jemné parfémy? Užívá si každodenní líčení? Podívejte se, co ráda používá, a kupte jí sadu s její oblíbenou značkou.

Pro přítelkyni

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 1

Krásný parfém, nebo příjemná kosmetika? Okoukněte, co vaše přítelkyně používá a vyberte něco, co ladí s jejím vkusem. Příjemnými tělovými krémy, Parfémy Notino nebo sadou do koupele s vůní jejího oblíbeného ovoce určitě nic nezkazíte.

Pro manžela

Sháníte dárek? Vsaďte na dárkové sady od Notino! 3

Nezapomínejme ani na pány, kteří možná netráví v koupelně tolik času co dámy, ale určitě jim péče o vzhled také nějaký čas zabere. Třeba ostrá žiletka a kvalitní pěna na holení jsou základ, pokud chodí váš manžel hladce oholený.

Kde dárkové sady najdete?

V horní liště Notino hledejte záložku „Dárky“. Najdete zde nejrůznější sety kosmetiky – od péče o pleť přes parfémy až po vlasovou kosmetiku. Stačí se zamyslet, na co si obdarovaný nejvíce potrpí.

V této sekci najdete i dárkové poukazy, úhledná dárková balení a také výběr některých produktů pod 600 Kč, které se jako dárky hodí – to vše pro případ, že se rozhodnete si dárky Notino zabalit sami.

Pokud na svůj balíček spěcháte, můžete si ho nechat poslat i na některou z Notino poboček a ušetřit za peníze za dopravu i čas.

Koupit dárkové sady na Notino

Související obchody

Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se