Rideways: Novinka pro rezervaci letištních transferů

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Rideways je skvělá nová služba pro rezervaci letištních transferů z dílny Booking.com a Rentalcars.com! Zajímá vás, jak služba Rideways funguje? Přečtěte si článek a dozvíte se, jak vám Rideways pomůže dostat se rychle a jednoduše z letiště.

Chystáte se na dovolenou nebo pracovní cestu? Je mnoho věcí, na které při plánování musíme myslet. Zajistit si letenku a hotel je jenom začátek. Nová destinace, se kterou nemáme zkušenosti, nás může překvapit už v areálu letiště – a první překvapení většinou přichází ve chvíli, kdy se pokoušíme dostat z letiště do hotelu nebo na místo pracovního setkání.

Rideways je nová online služba, kterou vyvinuli experti z dobře známých cestovních značek Booking.com a Rentalcars.com a která vám ušetří peníze a stres na letišti.

S Rideways si můžete dopředu zařídit odvoz z letiště na hotel a zpět - a místo starostí na letišti se můžete už od přistání těšit na svůj první koktejl u pláže nebo přemýšlet nad tím, jak povedete své pracovní jednání k zaručenému úspěchu.

3 kroky pro rezervování letištního transferu

Rezervace taxi nebo vlaku je díky Rideways velmi snadná.

  1. Vyberte si datum, místo nástupu a cíl cesty
  2. Zvolte typ přepravy
  3. Vyplňte své údaje a proveďte bezpečnou platbu

Jak probíhá transfer z letiště s Rideways?

Po úspěšné rezervaci dostanete potvrzení emailem a textovou zprávou. Rezervace bude spojena s číslem vašeho letu, takže nemusíte mít obavy, pokud bude let zpožděný – šofér na vás i tak bude čekat v příletové hale, vybaven cedulkou s vaším jménem.

Po celou cestu budete informováni o kontaktních údajech na řidiče nebo zákaznickou podporu taxi služby. Vyzkoušejte Rideways a užijte si letištní transfer budoucnosti.

Pohodlně díky Rideways, levně díky Tipli

Stejně jako celá řada dalších internetových eshopů a služeb i Rideways drží krok s konkurencí a poskytuje svým zákazníkům cashback. Ve stručnosti to znamená, že pokud využijete služeb Rideways prostřednictvím Tipli, získáte navíc peníze zpět z uskutečněné objednávky.

Rideways - letištní transfer budoucnosti

Rideways se spojili s těmi nejkvalitnějšími dodavateli – provozovateli taxi služeb a sdílených transferů nebo vlakovými společnostmi. Důraz na kvalitu služeb je prvořadý – žádné skryté poplatky, žádný stres a naprostá spolehlivost.

Rideways, stejně jako Booking.com a Rentalcars.com, velmi zajímá názor nás zákazníků. Každá recenze, kterou zákazníci ohodnotí jejich služby, je zveřejněna a navíc jde přímo k dodavateli – hotelu, autopůjčovně nebo taxi službě. To je nutí neustále zlepšovat kvalitu – a my můžeme volit podle toho, jak spokojení byli zákazníci před námi.

Související obchody

Booking, Rentalcars.com, Kiwi.com, Hotels.com, Rideways

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se