Připravte se na pálení čarodějnic!

Tipy k nákupu 29. 4. 2022

Poslední dubnový den u nás tradičně patří pálení čarodějnic. Tento jarní svátek milují děti i dospělí. Ať už chystáte jen menší rodinný oheň, nebo si plánujete užívat magický večer v plné parádě a v okruhu známých z celé vesnice, měli byste se na něj pořádně připravit.

Čarodějnice jsou svátkem nejen pro děti. Správní rodiče si užijí zábavu společně se svými ratolestmi. Myslíte si, že právě vaše maska získá první místo? Nebo snad budete nejlepší v závodech na košťatech? Méně soutěživé typy si jen užijí opékání buřtů a skákání přes oheň. Jako každý rok bude i letos pálení čarodějnic nocí plnou zábavy a řádění.

KOSTÝM ČARODĚJNICE PRO DĚTI

Pro děti je pálení čarodějnic jedinečná šance se dosytosti vyblbnout. Vaše ratolesti vás určitě budou přemlouvat, aby mohly zůstat dlouho vzhůru – tak jim to dopřejte. Aby u toho navíc vypadaly stylově, máme pro vás hned několik typů na nákupy kostýmů.

kostým čarodějnice

Čarodějnický klobouk a kočka na rameni. Během pálení čarodějnic se vaše děti můžou proměnit v mocného mága a začít kouzlit. Čím děsivější maska čarodějnice tím lepší. Navštivte obchod Proděti.cz

Jako ve škole čar a kouzel

Pokud svým ratolestem každý večer předčítáte z Harryho Pottera, výběr kostýmu máte snadný. Které dítě nečeká, až v jedenácti dostane dopis z Bradavic? Udělejte malému Harrymu nebo Hermioně radost kostýmem od Mraky hraček.

kostým Harry Potter

KOSTÝM ČARODEJNICE PRO DOSPĚLÉ

Nezapomeňte ani na sebe. Každá malá čarodějnice i čaroděj potřebují správný doprovod. Aby barvy a líčidla vaší pleti neuškodily, je vhodné se podmaskovat přírodní kosmetikou. Proto vyzkoušejte konturování obličeje. Podívejte se na pudry a make-upy na Ladybio.cz

Na kostýmy, klobouky a barvy na obličej vás neužije? Nevadí! Oblékněte se moderně a stylově v tom správném duchu. Základem je černá barva. Vsaďte na správné doplňky. Ověste se prsteny a náhrdelníky, abyste kolem sebe vytvořila tajemnou auru. Pamatujte, že Ďábel je v detailech. O zbytek se postarají černé šaty.

černé oblečení ZOOT

Vyzkoušejte černé oblečení a doplňky z obchodu ZOOT.

Móda nejen pro dámy

Samozřejmě nejen ženy si přijdou na své. Přiznejme si to, v blbnutí s dětmi často vynikají právě tatínkové. A ti se mohou obléci do černého a proměnit se v čaroděje. A pokud se k tomu nemají sami, dámy, je na vás, abyste své partnery přemluvily.

černé oblečení ZOOT

Ušetřete s námi při nákupu na ZOOT.

Chcete se stát moderní čarodějnicí a ještě při tom ušetřit? Využijte výprodeje v obchodě ZOOT

Chci ušetřit za nákup.

ČARODĚJNICKÉ JÍDLO A PITÍ

Ano, i magické bytosti mají své potřeby. Chystáte se na grilování s celou rodinou? Přece se nebudete s jídlem pro velkou sešlost sami tahat? Nechte si jídlo i pití dovézt až domů! Od toho je tu Košík.cz.

Uzeniny sice nejsou nic zdravého, ale pořádný špekáček s hořčicí a kečupem k čarodějnicím prostě patří. Jednou za čas to přece nikomu neublíží. A k masu samozřejmě nesmí chybět správně vychlazené pivo. Navštivte Svět piva a vyberte si světlé nebo tmavé podle vaší libosti.

Víno výhodně

A pro milovníky vína máme samozřejmě také řešení. Pořádná grilovačka se bez alkoholu zkrátka neobejde a neholdujete-li pivu, vyberte si z nabídky na VínoVýhodně.cz. Je libo červené hodící se k temné atmosféře, nebo naopak bílé, co by vaše strašidelné zážitky trochu rozjasnilo? Stačí si vybrat.

★ Čarodějnice se vším všudy a levně?

Někteří z nás se chtějí nejen skvěle bavit, ale také se dobře a hlavně levně najíst. Skloubit se to dá díky slevám na VínoVýhodně.cz.

Chci víno za výhodnou cenu.

Související obchody

Proděti.cz, Mraky hraček, Svět piva, ZOOT, VinoVyhodne.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se