Black Friday 2021

Tipy k nákupuBlack Friday  |  Akční nabídky a výprodeje  |  Nakupování 7. 9. 2022

26. listopadu to vypukne: Black Friday 2021. Ačkoliv, obchody se se slevami zblázní možná ještě trochu dříve. Připravili jsme pro vás přehled těch nejzajímavějších Black Friday slevy a praktické tipy, jak ušetřit ještě víc.

Kdy bude Black Friday 2021

Nákupní šílenství známé jako černý pátek (čili Black Friday) se koná vždy první pátek po americkém Dni díkůvzdání. Letos připadá na 26. listopadu. Obchody ale chtějí oslovit co nejvíce zákazníků, proto slevy, které jsou od roku 2005 s Black Friday neodmyslitelně spojeny, rozšiřují většinou i na následující víkend nebo ještě na další dny.

Tradičně je tento „nákupní svátek“ spojen s obrovskými slevovými akcemi ve velkých obchodních centrech. Známé jsou záběry z televize, kde se lidi perou o televize ve slevě nebo levné oblečení. Trend velkých slev se ale velmi rychle přesunul také na internet. Kdo se chce vyhnout tlačenicím v kamenných prodejnách, nakupuje pohodlně online. Abychom vám nakupování usnadnili, vytvořili jsme seznam, v němž najdete Black Friday slevy v e-shopech.

Black Friday slevy spojte s cashbackem

Nakupování online má ale ještě jednu nespornou výhodu: cashback. Když si zboží objednáte online, můžete využít odměnu od Tipli a získat tak zpět peníze z nákupu. Nevrátíme vám samozřejmě celou částku, ale několik velmi příjemných procent to bude. Cashback lze navíc často kombinovat se slevami v obchodech, jako jsou právě akční nabídky Black Friday. Během jednoho nákupu tak můžete ušetřit hned dvakrát.

Je to jednoduché. Obchod, ve kterém chcete nakoupit, si nejdříve najděte u nás na Tipli. V jeho profilu pak klikněte na tlačítko Nakoupit a počkejte, až vás webový prohlížeč přesměruje do eshopu. Pak už si stačí jen vybrat zboží, zaplatit a počkat na odměnu.

Black Friday obchody – tyto chystají slevy

Na Black Friday je skvělé, že se týká prakticky všech typů obchodu. Je jedno, jestli chcete elektroniku, kosmetiku nebo módu, slevy jsou na všechno. Díky tomu je černý pátek skvělá možnost, jak nakoupit vánoční dárky levně a v předstihu.

Obrázek

Slevy na obuv a oblečení

Black Friday eObuv

Boty za půlku? Není problém! Během Black Friday 2021 seženete v eObuv boty se slevou až 50 %. V akční nabídce jsou tenisky, lodičky i podzimní kozačky. My vám navíc dáme odměnu za nákup ve formě cashbacku.

Black Friday Zalando Lounge

Užijte si ještě větší slevy na značky jako Tommy Hilfiger, Guess nebo Calvin Klein. Během černého pátku budou k dispozici akční slevové kódy Zalando Lounge, s nimiž ušetříte ještě více než obvykle. Akce začne 26. listopadu v 7:00.

Black Friday Answear

Prémiové značky se slevou 20–40 %, tak bude vypadat Answear Black Friday. Je libo elegantní dámské hodinky nebo pánské spodní prádlo za cenu, která je během roku nemyslitelná? Využijte akčních Black Friday slevy na Answear a nakupujte, co hrdlo ráčí.

Obrázek

Slevy na kosmetiku

Udělejte radost výjimečným dárkem. Atraktivní šperk nebo luxusní parfém potěší nejen ženu. Radost navíc můžete udělat i sobě. Minimálně tím, kolik během Black Friday ušetříte.

Black Friday Elnino

Online parfumerie Elnino srazila na Black Friday ceny na minimum. Slevové nabídky vybroušené na míru zákazníkům budou prý neodolatelné a navíc super výhodné. Obdarujete někoho blízkého vůní či luxusní kosmetikou, nebo potěšte sami sebe dárkem za skvělou cenu.

Black Friday Pilulka.cz

Pilulka.cz není jen online lékárna, ale také eshop s kosmetikou, zdravou výživou, hygienickými elektrickými spotřebiči a hračkami pro dospělé. Potěšte své tělo i duši skutečnými slevami až 80 %, které získáte ve dnech 18. až 29. listopadu.

Black Friday Notino

Na Notino si Black Friday slevy užijete nejen v pátek, ale po celý týden od pondělí 22. listopadu do neděle 28. listopadu. Se slevovým kódem Notino získáte slevu 20 % na vše od vybraných značek jako Calvin Klein, Yves Saint Laurent nebo Jean Paul Gaultier.

Obrázek

Slevy na elektroniku

Černopáteční slevy na elektroniku jsou taková pomyslná třešnička na tomto nákupním dortu. Levnější mobily, počítače, notebooky, chytré hodinky, sluchátka… Jmenovat všechny kategorie nemá smysl. Jen dejte pozor na limitované množství výrobků, aby ten váš vysněný byl ještě skladem.

Black Friday Okay

Konkrétní nabídku Okay ještě nepředstavilo, ale už teď víme, že se můžeme těšit na slevy až 82 %. Podle toho, jak exkluzivní byl sortiment během Black Friday 2020, je jasné, že tento rok to bude určitě stát za to.

Black Friday AliExpress

AliExpress a Black Friday jsou nebezpečná kombinace. Nebezpečně výhodná a lákavá. Toto čínské online tržiště nabízí vše, nejen elektroniku, a na černý pátek se tradičně zblázní a ceny padají k zemi. Už tak levné zboží z Číny je k dispozici na částky, kterým nevěří snad ani marketingové oddělení AliExpress.

Black Friday Smarty.cz

Jestli se poohlížíte po novém iPhonu či vás zaujala poslední edice chytrých hodinek Apple Watch, vyčkejte ještě pár týdnů. Eshop Smarty.cz je specialista na produkty Apple za dobrou cenu a během Black Friday výprodejů si to určitě nepokazí.

Veškeré informace o Black Friday

Pokud by vás zajímalo, jak probíhaly i další ročníky této akce, můžete se podívat do článku o Black Friday, kde naleznete všechny informace, velké shrnutí a také seznam obchodů, které se zapojí do Black Friday v současném roce.

Související obchody

AliExpress, Smarty, Pilulka.cz, Notino, Lounge by Zalando

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se