Primark Praha: Kdy už konečně otevře?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Máte rádi nákupy levného oblečení? Skvělým místem, kde ho sehnat, je obchod Primark. Trendy kousky za skvělé ceny koupíte v desítkách poboček nejen v Evropě. Zajímá vás, kdy otevře Primark Praha? Podle posledních informací se snad již brzy dočkáme!

Primark je původně irský obchod s oblečením především pro mladší generaci. Hned několik velkých prodejen najdete v Evropě v městech, jako jsou například Drážďany nebo Vídeň. A v blízké době by k nim měl přibýt i Primark Praha.

Jak na levné nákupy oblečení?

V únoru 2019 Primark oznámil, že otevře první prodejnu také v České republice. Informace o přesné lokalitě a datu otevření zatím řetězec tají, již teď však víme, že podepsal smlouvu na pronájem prostor o rozloze několik tisíc metrů čtverečních přímo v centru hlavního města.

Sen o nákupech v Primark Praha se tak pomalu stává skutečností, eshop ovšem řetězec spustit stále neplánuje. Pokud se vám tedy nechce několik měsíců čekat a rádi byste nové oblečení pořídili levně už nyní, máme pro vás hned několik tipů, jak si nákupy v Primarku vynahradit.

Primark Praha

Primark za hranicemi České republiky: Hurá na výlet!

Trváte na nákupech oblečení v Primarku? Spojte nákupy s výletem do ciziny. Zajeďte si do některé z Primark poboček a užijte si nakupování naplno. Výlet na jeden den by jistě neměl smysl, ubytujte se proto v hotelu a projděte si památky města, do kterého vyrazíte. Nebo vyrazte na jeden den a využijte Tipli slevové portály, díky kterým si výlet užijete o několik procent levněji!

Kam vyrazit na výlet za Primark nákupy?

Chcete vědět, do kterých měst vyrazit na nákupy? Přinášíme přehledný seznam zajímavých Primark poboček, které spojíte s výletem po památkách.

  • Primark Drážďany - město známé svými trhy a akcemi jistě zaujme i velkou pobočkou obchodu Primark.
  • Primark Vídeň - vyrazte za nákupy oblečení do hlavního města Rakouska.
  • Primark Londýn - nakupujte oblečení, svezte se červeným autobusem a vyzkoušejte si jízdu na populárním Londýnském oku.
  • Brooklyn - omrkněte jeden z pěti nejlidnatějších městských obvodů USA.

Ubytujte se s Tipli. Koukněte na Booking.com, vyberte si hotel a ušetřete díky cashbacku až 4 % z ceny pobytu!

Zarezervovat pobyt na Booking »

Víte, že cashback získáte pouze jako registrovaný zákazník na Tipli? Registrace je zcela zdarma a nezabere déle než pár minut.

Rádi byste se do Primarku dostali za nízké ceny a bez starostí o dopravu? Prozradíme, jak na to!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Primark máte daleko? Podívejte se na podobné obchody!

Primark je sice ojedinělým obchodem s oblečením za nízké ceny, to ovšem neznamená, že ušetřit nemůžete i jinde. Máme pro vás tipy na tři obchody s oblečením, kde navíc díky cashbacku získáte několik procent z nákupu zpět!

1. ASOS

Objednávejte zboží z eshopu nabízejícího především módu pro mladé. Nejnovější trendy kousky, moderní ASOS unisex oblečení a módní doplňky za skvělé ceny. To vše navíc se slevou až 6 %.

Omrkněte třeba tuto moderní pánskou mikinu. Jednoduchý elegantní vzor hvězdné oblohy je momentálně in a navíc se hodí téměř ke všemu. Nakupujte v obchodě ASOS online a za nízkou cenu dopravy si nechte zboží dovézt do ČR.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena412 Kč
Cena s cashbackem390 Kč
Primark Praha - ASOS mikina

2. BonPrix

Prolistujte nejnovější BonPrix katalog a vyberte si moderní kousky. V BonPrixu koupíte dámskou, pánskou i dětskou módu. Navíc nabízí obchod také povlečení, povlaky na polštáře a další textil do domácnosti.

Moderní dámský svetr se hodí na doma i do společnosti. Je pohodlný, elegantní a na podzim i v zimě zahřeje. Objednejte si ho online nebo pomocí poukázky z katalogu. Díky Tipli ušetříte na BonPrix až 5,3 % z nákupu.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena599 Kč
Cena s cashbackem567 Kč
Primark Praha - BonPrix svetr

3. BigBrands

Rádi nakupujete značkové oblečení, ale nechcete utrácet peníze? Projděte si eshop BigBrands! Značkové oblečení získáte díky Tipli až o 4 % levněji.

Například tato zateplená pánská bunda s prošíváním se jistě bude hodit v těch největších mrazech. Moderní maskáčový vzor skvěle ladí k zelené či černé barvě. Vyzkoušejte i další trendy kousky z eshopu BigBrands a šetřete díky cashbacku!

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena1 299 Kč
Cena s cashbackem1 247 Kč
Primark Praha - Bigbrands Bunda

Primark Praha je sice stále v nedohlednu, stále je tu však velká spousta možností, jak nakoupit oblečení levně. Šetřete s cashbackem a vyrazte za nákupy na výlet do ciziny, nebo hledejte zboží v obchodech, které jsou Primarku podobné.

Související obchody

Astratex.cz, ZOOT, ASOS, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se