Podzimní nákupy OnaDnes 2021 začínají 18. října

Tipy k nákupuNákupy Ona Dnes  |  Slevové kupony  |  Nakupování  |  Slevové akce 31. 1. 2024

Podzimní nákupy OnaDnes 2021 jsou tu a s nimi přes 80 nabídek a slevy až 50 %. Ve dnes 18. až 24. října nabídnou slevy na oblečení, obuv, kosmetiku, vybavení do domácnosti a mnoho dalšího.

Nákupy OnaDnes jsou oblíbená hromadná slevová akce s tradicí od roku 2010. Zapojují se do nich desítky obchodů po celé české republice a také na internetu, čímž se podobají Dnům Marianne. Nakupovat levněji budete moci ve více než 700 obchodech a e-shopech. Nechat si ujít tak exkluzivní možnost ušetřit peníze by byl téměř hřích. Kdy budou probíhat nákupy OnaDnes v tomto roce, se dozvíte v aktuálním článku.

Kdy se konají OnaDnes nákupy 2021

Slevová akce magazínu OnaDnes probíhá dvakrát do roka – vždy na jaře a na podzim. Jarní variantu už máme za sebou (konala se 17.–23. května), ta podzimní je ale právě před námi. Podzimní nákupy OnaDnes proběhnou od 18. do 24. října.

Obrázek

OnaDnes kupony získáte v časopisech a aplikaci

Abyste dosáhli na lákavé slevy OnaDnes, budete potřebovat OnaDnes kupony. Uplatíte je jak v kamenných prodejnách, tak na internetu, a to během celého trvání slevové akce. Možností, jak získat kupony, je několik:

Slevové kupony OnaDnes v časopisech

První variantou je koupit si časopis, jehož budou slevové kupony OnaDnes součástí. Tyto tiskoviny jsou celkem tři a vyjdou těsně před nebo v průběhu nákupních dní. Vzhledem k tomu, že jde o tři různé časopisy, lze předpokládat, že v každém z nich budou slevové kupony jiné.

  • časopis Žena a Život – Známý a oblíbený lifestylový časopis pro ženy. Kuponová verze bude na stáncích od 13. 10.
  • magazín OnaDnes – Tento magazín je pondělní příloha novin Mladá fronta DNES. Jeho verze se slevovými kupony vyjde 18. 10.
  • magazín DNES + TV – Jde o čtvrteční přílohu Mladé fronty DNES. Vydání, ve němž najdete OnaDnes kupony, bude na stáncích 21. 10.

Slevové kupony OnaDnes v aplikaci Portmonka

Jestli nechcete kupovat časopisy, je pro vás nejlepší řešením vyzvednout si kupony v mobilní aplikaci Portmonka. Je ke stažení zdarma pro Android (Google Play) a iOS (App Store) a kupony se v ní začnou objevovat od 19. 10. Jelikož je budete mít u sebe v mobilu, bude mnohem těžší zapomenout si je před nákupy doma.

Za nákupy online dostanete peníze od Tipli

Ačkoliv jsou slevy OnaDnes k dostání jak v eshopech tak v kamenných obchodech, na internetu můžete ušetřit ještě více. Nakupujte v eshopech, které najdete u nás na Tipli, a my vám za nákup pošleme peníze zpět. Říkáme této odměně cashback a její získání je úplně jednoduché. Stačí mít na Tipli bezplatný profil a obchody navštěvovat tak, že se do nich prokliknete tlačítkem v jejich profilu na Tipli.cz.

Obrázek

OnaDnes slevy nejsou jenom pro ženy

Ačkoliv je akce zaštítěná magazínem určeným primárně pro ženskou čtenářskou obec, slevy se týkají také mnoha obchodů, které nevyděsí ani běžného muže. Pánové si v některých z nich dokonce přijdou na své. Mezi ideální obchody pro muže patří mimo jiné Trenýrkárna.cz, největší český e-shop s pánským spodním prádlem. Nabízí stovky modelů českých i světových značek, takže si vyberou opravdu všichni.

Související obchody

Answear, Trenýrkárna.cz, Footshop, Bonami, Eobuv.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se