Plameňáci a jednorožci kam se podíváš. Jedině na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Plameňáka nebo spíše jednorožce? Jednoznačně jsou favoriti roku. Pokud se ale nedokážete rozhodnout, který z nich si získal právě vás, následující řádky by vám mohli pomoci, nebo si je můžete užít oba dohromady za duhové ceny!

Nejenom letošním hitem jsou jistě plameňák a jednorožec, a tak je nyní můžeme vídat třeba na kabelkách, plážových dekách, ve vodě, na zahradě, nebo jako hrnečky. Máme tak pro vám 5 tipů, které si na AliExpress můžete pořídit s dopravou zdarma!

Nejste si jistí nakupováním přes internet? Nebojte, připravili jsme si pro vás přehledný návod jak nakupovat na AliExpress, abyste si v klidu mohli užívat vybírání nových kousků a zbytečně neztrácet čas.

Nafukovací plameňák

Nafukovací plameňák

Nafukovací plameňák z AliExpress.

  • Cena: 11.31 ‒ 12.34 $ / 254 ‒278 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 - 30 dní

Úžasný nafukovací plameňák pro děti. Zabrání vašemu dítěti vyklouznout z obyčejných nafukovací matrací, což uvítají hlavně maminky, které doma mají začínající plavce (8 až 48 měsíců). Samozřejmě nezůstáváme pouze u plameňáků – můžete si vybrat i jednorožce nebo labuť. Výrobce udává velikost 48 x 83 x 24 cm. Materiál je z PVC.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Tento šikovný nafukovací doplněk je prozatím ohodnocen 42 zákazníky plným počtem hvězd. Dva kupující dokonce doložili reálné fotografie produktu. Tady není o čem diskutovat, prodejce s dvouletými zkušenostmi na AliExpress můžeme jedině doporučit.

Koupit na AliExpress

Osuška s jednorožcem AliExpress

  • Cena: 27.98 ‒ 28.22 $ / 629 ‒ 634 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17 – 25 dní

Stylový plážový ručník s designem jednorožce nebo také plameňáka. To je to pravé na dovolenou! Ať už jste u bazénu, u moře či v oblíbenému rybníčku poblíž domova, osuška se bude jistě hodit. Je heboučká, jelikož materiálem je 100% bavlna. Výrobce udává velikost průměru 150 cm, čili se na ni pohodlně vejdete třeba i s manželem nebo s dětmi.

Jednorožec AliExpress

Stylová osuška z AliExpress.com.

Pokud vás zaujal zvířecí motiv, je tu pro vás také plameňák AliExpress na mnoho dalších způsobů.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Celkově 190 hodnocení s většinovou převahou plného počtu hvězd, zatím udělili zákazníci tomuto produktu. Nakupující si většinou pochvalují rychlé dodání a kvalitu materiálu. Obchodník s ročním působením na AliExpress má již přes 300 sledujících fanoušků.

Koupit na AliExpress

Plameňák růžový i na tašce

Plameňák růžový

Taška s plameňákem z AliExpress.com.

  • Cena: 3.44 $ / 78 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Šikovná voděodolná mini taštička s plameňáky na krabičková jídla nebo svačinky přímo pro vás do práce, na procházky, nebo na výlety po okolí. Je vyrobena z pevné oxfordské tkaniny a vnitřek je vyplněn ekologickým hliníkovým filmem k delšímu uchování teploty vašich pokrmů. Výrobce vytváří kabelky s plameňáky ve dvou velikostech: delší - 23 x 15 x 16 cm nebo ktaší - 20 x 17 x 22,5 cm.

Hodnocení produktu: 4,4 z 5. Produkt zatím zhodnotilo celkově 10 zákazníků, a to většinou plným počtem hvězdiček. Pouze jednomu nakupujícímu byl bohužel produkt dovezen rozbitý. Obchodník samozřejmě na komentář zareágoval a nabídl možnosti řešení. Obchodníka tak můžeme považovat za zodpovědného a potenciální nákupy doporučujeme.

Koupit na AliExpress

Plyšový jednorožec AliExpress

  • Cena: 2.47 $ / 56 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Roztomilé a plyšové klapky na oči s designem jednorožce! Tahle paráda je nejenom super levná, ale taky naprosto rozkošná a bude slušet každé, která se ráda nechá uložit ke spánku nejenom únavou ale i příjemným materilám(bavlna). A ať už vám chce spánek překazit úplněk nebo ponocující, s těmito klapkami zkrátka nemá žádnou šanci. Výrobce udává velikot okolo 20 x 8 cm.

Plyšový jednorožec AliExpress

Plyšový jednorožec z AliExpress.com.

Ocenili byste více takových produktů? Nachystali jsme si také tipy na nejroztomilejší jednorožce z AliExpress.

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Skvělé hodnocení skoro vždy plné kompletním počtem hvězdiček. Takto hodnotilo zatím 31 zákazníků, kteří si pochvalují hlavně kvalitu materiálu a úžasně originální provedení. Obchodníka s roční praxí na AliExpress a s 550 sledujicími tak můžeme jedině doporučit.

Podívejte se na na další AliExpress zkušenosti a recenze nakupujících.

Koupit na AliExpress

Plameňák jako klíčenka

Plameňák

Klíčenka plameňák z AliExpress.com.

  • Cena: 1.49 $ / 34 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Pokud nechcete utráce příliš mnoho peněz, nebo víte, že předešlé doplňky nevyužijete, ale stále chcete být IN, tak tato mini klíčenka v designu plameňáka je přesně to pravé. Je z příjemného materiálu a má do 12 cm. Nemusí být zavěšena pouze na klíčích, můžete si ji připnout na batoh či kabelku. A samozřejmě – výrobce nabízí nejen klíčenky s designem plameňáků, ale také jednorožce nebo koťata.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tento produkt ohodnotilo již více jak 1135 zákazníků většinou plným počtem hvězdiček. Nakupující si chválí hlavně kvalitu a neotřelý nápad, což dokládá i 67 reálných fotografií pořízených od zákazníků. Obchodníka i produkt, jež má takovou spoustu pozitivních komentářů, můžeme určitě doporučit.

Koupit na AliExpress

TIP: Mají vaše děti rády motivy plameňáků? Udělejte jim radost díky speciální nabídce AliExpress Day hračky.

AliExpress nákup se slevou

Určitě víte, že v internetovém obchodě AliExpress.com můžete nakoupit takřka cokoli - od dekorace na narozeninové oslavy, šperky a hodinky přes bytový textil až třeba po zahradní zboží a osvětlení do bytu. Věděli jste ale, že vaše nákupy vyjdou výhodněji díky Tipli.cz? Určité zboží si na AliExpress můžete dopřát se slevou!

S pomocí cashbacku na Tipli.cz ušetříte až 10 %!

Nakoupit se slevou na AliExpress

Související obchody

AliExpress, 4Home, GetFashion.cz, eBay.com, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se