Odolné telefony z AliExpressu - levně a kvalitně!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Odolné telefony jen tak něco nerozhází. Teplo, chlad, vodu i písek přežijí bez úhony. V tomto článku se o nich dozvíte víc. Co všechno zvládnou a komu jsou nejvíce k užitku? Navíc dostanete skvělé tipy na čtyři levné odolné mobily z čínského e-shopu AliExpress. Samozřejmě k nim navíc získáte cashback!

Pro koho se odolné mobilní telefony hodí?

Odolné telefony se hodí zejména pro dvě skupiny lidí. Jednak pro ty, co dělají manuální práce ve špinavém nebo jinak drsném prostředí. Typicky jsou to mechanici, stavaři, malíři pokojů.

Takoví lidé chtějí být dostupní na telefonu. Ale vzhledem k prostředí, ve kterém se pohybují, je nutné, aby jejich telefon něco vydržel.

Například, aby se jim hned nerozbil, když jim při práci spadne na zem. Nebo aby se dal snadno vyčistit, když se zašpiní. Aby zvládl i pád do louže bez následků.

Stavba jeřáb

Druhou skupinou uživatelů jsou outdooroví nadšenci. Lidé, co milují chodit po horách nebo třeba v poušti, co se prohání na svém terénním kole, kdykoliv k tomu mají příležitost. Co jim nevadí strávit víkend na lodi za prudkého větru.

Ti také přirozeně ocení odolnost těchto telefonů vůči nárazu, prachu, vodě a extrémním teplotám. A také možnosti fotografování a kvalitní GPS, které tyto telefony rovněž většinou nabízejí.

Pokud patříte do jedné z těchto dvou skupin nebo se o odolné mobily prostě jenom zajímáte, podívejte se na naše čtyři tipy z AliExpressu.

★ Cashback až 10 % u AliExpressu★

Přes portál Tipli.cz získáte až 10% slevu na objednávky u čínského e-shopu AliExpress. Stačí se zaregistrovat, prokliknout se na stránku obchodu a po nákupu se vám peníze převedou přímo na účet. Podrobnější návod, jak nakupovat na AliExpressu, najdete zde.

Získejte až 10% slevu >>

4 tipy na odolné telefony z AliExpressu

Nabízíme čtyři zajímavé odolné mobily z e-shopu AliExpress. V nabídce jsou dva chytré telefony a dva "tlačítkové". Samozřejmostí je cashback 1,5% u každého z nich.

Špičkový model IP68 DOOGEE S55

IP68 DOOGEE S55 je výkonný odolný smartphone, který AliExpress prodává za přibližně 150 dolarů (cca 3500 korun). Patří mezi nejlepší odolné telefony, které můžete na AliExpressu koupit. Má paměť 64 GB, RAM 4GB, velký dotykový displej a tři kvalitní objektivy (2 v zadu, jeden vepředu).

Kromě toho se ale hodí také pro použití v tvrdých podmínkách. Odolá vodě i písku. Přežije pády i nárazy bez úhony. Zvládne 30 stupňů pod nulou i 60 nad.

Také má velmi silnou baterku, která vydrží až 700 hodin a která se velmi rychle nabíjí (5500 mAH). Mimoto má disponuje i velmi dobrou navigací GPS.

Specialitou je, že telefon pomocí dotykového tlačítka otevřete klidně i špinavým prstem. Zkrátka mobil do nepohody.

IP68 DOOGEE S55
Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena3 450 Kč
Cena s cashbackem3 398 Kč

Levný smartphone Blackview BV5500

Blackview BV5500

Blackview BV5500 je taktéž odolným chytrým telefonem, který pořídíte už za zhruba 85 dolarů (2000 korun). Má paměť RAM 2GB a paměť disku 16 GB. Taktéž dva fotoaparáty, jeden vzadu a jeden vepředu, s rozlišením 8 a 2 megapixely.

A samozřejmě také něco vydrží. Je potažen tou nekvalitnější gumou, která zajistí, že se při pádu lehce nerozbije. Opět snese vodu i extrémní teploty.

A s batertií 4400 mAH je schopen fungovat až 480 hodin bez nabití! Pro milovníky dobrodružství navíc nabízí kvalitní GPS i elektronický kompas.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena1 976 Kč
Cena s cashbackem1 946 Kč

TIP: Pokud vás zajímají i další technické vychytávky z AliExpressu, podívejte se na článek o aktuálních novinkách tohoto čínského e-shopu .

VKworld Stone V3

Dalším zajímavým odolným telefonem je model VKworld Stone V3. Je to odolný mobil pro ty, kteří nepotřebují výhody chytrého telefonu a stačí jim základní funkce. Koupíte ho i za 35 dolarů (800 korun).

Zvládne tvrdé nárazy, prach i pobyt pod vodou. Můžete do něj vložit dokonce tři SIM karty najednou! Baterka vydrží až 360 hodin.

Navíc má fotoaparát i možnost přehrávání mp3. Telefon má také velmi silnou svítilnu.

VKworld Stone V3
Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena804 Kč
Cena s cashbackem792 Kč

Maličký Melrose M18

Melrose M18

Telefon Melrose M18 je malý, skladný a velmi levný. Jeho rozměry odpovídají (vyjma tloušťky) běžné kreditní kartě.

Váží pouze 40 g a stojí pouze přibližně 20 dolarů (450 korun).

Nemá příliš funkcí, takže se na něm těžko může něco rozbít. Přežije prach i nárazy. Překvapivě podporuje MP3, Bluetooth i nahrávání zvuku.

K dispozici je ve třech barevných variantách - černozelené, černožluté a čistě černé.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena459 Kč
Cena s cashbackem452 Kč

TIP: Jestli váháte, kde nakonec svůj mobil koupit, přečtěte si naše srovnání AliExpressu s konkurenčním GearBestem.

★ Další prodejci odolných mobilů★

Nejen AliExpress nabízí kvalitní a levné odolné telefony. Koukněte se i na další obchody, ve kterých získáte díky Tipli několik procent slevu.

Prohlédnout další obchody s odolnými mobily >>

Související obchody

DealExtreme, GearBest, Banggood, Lightinthebox.com, Fasttech

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se