Oblečte se na Mistrovství světa stylově

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Právě jste si koupili lístky na letošní Mistrovství světa v hokeji a nevíte co na sebe? Tipli je jednoduchým a nejvýhodnějším řešením právě pro vás! U nás si vyberete ze široké nabídky sportovního oblečení a ještě ušetříte!

V květnu odstartuje 82. mistrovství světa v hokeji, které se úplně poprvé v historii koná v Kodani, hlavním městě Dánska. Fandíte českému týmu? Pořiďte si oblečení a spoustu dalšího na MS světa levněji díky našim tipům!

Tipli TIP: Jak umocnit zážitek z hokeje? Užijte si mistrovství světa s novou televizí, díky které si budete připadat jako na zimním stadionu v Dánsku.

Mistrovství světa v hokeji 2018 - kdy a kde se koná?

MS světa v hokeji se bude hrát v rozmezí 4. - 20. května v Kodani. Tento rok odehraje Skupina A (reprezentace z Česka, Ruska, Švédska, Švýcarska, Běloruska, Slovenska, Francie a Rakouska), všechny zápasy v kodaňské Royal Aréně, která má kapacitu 12 500 diváků.

Pokud jste však fanoušci Skupiny B, budete se muset na zápasy Kanady, Finska, Spojených států, Německa, Norska, pořádajícího Dánska, Lotyšska a poprvé na MS také Jižní Koreje dorazit podívat do haly Jyske Bank Boxen v Herningu, která má kapacitu 12 000 míst.

MS světa v hokeji 2018

Mistrovství světa v hokeji 2018 se koná v hlavním městě Dánska, Kodani.

Program MS světa v hokeji - kdo se utká s ČR?

Začátek pro naši českou reprezentaci bude pikantní podívaná. Hned zpočátku budeme čelit duelu proti Slovensku. Nezapomeňte se 5. 5. ve 20:15 dívat na přímý přenos zápasu. V dalších zápasech nás čeká souboj se Švédskem, Švýcarskem, Ruskem, Běloruskem, Francií a Rakouskem.

Jste fanoušci hokeje a chcete vidět letošní mistrovství světa na živo?

Inspirujte se naším typem na koupi zájezdu a podívejte se na nabídku potrálu HyperSlevy. Portál nabízí možnost zakoupení pouze samostatných vstupenek, nebo také výhodný 3denní zájezd s bonusem prohlídky města Kodaně s delegátem.

Pokud máte radši cestování na vlastní pěst a hledáte vhodné ubytování, podívejte se na booking.com, kde najdete všechny dostupné hotely v okolí Kodaně.

Nevíte kde hledat levné letenky? Nezoufejte! I v tomto případě vám rádi poradíme. Leťte levně a ušetřete peníze‎ s Kiwi.com, který nabízí letenky z Prahy do Kodaně již od 5 297 Kč.

Koupit letenky levně

Bez čeho se na mistrovství světa v hokeji neobejdete?

Nenechte se zmást květnovým počasím, v hlavním městě Dánska bude spíše aprílové počasí. Buďte o krok napřed a nakupte si nové levné oblečení včas. Máte pořádné boty, jarní bundu i kalhoty? Co třeba pořádnou fanouškovskou výbavu?

1) Fanouškovská výbava

Každý poctivý fanoušek musí být na zápas náležitě vybaven! Vyberte si jeden z kousků níže, kterým dáte najevo svou přízeň českému týmu.

Fanouškovská šála na MS v hokeji

Fanouškovská šála: 384 Kč, UrbanStore.cz

Kšiltovka Czech Republic

Kšiltovka: 399 Kč, MALL.CZ

Hokejový dres

Fanouškovský dres: 499 Kč, Alza.cz

2) Kvalitní obuv s cashbackem

Pokud hledáte novou obuv, doporučujeme se podívat na stránky Footshop. Mají širokou nabídku za velmi výhodné ceny. Najdete zde značky jako Converse, Nike, Puma nebo třeba Adidas boty. Pokud nakoupíte, přes náš portál Tipli, vrátíme vám až 2,5 % z nákupu! Dívíte se? Jste na Tipli poprvé a nevíte jak funguje? Jedná se o takzvaný cashbackový portál, díky kterému získáte část peněz z útraty zpět. Cashback jednoduše znamená, že vás odměníme za vaše nákupy na Tipli.

→ Nakupte obuv se slevou

Každý den u nás najdete všechny dostupné slevy, které obchody nabízí. Neváhejte a prohlédněte si obchody s obuví ještě dnes!

Související obchody

inSPORTline, Footshop, Mall.cz, D-SPORT, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se