Novoroční výprodeje odstartovaly!

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Vezměte obchody útokem a ušetřete na skutečných slevách! Nabídky obchodů jsme prošmejdili za vás. Prohlédněte si náš přehled obchodů a prozkoumejte největší akce novoročních výprodejů. Nakupte s Tipli a ušetřete na svých nákupech hned dvakrát.

Mrazivé teploty, které nás přivítaly v novém roce 2017 nejsou jediné, které klesly pod bod mrazu. Výprodeje skladů, výhodné novoroční nabídky a totální výprodeje jsou v plném proudu. Obchody se s výší slev rozhodně nedrží při zemi a tak je možné nakoupit zboží až s 90% slevou. Pozor ale na falešné slevy, na kterých vydělají pouze obchodníci!

Povánoční slevy a novoroční výprodeje 2018

Aktuální seznam obchodů, ve kterých nakoupíte za výrazně nižší cenu pro vás neustále aktualizujeme v článku Novoroční výprodeje 2018.


A že vám novoroční slevy nestačí? Chcete ušetřit ještě více? Nakupte s Tipli a my Vám z každého nákupu vrátíme část peněz zpět na Váš účet.

Velký přehled novoročních výprodejů pro rok 2017:

Móda a doplňky

Zoot

Radostný výprodej na Zootu nabízí až -70% slevy na značky: Dorothy Perkins, AX Paris, VILA, Zoot a další. Udělejte si radost. Nakupte za akční ceny, ušetřete a jako třešničku si nechte vrátit peníze zpět.

Ulovte si radost na Zootu

Bonprix

Ve výprodejích na Bonprixu ulovíte slevy až -60 % na dámské, pánské a dětské oblečení. Zadejte kód: LE17 a do konce ledna máte poštovné zdarma (při objednávce za min. 900 Kč).

Prohlédnout výprodej v Bonprix

Tchibo

Tchibo už dávno nevaří jen kávu. Užijte si až -40% slevy na lyžařské kolekce nebo bytové doplňky. Slevy až -50 % uplatníte ve velkém zimním výprodeji.

Prozkoumat výprodeje na Tchibo

Answear

Slevy až -70 % na výprodej podzimních a zimních kolekcí.

Nakoupit na Answear

Baťa

Výprodej skladu se slevou až -70 % na dámské i pánské modely. Zboží si můžete zdarma vyměnit v kterékoliv prodejně Baťa nebo zboží do 30 dnů vrátit.

Koupit boty u Bati

Šperky.cz

Vyberte si šperk podle svého gusta! Na Šperky.cz odstartoval velký výprodej, který nabízí až -77% slevy na prstýnky, náušnice, náramky nebo řetízky.

Výprodej na Šperky.cz

Hodinky.cz

Velký výprodej nabízí slevy až -64 %. V akci najdete značky: Michael Kors, DKNY, Esprit, Roxy, Royal London a další. Záruka na 3 roky zdarma. Na některé produkty dárek či doprava zdarma.

Omrknout Hodinky.cz

Vybavení domácnosti a elektronika

Mall

Novoroční výprodej přináší až -80% slevy na velké i malé spotřebiče či elektroniku. Doprava zdarma u objednávek nad 1000 Kč.

Novoroční výprodej na Mall

Kasa

Velký novoroční výprodej nabízí až -70% slevy na mobily, notebooky, televize, pračky, ledničky, kuchyňské roboty a nebo třeba infrasauny.

Prohlédnout akce na Kase

Euronics

Hvězdný výprodej elektroniky - slevy až -80 %. Pří nákupu nad 1 000 Kč získáte slevu 100 Kč na první nákup.

Hvězdný výprodej Euronics

Okay

Výprodej elektra pokračuje - slevy až -67 % na velké i malé spotřebiče, TV, mobily, foto a kamery, PC, tablety či notebooky.

Prozkoumat akce na Okay

Bonami

Pořiďte si designové kousky do domácnosti s až -60% slevou. Aktuálně Bonami nabízí výprodej kuchyňského vybavení či textilu a doplňků.

Výprodej Bonami

Tescoma

Pánve, sady nádobí a další kuchyňské potřeby za super ceny a až -80% slevy. Doprava zdarmau objednávek nad 999 Kč.

Akční zboží na Tescoma

Sport a fitness vybavení

InSPORTline

Sportovní výprodej nabízí až -51% slevy na jizdní kola, stany, batohy, spacáky či fitness stroje. Sleva 100 Kč na první nákup. Při nákupu nad 500 Kč doprava zdarma. Výměna valikosti zdarma. Akce končí 31.1.2017.

Výprodej na inSPORTline

Sportobchod

Nakupte sportovní vybavení na fotbal, florbal, hokej, tenis či badminton a ušetřete až -70 %. Vyberte si výbavu, se kterou si sport užijete.

Akční zboží na Sportobchod

Parfémy a kosmetika

Notino

Notino.cz (dříve Parfums.cz) přináší voňavý výprodej parfémů a kosmetiku se slevou až -70 %. Je libo parfém Celvin Klein, Versace, či Dior? Vstupte do nového roku s novou vůní.

Koupit parfém na Notino

Parfemy.cz

Velký výprode parfémů se slevou až -49 %. Nakupte se slevou Váš oblíbený parfém Ralph Lauren, Gucci, Roberto Cavalli, STR8, Jimmy Choo a další.

Vybrat vůni na Parfemy.cz

Dovolená

Booking.com

Nejlepší a nejlevnější varianty Vaší dovolené najdete v největší světové agentuře pro online rezervaci ubytování. Rychlé srovnání nabídek, akční pobyty, first minute nebo last minute najdete na Booking.com. Objednejte si vysvěnou dovolenou, Tipli Vám jako třešničku vrátí peníze z objednávky zpět na Váš účet.

Koupit dovolenou přes Booking

Kiwi.com

Během pár minut vám najde letenky klidně už na zítra kamkoli po celém světě – sami si zvolte letiště odletu i příletu, počet přestupů a počet cestujících. Letenky již od 299 Kč. Vyberte si cílovou destinaci a nechte si s Tipli vrátit peníze zpět z nákupu.

Omrknout letenky na Kiwi

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se