Novinky z Tipli #8

Tipy k nákupuZe života Tipli  |  Ostatní 10. 11. 2021

Neděle je dnem odpočinku. Proto dnes nic nedělejte, dejte si nohy na stůl a relaxujte. Jednou za týden si přeci zasloužíte chvíli pro sebe. :-) Nezapomeňte si lenošení zpříjemnit naší pravidelnou dávkou novinek!

V dnešním díle vás čeká samé představování a seznamování se. :-) Nejdříve s novými obchody, potom s novým Tipli královstvím a nezpomeneme probrat ani soutěže na tento týden. Jdeme na to!

Nové obchody na Tipli

Pravidelná ochutnávka nových obchodů je už taková tradice. A že si na nich dal Lukáš tento týden záležet! V Čechách a na Slovensku máme celkem 35 nových obchodů. Dohromady tak můžete nakupovat ve více než 500 e-shopech. Myslíte, že to tak necháme? Nenecháme! Rosteme jako blázni a nic nás nezastaví! :-)

eBay

novinky z Tipli #8

Prvním nováčkem je oblíbený aukční gigant eBay, který má v nabídce naprosto vše - elektroniku, módní oblečení i doplňky, sportovní vybavení i potřeby pro dům a zahradu. Zkrátka všechno, na co si vzpomenete. eBay není třeba dlouho představovat. Jedna z největších nákupních galerií na světě má dlouhou tradici a miliony spokojených uživatelů po celém světě. Že jste ho ještě nevyzkoušeli? Ukážeme vám, jak nakoupit na eBay.

Nakoupit na eBay

Vueling

Novinky z Tipli #7

Léto už je pomalu za dveřmi a tak je ten správný čas pro plánování naší dovolené. Budete to letos dovolená v Chrovatsku nebo antické Řecko? S leteckou společností Vueling najdete levné letenky a pronájem aut po celé Evropě. A že ještě váháte kam se vydat? Inspirujte se našimi 6 tipy na dovolenou.

Koupit letenku s Vueling

Kytary.cz

Novinky z Tipli #8

Pro všechny vášnivé muzikanty přichází obchod Kytary.cz. Disponuje obrovskými skladovými zásobami v Čechách i na Slovensku, díky kterým garantuje maximální výběr hudebních nástrojů. V e-shopu pořídíte také aparatury, příslušenství anebo ozvučovací případně osvětlovací techniky.

Vybrat si na Kytary.cz

Zabydlujeme se v Tipli království

Novinky z Tipli #7

Tipli svoje slovo drží! Minulý týden jsme Vám slíbili fotky nových prostorů a teď nastala chvíle, kdy vyložíme karty na stůl. Tak to jsou ony, dámy a pánové. Makáme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a to všechno děláme pro Vás. :-) Ehm, no dobře, máte pravdu. Takhle maximální pracovní nasazení asi nevypadá, že? Na naši obranu - fotka vznikla v pátek. A protože čtvrtek je takový malý pátek, co je potom pátek? Sobota? Přesně tak.

Na druhou stranu, nic jsme nenechali náhodě a nové prostory jsme nechali řádně zkolaudovat. Kolaudační souhlas potvrdil sám Dracula. Žádné tesáky nebo krvežíznivého upíra ale nečekejte! Dracula se bojí vysavače, miluje jízdu autem a nejoblíbenější místo je pelíšek nebo ještě lépe klín pracovníků Tipli.

Vyhrajte jídlo na víkend ZDARMA!

Soutěže s Tipli se těší velké oblibě a tak proč něco měnit? Tento týden soutěžme o jídlo zdarma s DámeJídlo.cz. Vítěz se může těšit na voucher v hodnotě 1 000 Kč. Chcete zkusit své štěstí? Zúčastněte se soutěže a třeba si v neděli budete plnit břicho zdarma právě vy! :-)

Cože? Služba DámeJídlo.cz vám nic neříká? Rychle si přečtěte, jak funguje DámeJídlo.cz.

Související obchody

Kytary.cz, Vueling

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se