Novinky z Tipli #3

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Další týden utekl jako voda a my jsme celí nedočkaví až vám povíme, co všechno je u nás nového. A že toho bylo! Drbíky ze zákulisí si prozatím necháme pro sebe a raději vám představíme nové obchody na Tipli neboli kde nově můžete s Tipli šetřit peníze.

Nové obchody pro vás hledáme každý den. Tento nelehký úkol má na starosti nový kolega Lukáš, který se do vyhledávání obchodů pustil po hlavě a musíme uznat… že mu to jde na jedničku! Nebýt jeho, tak na Tipli nemáme tolik príma obchodů a tak mu tímto vzdáváme hold.

Samozřejmě děkujeme i vám, uživatelům Tipli, díky kterým dostáváme zajímavé tipy na nové obchody. A propo, ještě jste nám nedoporučili právě váš oblíbený obchod, který na Tipli chybí? Neváhejte a napište nám.

Ale neodbíhejme od tématu. Zajímá vás, jaké obchody si pro vás Lukáš přichystal? Tak jdeme na to!

BENU lékárna

Novinky_3

Naše řady se rozrostly o další lékárnu a to rovnou BENU lékárnu. Naše zdraví je to nejdůležitější, co každý z nás má. Proto bychom na něj neměli zapomínat a střežit ho jako oko v hlavě. Vyberte si vitamíny, minerály a další doplňky stravy, s kterými podpoříte imunitu.

Jít do BENU lékárna

Blancheporte

Novinky z Tipli #2

Za francouzskou módou už dávno nemusíte jezdit do Paříže. Na Blancheporte najdete nejširší výběr francouzské a španělské módy na českém trhu. Co vše v tomto e-shopu najdete? Dámskou a pánskou módu, obuv a nebo bytový textil. Máte problém sehnat větší velikosti? Nezoufejte! Tady si určitě vyberete.

Prozkoumat Blancheporte

ONLINE jazyky

Novinky_3.1

V dnešní době už angličtinou nikoho neohromíte. Běžnou praxí je znalost dvou a více světových jazyků. Uplně vás slyšíme. A kdy se je mám asi tak učit? Ráno do práce, večer z práce, děti, večeře, domácnost. Však my to také (dost dobře) známe. Nejste v tom sami. A co víc? V ONLINE jazyky nám rozumí. Učte se jazyky světově. Vybírat můžete z kurzů pro začátečníky, pokročilé nebo různé profesní specializace. Zbavte se jednou pro vždy strachu z cizích jazyků. A začněte s tím rovnou dnes.

Vybrat kurz na ONLINE jazyky

Líbí se vám dnešní výběr? Jste zvědaví jaké obchody představíme další týden? A nebo že bychom vám ukázali rovnou kolegu Lukáše? Nechte se překvapit! :-)

Související obchody

ONLINE jazyky, BENU Lékárna, Blancheporte.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se