Novinky z Tipli #1

Tipy k nákupuZe života Tipli 10. 11. 2021

Protože u nás v Tipli se pořád něco děje, rozhodli jsme se, že si to nenecháme pro sebe a všechno na nás vyklopíme. V této pravidelné rubrice naleznete nejen představení nových obchodů, ale také připomenutí našich stálic. Nezapomeneme zmínit žhavé novinky, které vám usnadní či zpříjemní používání cashback portálu Tipli a nakonec práskneme i něco na sebe. Jsme parta mladých lidí a u nás v kanclíku se pořád něco děje. Staňte se součásti Tipli a přečtěte si o tom, jak to u nás v Tipli chodí. :-)

Ze všeho nejdříve bychom se vám rádi představili, protože Tipli není žádný nezdvořák. :-)

Tipli je cashback portál, který svým uživatelům vrací až 33 % zpět z jejich nákupu. No opravdu. U náš žádné háčky nehledejte. Hrajeme fér a našim klientům se snažíme vyjít maximálně vstříc. A tak to je.

Pokud vás zajímá, jak dlouho je Tipli na trhu, tak se dá říct, že v porovnání s ostatními cashback portály v Čechách jsme ještě mládě. Vznikli jsme nedávno. Přesněji řečeno 15.10.2016. To však neznamená, že jsme nějak pozadu. Naopak! K dnešnímu dni máme už několik desítek tisíc spokojených uživatelů a to jak v Čechách, tak na Slovensku. Pokud je vám tedy bližší slovenský jazyk či slovenské obchody, tak vám doporučujeme použít web Tipli.sk.

Rosteme jako blázni - k dnešnímu dni máme přes 300 obchodů, kde nákupem ušetříte své peníze. Chápeme, že počet obchodů je pro vaši spokojenost klíčový a tak tvrdě pracujeme na vyjednávání podmínek u dalších a dalších partnerů. Jaké jsou ty nejnovější? Na to se společně podíváme v dnešním díle.

Tipsport

Sázková kancelář Tipsport patří mezi největší sázkové kanceláře v České republice. Společnost Tipsport vznikla v roce 1991 s jedinou pobočkou, která byla otevřena v Berouně. Dnes je Tipsport mezinárodní holding s 3 000 zaměstnanci. Tipsport mění svět kurzového sázení, přidejte se mezi komunitu sázkařů a vsaďte na své štěstí.

MYPROTEIN

Od novoroční předsevzetí uplynul už téměř měsíc. Stále se potíte v posilovnách, odměřujete si jídlo a počítáte každou kalorii? Výborně! Tak to jste o něco blíže k vašemu cíli. Právě pro vás jsme mezi Tipli partnery přidali společnost MYPROTEIN, která se zaměřuje na kvalitu, inovaci a nadstandardní služby. Ochutnejte produkty MYPROTEIN a dopřejte svému hubnutí jiný rozměr.

Everbuying

Čínský e-shop Everbuying jsme přidali opravdu nedávno a to díky jednomu z našich klientů, který nám napsal, že mu tento obchod na Tipli schází. Ceníme si zpětné vazba a spokojenost klientů je pro nás opravdu vším a tak jsme nenechali nic náhodě a rozjeli vyjednávání o spolupráci s tímto internetovým obchodem. Omrkněte e-shop Everbyuing a vyzkoušejte levné čínské nákupy jinak než na AliExpress.

Chybí vám na Tipli nějaký obchod? Napište nám. Uděláme všechno možné a možná i nemožné, abychom daný obchod přidali mezi naše partnery.

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se