Nové slevové kupony v Farnell, Agátin svět, Mami tati a Pidilidi

Tipy k nákupuSlevové kupony 10. 11. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 06.07.2021

Dnes vám nabízíme 10 nových slevových kuponů z kategorií elektro a pc, spotřebiče a bílá technika, počítače a doplňky a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů TM nábytek, BoardStar.cz, Klub zdraví, Grada.cz a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

Farnell

Nakupujte elektronické komponenty a součástky levněji! Během léta můžete využít slevový kupon Farnell a ušetřit tak 10 % při nákupu elektroniky, součástek i speciálního nářadí. 

Kód platí do 30.09.2021

Agátin svět

Zabavit děti a ještě rozvíjet jejich schopnosti? Se sortimentem z Agátina světa je to hračka. Doslova. Agátin svět nabízí kreativní hračky, se kterými se vaše děti baví a zároveň učí. Kromě nich má obchod i velký sortiment běžných hraček a školních a dalších potřeb pro děti. Když během července použijete při nákupu slevový kupon Agátin svět, ušetříte 10 %.

Kód platí do 31.07.2021

Mami tati

Pořiďte vše pro mimina a batolata se slevou 150 Kč. Od autosedaček po těhotenské oblečení, vše moderní, ve špičkové kvalitě a za rozumné ceny nabízí e-shop mamitati.cz. Nyní můžete ušetřit 150 Kč při nákupu za aspoň 1 000 Kč, stačí v košíku zadat slevový kód Mami tati.

Kód platí do 31.07.2021

Pidilidi

Pokud jde o děti, mám pro vás také slevu na dětské oblečení. Získáte ji se slevovým kóde Pidilidi až do konce července. Slevu 20 % lze využít na celý sortiment obchodu kromě školního a papírnického zboží.

Kód platí do 31.07.2021

TM nábytek

Vybavujete byt? Pak se vám bude hodit slevový kupon TM nábytek. Tento první odkaz vás zavede ke kuponu na slevu 1 000 Kč. Druhý slevový kupon TM nábytek vám ušetřit 500 Kč.

Kód platí do 30.09.2021

BoardStar.cz

Zůstaňte in a v pohodlí se sportovní a streetovou módou BoardStar. Nákup vám zpříjemní exkluzivní letní sleva 10 % na zatím nezlevněný sortiment. Nabídku získáte zadáním slevového kuponu BoardStar.cz na konci nákupu v e-shopu.

Kód platí do 31.07.2021

Klub zdraví

Slevu máme tako pro ty, kdo se poohlížejí po vitamínech a doplňcích stravy. Když v e-shopu Klubzdravi.cz zadáte slevový kód Klub zdraví, dostanete slevu 50 Kč na nákup nad 799 Kč. 

Kód platí do 31.08.2021

Grada.cz

Nuda na pláži? u bazénu? ve vlaku? večer v posteli? Odložte telefon a sáhněte po skvělé knize! Vyberte si nový titul v nakladatelství a knihkupectví Grada a pusťte se do čtení. Při nákupu nezapomeňte na slevový kupon Grada.cz, s nímž ušetříte 20 %.

Kód platí do 31.07.2021

MyAustria

Rakouská a německá drogerie a kosmetika také pro české zákazníky, to je e-shop MyAustria. Nyní nabízí slevovou akci na sprchové gely. Stačí si vyzvednout slevový kupon MyAustria zvýhodnění 10 % je vaše!

Kód platí do 31.07.2021

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se