Nové slevové kupony v eObuv.cz, Knihy Dobrovský, BRASTY a Mami tati

Tipy k nákupuSlevové kupony 10. 11. 2021

Neváhejte a pojďte se podívat, jak nejlépe ušetřit peníze v novém týdnu od 01.06.2021

Dnes vám nabízíme 10 nových slevových kuponů z kategorií módní doplňky, obuv, móda a obuv a dalších. Další akce naleznete v sekci slevové kupony, kterou pravidelně aktualizujeme. Nabídka slevových kódů z obchodů MINshop, Teamstore, YouNice, eObuv.cz a dalších platí od dnešního dne.

Podívejte se na aktuální slevové kupony a slevy v obchodech:

eObuv.cz

Vyšlápněte do letního počasí nejen tou správnou nohou, ale i botou! Módní, společenské i sportovní botky pořídíte nyní na eObuv.cz se slevou 645 Kč. Před nákupem si nezapomeňte vyzvednou svůj slevový kód eObuv.cz. Kód lze uplatnit na nákup v minimální hodnotě 6 450 Kč.

Kód platí do 14.08.2021

Knihy Dobrovský

O tom, že v Knihy Dobrovský probíhá nějaké slevová akce, informujeme celkem často. Kromě toho, že i tento týden můžete uplatnit slevový kupon Knihy Dobrovský a ušetřit tak 100 Kč při nákupu nad 799 Kč, můžete ušetřit i nákupem v DOBRO.BLEŠÁKU. V této kategorii na webu Knihy Dobrovský pořídíte vždy několik vybraných titulů za zlomek původní ceny.

Kód platí do 30.06.2021

BRASTY

Jestli hledáte luxusní dárek pro někoho blízkého nebo třeba sami pro sebe, vyzkoušejte Brasty. Hodinky, parfémy, šperky, luxusní kosmetika... Pro tři z těchto kategorií máme teď navíc atraktivní slevu. První slevový kód BRASTY lze najde uplatnění při nákupu hodinek. Ušetří vám 10 %.

Kód platí do 04.07.2021

Když naopak v e-shopu využijete tento slevový kupon BRASTY, získáte 15% slevu na na niche parfémy. V této sekci najdete vůně zvláštní, náročné a nezvyklé. Ideální pro ty, kdo chtějí být nezaměnitelní a nezapomenutelní. 

Kód platí do 04.07.2021

Třetí slevu Brasty uvítají milovníci a milovnice šperků. Ušetříte 10 %, stačí při nákup zadat slevový kód BRASTY.

Kód platí do 04.07.2021

Mami tati

Kočárky, autosedačky, oblečení, postýlky, výbava do pokojíčku. Vše, co potřebujete pro péči o mimino, najdete v eshopu Mami tati. Před nákupem se nezapomeňte stavit na TIpli pro slevový kupon Mami tati, abyste mohli ušetřit 200 Kč.

Kód platí do 20.06.2021

Nesplňuje-li vaše objednávka podmínky pro slevu 200 Kč, zkuste náš druhý slevový kupon Mami tati, tentokrát na 100 Kč. 

Kód platí do 20.06.2021

MINshop

Hledáte dokonalou bezdrátovou nabíječku pro mobilní telefon? Teď už ne, protože jsme ji našli za vás na MINshop! Čistý minimalistický design se výborně doplňuje s krásou přírodního dřeva. A vaši objednávku zase efektně doplní slevový kupon MINshop. Ušetříte s ním 100 Kč. 

Kód platí do 31.12.2021

Teamstore

Sportovní oblečení za super ceny není problém. Jednou z možností je slevový kupon Teamstore a s ním spojená sleva 5 % na celý nákup. Tak šup do obchodu a pak šup ven za sportem! 

Kód platí do 30.06.2021.

YouNice

Jednoduché a elegantní ale také sexy a originální. Oblečení a spodní prádlo různých stylů najdete v novém obchodě YouNice. Vyzkoušejte jeho sortiment s atraktivní slevou 15 %. V nákupním košíku stačí zadat slevový kód YouNice.

Kód platí do 28.06.2021

Obrázek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se