Nevíte kam k vodě? Přinášíme tipy, kam na koupaliště!

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

V horkých letních dnech není snad nic příjemnějšího, než se zchladit u vody a pořádně si odpočinout. Chcete prožít krásný letní den na koupališti, ale nevíte kde? Tipli vám poradí! Nechte se inspirovat našimi tipy, kam na koupaliště a prožijte báječný den u vody.

Prázdniny začínají, léto je v plném proudu, a společně s ním začíná také sezóna výletů. Pokud už znáte všechny hrady a zámky v okolí a nevíte, jak se v teplém počasí a delším volnu zabavit, poradíme vám, kam vyrazit k vodě a za kolik. Než vyrazíte na koupaliště, nezapomeňte na ochranu před UV zářením a vemte si s sebou vhodný opalovací krém.

Koupaliště Kraví hora

Koupaliště Kraví hora

Toto koupaliště v Brně je skvěle dostupné. Stačí nasednout na tramvaj v centru města a za chvíli můžete odpočívat v bazénu. Koupaliště Kraví hora nabízí také výhled na brněnský Špilberk, takže kromě skvělé koupačky dostanete za pár korun také krásné panorama.

Pokud by vás zastihla nepřízeň počasí, můžete strávit část dne v krytém bazénu. Za vstupenky ale budete muset platit zvlášť, oba prostory jsou totiž oddělené.

Otevírací doba:

  • červen 09:00-19:00
  • červenec - srpen 09:00 - 22:00

Cena:

  • Dospělí celodenní: 150 Kč
  • Dospělí po 14:00: 100 Kč
  • Děti 6-15 let, senioři 65+, ZTP/P: 80 Kč

Magazín TIP: Pokud chcete vyrazit na koupaliště nebo k moři a sháníte plavky, Tipli vám poradí! Doporučujeme Bonprix - naleznete zde krásné plavky a široký výběr. Využijte s Tipli slevu do BonPrix!

Koupaliště Kraví hora

Koupaliště Praha

Koupaliště Praha

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší koupaliště v Praze. Zavítejte na jedno z těchto tří koupališť a nebudete litovat. Pokud budete chtít u vody zazářit, vybrali jsme pro vás plavky pro plnoštíhlé a sportovní plavky, se kterými budete zaručeně hvězda každého koupaliště!

Koupaliště Petynka

Koupaliště Petynka

Koupaliště Petynka toho nabízí opravdu hodně. Najdete tu nejen 50 metrový vyhřívaný bazén, ale i travnaté pláže, možnost opalování na dřevěné terase, WiFi, brouzdaliště pro děti, tobogán a kvalitní vodu. Voda se zde čistí chlorem, ale díky kvalitní technologii chlor skoro neucítíte. Kromě plavání tu můžete hrát beachvolejbal, nohejbal nebo ping pong. Koupaliště má otevřeno denně od 7 do 21 hodin.

Koupaliště Divoká Šárka

Koupaliště Divoká Šárka

Koupaliště Divoká Šárka se nachází v Šáreckém údolí uprostřed přírody. V areálu pod skalami se nachází 2 bazény, brouzdaliště, tobogán, skluzavky, trampolína a dětský hrad. Koupaliště je asi 15 min chůze od hlavní silnice, proto doporučejeme vzít si věci na celý den například do plážové tašky, kam se vejde opravdu vše. Otevírací doba koupaliště je denně od 9 do 19 hodin.

Aquapalace Praha

Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je skvělým místem, kde prožijete den plný zábavy, sportu a relaxace. Naleznete zde vodní a saunový svět, SPA & Wellness zónu a moderní dvoupodlažní fitness, takže si tu na své přijde opravdu každý. Čeká tu na vás například 450 m dlouhá Divoká řeka, nespočet tobogánů, podmořský svět a mnoho dalšího! Aquapalace má otevřeno ve všední dny od 10 do 21 hodin, o víkendech od 9.

Koupaliště ceník:

  • Koupaliště Petynka Celodenní vstupné do 16. hodin 160 Kč
  • Koupaliště Divoká Šárka Celodenní vstupné 100 Kč, od 16:30 pouze 60 Kč
  • Aquapalace Praha Celodenní rodinné vstupné 1749 Kč

Související obchody

AliExpress, Booking, Astratex.cz, Bonprix, BazenyShop.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se