Nákupy na eBay: Kryty na mobil

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Když vám telefon spadne na zem, nezbývá, než se modlit, že se mu nic nestalo. Pokud ho ale nosíte v ochranném krytu, můžete zachovat klid. Kde takový kryt na mobil sehnat za pár korun? Přece na eBay!

Ať už chcete telefon jen ochránit nebo si jej chcete ozdobit jako módní doplněk a kryty na mobil každou chvíli střídat, s Ebay můžete obojí. Najdete tu kryty nejen ryze praktické i se zabudovanou peněženkou, ale i bláznivé, třpytivé a barevné.

Jak pořídit ty nejlepší kryty na mobil eBay?

Pokud už víte, jak nakupovat na eBay, podívejte se na produkt, který se na eBay nakupuje jedna radost – na kryty na mobil! Na eBay najdete tolik různých obalů na telefon, až z toho přechází zrak! Jak vybrat ten nej ?

Jak vyhledat ty správné kryty na mobil?

Stáčí vám napsat do vyhledávací roletky přesný typ telefonu a k tomu „phone case“ („kryt na telefon“) – a eBay vám nabídne vše, co odpovídá tomuto popisu. Pokud tedy máte třeba iPhone 7, napište do vyhledávače „iPhone 7 phone case“.

Na co dát při výběru pozor?

Většina obchodů prodává kryty na mobil ve velkém a může se stát, že:

  • v obrázcích nemají ukázané varianty na všechny modely,
  • nemají všechny designy přizpůsobené na každý model telefonu.

Před výběrem si tedy ve filtrech zaškrtněte, na jaký model telefonu obal sháníte. V dalším kroku se vám už nabídne jen ten výběr, který odpovídá vašemu telefonu. Zobrazí se vám ebay kryty na mobil podle vašeho vkusu.

Ebay kryty na mobil

Kryty na mobil Ebay vyberte podle typu telefonu

Kryt musí telefonu nejen slušet, ale i sedět! Pokud se chcete trefit do správných rozměrů s jistotou, vždy kupujte kryt na správný model a danou značku telefonu.

Ebay kryty a mobil iPhone

Snad nejoblíbenější chytré telefony vůbec. iPhone se sice řadí k nejdražším značkám, svým uživatelům se ale odměňuje na 100 %! Proto byste jej měli ochránit správným krytem.

Nákupy na eBay: Kryty na mobil 4 Koupit kryt na iPhone

Ebay kryty a mobil Huawei

Oblíbená čínská značka telefonu dobyla český trh. Jsou velmi výkonné a mají skvělé fotoaparáty. My jsem se podívali na kryty na mobily Huawei p8 Lite.

Nákupy na eBay: Kryty na mobil 1 Koupit kryt na Huawei

Ebay kryty a mobil Samsung

Korejské telefony Samsung jsou jedním z nejvýznamnějších hráčů na trhu s chytrými telefony - spolehlivé a rychlé. Do našeho výběru se probojovaly kryty na mobily Samsung Galaxy j5.

Nákupy na eBay: Kryty na mobil 2 Koupit kryt na Samsung

Ebay kryty a mobil Lenovo

Ideální telefony, když potřebujete používat dvě různé SIM karty. Lenovo vám nabízí komfort za příznivou cenu. My jsme se zaměřili na kryty na mobily Lenovo a6000.

Nákupy na eBay: Kryty na mobil 3 Koupit kryt na Lenovo

Nejste fandové eBay? I na AliExpress najdete kryty na mobil AliExpress a to hned celou řadu pro všechny typy telefonů!

Nakupte levně s Ebay slevami a cashbackem!

Chcete při nákupu na eBay ušetřit co nejvíc? Využijte eBay slevy, slevové kupóny nebo si rovnou nechte zaslat peníze zpátky na účet s cashbackem až 2 %

Využít BonPrix slevy

Související obchody

eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se