Máte rádi adrenalin? Poradíme, kde si ho užijete na maximum

Tipy k nákupuZážitky  |  Ze života Tipli 10. 11. 2021

Krásné letní dny se dají využít různým způsobem. Ať už vás čeká dovolená, nebo jiné výlety, pořád vám zůstává do konce léto spousta času. Co takhle zážitek, na který nikdy nezapomenete? Darujte sobě nebo svým blízkým adrenalínový zážitek.

Existuje hned několik možností, které můžete využít. Adrenalin si můžete užít vy, celá vaše rodina a zároveň je to skvělý tip na originální dárky pro muže. Zážitky a adrenalin zkrátka musíte sami zažít, a pak máte do konce života. Právě v tom tkví jejich kouzlo.

Adrenalin v České republice

Česká republika je sice malá krajina, ale i tak si tam můžete užít spousty zážitků. Nemyslíme tím jen hory nebo termální koupaliště. Podívejte se na krásy naší malé velké krajiny ze shora. Změňte se na dítě a vyzkoušejte skluzavky v aquaparcích. Prozradíme vám, kde tyto zážitky koupíte za super ceny.

Let rogalem

Pohodlný a příjemný zážitek vhodný pro pány, dámy, ale i větší děti je let rogalem. V průběhu 20-ti až 30-ti minut vám zkušený pilot ukáže krásy celého okolí. Na svět se tak podíváte z ptačí perspektivy. Nemusíte se bát, i když máte strach z výšek, v rogale ho nepocítíte. Budete se cítit jako v malém letadle. Jediný rozdíl je v tom, že kokpit je otevřený. Lety rogalem za super ceny přináší zážitkový portál Adrop.cz, na kterém můžete najít převážně tyto adrenalinové zážitky pro muže. Můžete se podívat i na slevový portál jako je Slevoking a koupit let za ty nejlepší ceny.

rogalo

Vyhlídkový let rogalem.

Let balónem

let balónem

Romantický let balónem.

Let balónem je snem hodně lidí. Tento pohádkový zážitek není nejlevnější, ale můžete jej sehnat i za zvýhodněné ceny. Stačí sledovat slevové portály. Přemýšlíte nad překvapením pro partnera? Chtěli byste připravit partnerce originální žádost o ruku? Let balónem je v tomto případe skvělou volbou. Balón vyletí poměrně vysoko a budete tak vidět všechny krásné místa v okolí jako na dlani. Na tento krásný zážitek určitě nikdo z vás nikdy nezapomene a vy si ho přitom můžete uskutečnit tak jednoduše. Stačí je podívat na nabídku Allegria, kde nabízejí romantické lety balónem pro dvě osoby.

Paragliding

Odvážnější duše by rozhodně měly vyzkoušet paragliding. Paraglingové lety se dají zarezervovat nejen v Čechách, ale například i na Moravě. Pod vámi se rozprostírá krása našich hor a lesů a vy si užíváte ten pohled. I dovolená v Čechách může být zábava. Paragliding je samozřejmě dostupný také v přímořských letoviskách. Pokud se chystáte k moři, v každém lepším rezortu nabízejí možnost paraglidingu. Vyletět k nebesům vám dopomůže loďka. Je to bezpečné a opravdu krásné.

paragliding

Paragliding od Allegria.

Let stíhačkou

let stíhačkou

Adrenalin ve stíhačce.

Největší dávku adrenalinu zažijete ve stíhačce. Tento zážitek stojí dost peněz, ale pokud se chcete cítit jako Tom Cruise ve Filmu Top Gun, určitě to stojí za to. Takovéhle lety jsou ideální dárky pro muže při příležitostech narozenin či jiného svátku. Maximální přetížení a rychlé létání dostane do kolen každého nadšence nebezpečí. I tento zážitek můžete koupit online na ověřeném portálu Adrop.cz. Je to jedinečná příležitost jak zažít něco výjimečné. Z tohoto zážitku vám bude určitě tuhnout krev v žilách do konce vašeho života.

Tobogány

Rodinnou dávku adrenalinu si naplno užijete v některém z našich aquaparků. Největší aquapark v České republice Aquapalace Praha najdete u našeho hlavního města. Super volbou pro rodiny s dětmi je i Aqualand Moravia nebo Aquapark Olomouc. Zabavíte se vy i vaše děti. Celodenní vstupy koupíte na slevových portálech za super ceny a ušetříte. Den v aquaparku vám může zpříjemnit program, jestli vás čeká například dovolená s dětmi. Nudit se tam zaručeně nebudete.

paragliding

Nejlepší aquapark v ČR Aquapalace Praha.

★Obchody, kde koupíte zážitky výhodněji

Navíc díky Tipli ušetříte téměř na každém nákupu. Díky cashbacku dostanete totiž ihned část peněz z nákupu zpět!

Jak funguje cashback?

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Čedok, Alexandria, Hotels.com, Cestování se slevou

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se