Kaufland Card: věrnostní program, aplikace, registrace

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 16. 4. 2022

Aplikaci Kaufland Card lze používat místo fyzické karty a celá rodina může sbírat body na jeden účet. Kaufland Card lze používat v telefonu i bez nutnosti pořízení fyzické karty. S touto aplikací získáte mnoho dalších slev a její získání a následné používání není nijak složité. S věrnostním programem Kaufland naleznete velký výběr zboží za výhodné ceny.

Jak získat Kaufland Card

Stačí se jednoduše zaregistrovat. To lze provést na informacích jakékoliv pobočky Kaufland. Ještě předtím, než se vydáte se zaregistrovat, abyste získali Kaufland Card, podívejte se, jaká je Kaufland otvírací doba v jednotlivých prodejnách. Kartu můžete získat ve dvou podobách. 

Registrace přes internet

Plastovou kartu spárujte s aplikací Kaufland Card. Aplikaci můžete stáhnout jak v Google play, tak také v Apple store

K registraci budete potřebovat:

  • plastovou kartu, kterou získáte na pobočce
  • mobilní aplikaci 
  • e-mailovou adresu

Plastová kartička Kaufland Card

Abyste získali Kaufland Card ve fyzické podobě, musíte přijít na informace v prodejně Kaufland a o tuto kartu si zažádat. Následně vyplníte registrační údaje a poté si kartu aktivujete. To můžete provést buď na místě nebo z pohodlí domova na uživatelském portálu. 

Pokud byste aktivaci chtěli provést z domova, jděte na stránky Kauflandu a přejděte do sekce Kaufland Card. Poté vyplňte všechny potřebné údaje v kategorii "Registruj kartu". Velice důležité pro vás bude číslo, které máte na plastové kartičce, kterou jste dostali na informacích. Toto číslo je totiž potřeba vyplnit. 

Digitální Kaufland Card - aplikace Kaufland Card

K získání digitální Kaufland Card je potřeba, abyste si stáhli jejich aplikaci. Pro telefony s operačním systémem Android je ke stažení na Google Play a pro telefony s iOS je dostupná na Apple Store. Jakmile si ji stáhnete, je potřeba povolit přístup k poloze a najít vaši oblíbenou prodejnu na mapě. Následně kliknete na "Jsem tu nový" a vyberete si, jakým způsobem se zaregistrujete. Na výběr je e-mail nebo telefon. 

Ti, kteří by rádi byli informovaní o novinkách, akcích a těch nejlepších slevách, si mohou nechat zasílat e-maily nebo SMS s výhodnými nabídkami.

Jaké výhody získáte s Kaufland Card?

  • speciální slevy
  • slevové kupony 
  • soutěže
  • sbírání bodů
  • K-scan - rychlé nakupování
  • výhody u Kaufland partnerů

K-scan pro rychlé nakupování

Ve vybraných prodejnách Kaufland můžete scenovat svým telefonem zboží a poté jednoduše a rychle zaplatit u samoobslužných pokladnách. Vše je pohodlné, rychlé a nemusíte zboží vykládat na pás.

Jak používat Kaufland Card

Jakmile budete mít svou Kaufland Card, můžete ji vždy při placení naskenovat u pokladny a získávat výhodné nákupy. Pokud budete používat digitální Kaufland Card, svou kartu hledejte v aplikaci Kaufland ve svém telefonu. Zde byste měli vidět červenou ikonku nad spodní lištou. Na tu stačí kliknout a poté se vám zobrazí vaše Kaufland Card, jenž stačí načíst u pokladny.

Fyzická i digitální karta

Někteří lidé budou jistě rádi používat obě varianty podle toho, jak se jim to právě bude hodit. V takovém případě můžete mít aktivované obě možnosti a fyzickou kartou si propojit s tou digitální. Velikou výhodou je to, že pokud ve vaší rodině používá více lidí Kaufland Card, tak s digitální kartou lze propojit až 5 fyzických Kaufland Card. Díky tomu sbírají všichni rodinní příslušníci body za nákupy na jeden účet. 

V aplikaci Kaufland si otevřete váš účet a přes nastavení se proklikejte na profil Kaufland Card. Zde uvidíte vaši digitální kartu, kterou stačí posunout doleva a uvidíte symbol "plus", díky kterému můžete přidat další Kaufland Card. Až se vám načte prázdná kolonka s obrázkem zadní strany karty, vyplňte do této kolonky číslo, které se nachází na zadní straně vaší fyzické Kaufland Card. K ušetření času můžete použít ikonku fotoaparátu, díky které naskenujete z vaší karty QR kód a nemusíte nic ručně opisovat.  

V obchodě Kaufland poté můžete používat jak fyzickou kartu, tak tu digitální. Nasbírané body za nákupy se budou přičítat na jeden digitální účet. 

Obrázek

Jaké jsou výhody Kaufland Card

Kaufland Card je výhodná primárně pro lidi, kteří v obchodě Kaufland nakupují pravidelně. Využít ji však můžete i u dalších prodejců a získat výhodnější nákup.

Akční slevy

Všichni majitelé Kaufland Card se mohou v každém akčním letáku Kaufland podívat na výrobky, které mohou koupit mnohem levněji oproti lidem, kteří si ještě Kaufland Card nepořídili. 

Nakupování u partnerů

Pokud budete držitelem Kaufland Card, lze využívat mnoha výhod u partnerů Kaufland. Ve většině případů se jedná o slevy na nákupy u vybraných partnerů, dárky k nákupům nebo výhodné vstupenky.

Akční kupóny 

Za každý nákup v obchodě Kaufland sbíráte body, které lze později vyměnit za akční slevové kupóny. Tyto body můžete vyměnit za akční slevové kupóny na vybrané kategorie zboží nebo na určité výrobky. Každý týden se tyto kategorie mění. Tyto akční kupóny si jednoduše aktivujete v aplikaci Kaufland v sekci "Moje kupóny" a poté stačí Kaufland Card načíst u pokladny. Jakmile dostanete účtenku, můžete se podívat na její spodní část, kde naleznete, jak velkou částku jste díky kupónům ušetřili. 

Soutěže o různé ceny

Každý měsíc obchod Kaufland pořádá soutěže o hodnotné ceny, které může využívat každý držitel digitální nebo fyzické Kaufland Card. Abyste se zapojili do soutěže, stačí se podívat na oficiální webové stránky obchodu Kaufland a sjet trochu dolů. V dolní části naleznete formulář, který stačí vyplnit a díky tomu se zaregistrujete do soutěže. Při vyplňování budete potřebovat také číslo Vaší digitální nebo fyzické Kaufland Card. Poté je potřeba nakupovat v obchodě Kaufland, čímž zvyšujete svoji šanci na výhru. Každý nákup nad 600 Kč vám dokonce zdvojnásobí vaše šance na výhru. 

Výhodné nakupování v Kaufland pro všechny

Díky tomu, že Kaufland Card si může pořídit každý dospělý člověk, stává se nakupování v Kaufland a u ostatních partnerů velmi výhodné. Pořízení Kaufland Card není nijak složité a nezabere ani mnoho času, a proto pokud ještě tuto kartu nemáte, můžete se vydat do nejbližší prodejny nebo navštívit webové stránky obchodu Kaufland a jejich zákaznickou kartu si zařídit. 

Související obchody

Kaufland

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se