Kardigan - teplý svetr pro chladnější večery

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Pomalu přichází chladné počasí. Vyvarujte se prokřehlých rukou a zabalte se do teplého kardiganu. Doplňte outfit o výrazný dámský kardigan a užijte si pohodlí oversize pleteného oblečení. Zahřejte se v moderním svetříku!

Dámský kardigan je praktický módní kousek, který jde zkombinovat se vším. Ať už trávíte chladnější večery v přírodě nebo se vracíte z romantické schůzky v letním kině. Stačí si jen přehodit kardigan přes ramena a schoulit se do jemné látky

Kardigan se hodí k ležérnímu oblečení i jako doplněk k šatům. Do města se dá zkombinovat s džínami a sandálkami na vysokém podpatku. Sportovnější look vykouzlíte, pokud si vezmete kratší šortky a outfit doplníte stylovými Adidas teniskami

Máte přehled o probíhajících slevách?

Ušetřete z nákupu oblečení! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a získejte cashback. Nakupujte výhodně a část peněz se vám vrátí zpět. Nenechte si ujít probíhající slevy.

Akční slevové kódy

Kardigan dámský

Doplňte outfit zářivým červeným kardiganem se spadlými rukávy a jemným žebrovaným vzorem, který dodá volnému střihu šmrnc. Kardigan je bez zapínání a kapes. Seženete ho v Zoot za 499 Kč. Dodejte svému stylu barevnou jiskru. V takovém dámském kardiganu budete nepřehlédnutelná!

dámský kardigan

Tip: Máte ráda sportovní styl a nedáte dopustit na tenisky? Pak si k tomuto jednoduchému svetříku pořiďte Adidas superstar dámské tenisky, které dotvoří módní look k dokonalosti. Budete v pohodlí a přitom stále šmrnc!

pletený kardigan

Pletený kardigan

Na eshopu Reserved najdete příjemný pletený kardigan v bílé barvě za 699 Kč. Na první pohled zaujme vzorem. Snadno ho zkombinujete i k džínám a barevné halence. Originální dárky pro ženy mohou být někdy pořádný oříšek. S příjemným pleteným kardiganem, ale nikdy nešlápnete vedle. Udělejte radost mamince nebo kamarádce a pořiďte jim tento módní kousek.

Kardigan s kapucí

Nápaditý kardigan s kapucí z velmi jemné látky. Seženete ho na Orsay za 949 Kč. Kardigan zdobí nápadité proužky v příjemných odstínech bílé, šedé a růžové. Kardigan je bez zapínání a v předu jsou našité dvě nakládané kapsy. Ideální pro kombinaci ležérního looku s džínami a lodičkami na vysokém podpatku. Nebo vsaďte na osvědčené boty Converse, které perfektně sedí a vydrží všechno.

kardigan s kapucí

Kde koupit nejlepší kardigan?

Nakupujte chytře a využívejte cashback! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a ušetřete jedním kliknutí. Vyberte zboží a za nákup přes cashback získejte část peněz.

  • Zoot – originální dámských kardigan od známých značek
  • Bonprix elegantní lehké svetříky k šatům
  • Lindex – teplý jemný kardigan se zapínáním

Související obchody

Answear, ZOOT, Bonprix, Orsay, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se