Jarní speciál: SUKNĚ

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Jaro je v plném proudu! Je čas vnést do šatníku plno života a barev. A nebojte se trochu i ukázat nohy, však si po dlouhé zimě zaslouží něco málo slunečních paprsků. Našli jsme ty nejlepší sukně!

V našem jarním seriálu už jsme pro vás vybrali krásná trička, barevné bundičky i jarní šaty. Jedeme dál, dnes se podíváme na oblíbené a moderní druhy sukní.

Tylová sukně

Roztančete své okolí! Jistě si pamatujete, jak jste jako malá zbožňovala nadýchané sukně, které se rozvířily při každé otočce. Barevná tylová sukně vdechne vašemu dni energii. Hodí se skoro ke všemu a rozhodně se s ní neztratíte v davu.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 1

Koupit si tylovou sukni na: ZOOT | BonPrix

Džínová sukně

Džínová sukně je naprostou klasikou každého léta. Ať už mini nebo nad kolena, riflová sukně by neměla chybět v šatníků žádné z nás. Jsou pohodlné, praktické a navíc vypadají tak dobře! A najdete ji v tolika různých provedeních. Džínovou sukni nakoupíte pohodlně na Orsay.cz.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 5

Koupit si džínovou sukni na: ZOOT | BonPrix | Orsay | Answear | Bibloo

Kalhotová sukně

Když nevíte, jestli máte náladu na kalhoty nebo sukni, je tu pro vás kalhotová sukně! Pohodlná, originální a trendy. Hodí se jak na ležérní nošení tak k elegantnímu outfitu. A navíc nemusíte hlídat, jestli vám náhodou neleze nahoru nebo se nepřetáčí.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 2

Koupit si kalhotovou sukni na: Halens

Cyklistická sukně

Pokud se chystáte na cyklovýlet, měla byste se na to taky pořádně oháknout! Správná cyklistická sukně vás nebude omezovat v pohybu a ani se v ní nezapotíte. Pozor ale na délku - volte radši sukni nad kolena, aby se vám nezamotala do řetězu.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 4

Koupit si cyklistickou sukni na: Tchibo | ZOOT | Vivantis | BonPrix

MAXI sukně

Není nic pohodlnějšího, než když kolem vás velká sukně jen vlaje, aniž byste cítila jakékoli omezení. MAXI sukně vám přesně tohle umožní – absolutní volnost pohybu. Dlouhé sukně nohy sice celé schovají před světem, ale pokud pálí slunce, aspoň je ochrání před nepříjemným spálením.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 3

Koupit si MAXI sukni na: ZOOT | BonPrix

Tutu sukně pro děti

Nezapomínáme ani na naše malé slečny, které se jistě chtějí světu také ukázat v celé své kráse. Tutu sukně se hodí na každou malou princeznu, ať už chce být půvabnou baletkou nebo ne. Jsou nadýchané a v pastelových barvách a každá holčička si je zamiluje!

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 6

Koupit tutu sukni pro děti na: ProDěti.cz | AliExpress

Související obchody

ZOOT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se