Podívejte se na novou kolekci dámských plavek

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Dámské časopisy se pomalu plní novými kolekcemi plavek pro nadcházející letní sezónu a není třeba se toho obávat. Přece není nic hezčího, než strávit léto u vody. A my vám představíme kolekce plavek, ve kterých se budete cítit senzačně.

Z jakých typů máte na výběr? Nebo jaké plavky zvolit na pohodové koupání a jaké na sportovní aktivity? Vybírat můžete z produktů značek Bonprix, Triola nebo Decathlon. Stačí jen najít ten správný kousek...ale s tím vám hravě poradíme!

triola plavky

Dvoudílné plavky se vzory

Většina žen se ráda opaluje a proto nejvíce sahá po dvoudílných plavkách. Pokud chcete mít rovnoměrně opálená ramena, zvolte plavky bez zavazování. Díky vyztužené látce budou držet, tam kde mají. Jemně vzorované Triola plavky dodají plážovému koupání ještě větší šmrnc. Rafinovaně zaujme i detail na bocích kalhotek.

Proč jednodílné plavky?

Dávno už neplatí, že jednodílné plavky se nosí, když chcete zakrýt bříško. Bonprix plavky okouzlí jedinečným střihem a můžete si vybrat z nespočtu zajímavých designů. Od elegantních plavek s jednoduchých zdobením nebo jemnými vzory a romantickými volánky až po extravagantní prostřihy pro odvážné dámy. Na jaký styl se cítíte vy?

bonprix letní šaty
plavky pro plnoštíhlé

Plavky pro plnoštíhlé

Jestli se přece jen nechcete moc odhalovat a je vám nošení plavek nepříjemné, podívejte se na speciální Triola plavky. Horní část totiž vypadá jako volný top, ale je taktéž z plavkoviny. Nebo můžete místo bikinového střihu kalhotek zvolit kraťáskový. Například krásně vypadají kalhotkové plavky, které mají kolem volán sukně.

TIP: K vodě se vyplatí vzít si s sebou větší šátek, který si můžete ovázat kolem boků, sepnout z něj lehkou tuniku nebo pokud bude hodně pálit slunce, stačí si ho jen volně přehodit přes ramena a vyhnout se tak spálení pokožky.

K vylepšení vaší kondice

Pokud vás už omrzelo odpočívání u vody a chcete si víc zasportovat, budou se vám hodit sportovní plavky, které jsou z velmi pohodlného materiálu a přilnou dobře k tělu. Například Decathlon plavky sedí jako ulité. Navíc rychle schnou, takže si v nich můžete ještě i zacvičit nebo třeba zahrát plážový volejbal.

decathlon sportovní plavky

TIP: Tyto plavky se nemusíte bát vzít ani do bazénu s chlorovanou vodou. Barvám ani materiálu nijak neuškodí.

Nakupujte plavky snadno a jednoduše

Nakupujte plavky pomocí Tipli.cz a ušetřete tím hned na několika místech. Krásné plavky si zaručeně vyberete například na:

  • Triola plavky - Dvoudílné plavky nebo plavky pro plnoštíhlé se vzorovanými potisky.
  • Bonprix plavky - Elegantní jednodílné plavky ideální na plážové slunění.
  • Decathlon plavky - Sportovní plavky s jedinečným designem.
  • Lindex plavky - Plavky s volánky a zavazováním za krk.
  • Zoot plavky - Výběr zajímavých střihů elegantních i sportovních plavek.
Koupit plavky levněji

Související obchody

Astratex.cz, Triola, ZOOT, Bonprix, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se