Jak vybrat plavky podle typu postavy

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Plavková sezóna se kvapem blíží. Chcete letos vypadat na pláži jako bohyně, ale zatím se cítíte spíše na vyvrženého vorvaně? Žádný strach! S našimi tipy zamaskujete každý faldík nebo nedokonalost!

Výběr plavek patří mezi jednu z nejtěžších disciplín. Nikdo neví, jaká je ideální postava. Každá jsme jiná. Každá jinak krásná a rozhodně nejde předpokládat, že stejné plavky padnou všem dokonale. Trápí vás širší boky, větší bříško nebo malá prsa? Dnes se zaměříme na to, které plavky jsou pro vás ty pravé!

Plavky pro větší poprsí

Obdarovala vás příroda v oblasti hrudníku více než ostatní? Možná je to dokonalá postava podle mužů, ale plný dekolt nemusí být pro každou ženy to vytoužené. Zvlášť u výběru spodního prádla nebo plavek. Na co si dávat pozor při zkoušení? Základ je stabilita a pevnost. Ideální plavky jsou například ty, které mají podprsenku s výztuží nebo alespoň s kosticemi. Pohodlně bude sedět i vršek se širšími ramínky nebo se zavazováním za krk.

plavky pro větší poprsí

Pozor si dejte na volánky a jiné ozdobné prvky podprsenky, které opticky zvětší poprsí.

Plavky Astratex poskytují komfort a díky širším ramínkům poprsí pozvednou a už nikam nepustí. Mají měkce vyztužené košíčky, prodyšný obvod plavek a boční kostice.

Plavky pro menší poprsí

I malá prsa mohou být krásná a sexy! S výběrem horního dílu plavek si můžete dovolit více experimentovat. Vsaďte na optické zvětšení prsou pomocí volánků, barev nebo originálních střihů. Ideální plavky mají trojúhelníkový tvar košíčků, push-up podprsenku a volánky.

Tip: Vyzkoušejte plavky ve světlých barvách, které opticky prsa zvětší. Léto je ve znamení romantické ''baby pink'', kterou stojí za to zařadit do šatníku. Tak proč nemít v této barvě zrovna plavky?

plavky pro menší prsa

Pozor si dávejte na tmavé barvy (opticky zmenší prsa) nebo nesprávně zvolenou velikost. Správná velikost podprsenky by měla sednout jako ulitá, žádné odstávání ani přetékání!

Slušivé Plavky Bonprix jsou ideální k výběru originálních střihů a odvážnějších doplňků.

Plavky pro širší stehna a boky

Pro tento typ postavy se plavky shánějí opravdu těžko, ale nebojte, nic není nemožné! Zkuste upoutat pozornost na horní část těla. Ideální plavky vyberte podle nápaditých vzorů pastelových barev. Vyzkoušet můžete i symetrické střihy a v horní části zvolit ozdoby, které upoutají pohled. Spodní část zvolte naopak v tmavých a nenápadných barvách.

plavky pro větší stehna

Pozor si dávejte na výrazné tvary, křiklavé barvy nebo volánky. Vyhnout byste se měla také kalhotkám na šněrování.

Podobné typy najdete v sekci ZOOT plavky, kde si můžete vybrat z bezpočtu dalších značek. Pokud máte trochu silnější i bříško, můžete vyzkoušet plavky pro plnoštíhlé, které vypadají jako volný top.

Plavky pro větší bříško

Trápí vás větší bříško? Zdůrazněte vaše přednosti. Ideální plavky vybírejte s nohavičkovým střihem kalhotek, popřípadě s vyšším pasem. Podívejte se i na plavky Triola, kterým se říká tankini. Také chytře zvolené řasení vhodně zakryje nedokonalé partie oblasti bříška.

plavky pro větší bříško

Pozor si dávete na výrazné vzory a barvy v oblasti bříška.

Plavky Triola jsou ideální pro výběr plavek pro plnoštíhlé. Elegantně zakryjí vše, co mají a nebudete se muset za nic stydět.

Pavky pro chlapecký typ postavy

Chlapecký typ postavy se vyznačuje svalnatým trupem s málo tvarovanými křivkami. Podpořte ženskost a vytvarujte smyslné křivky. Využijte přitom své atletické postavy. Ideální plavky zvolte tak, aby měl spodní díl rafinované zavazování. Vrchní díl vyberte vzorovaný nebo s volánkem. Pozor dejte však na to, aby se oba detaily zbytečně netloukly přes sebe. Neudělalo by to ten správný dojem.

plavky pro chlapecký typ postavy

Pozor si dávejte na tankiny, volánky, výrazný nebo vrstevný spodní díl plavek.

Vybírejte Aliexpress plavky ze spousty zajímavých druhů, střihů a nebojte se vyzkoušet ani rafinované šněrování.

Plavky pro postavu a la přesýpací hodiny

Pokud vás příroda obdarovala tímto typem postavy - vyhrála jste v loterii! Vyvinutá prsa, úzký pas, širší boky, plnější stehna - ideální postava. O většinu práce se už příroda postarala sama. Ideální plavky jsou pro vás jednodílné plavky s výraznou oblastí okolo bříška, asymetrické tvary, bikiny s větším horním a spodním dílem.

plavky pro ala hodiny

Pozor si dávejte namenší spodní díl a vrchní díl s menším výstřihem.

Podívejte se na sekci OTTO plavky, kde můžete vybírat rovnou z kategorií podle typu postavy.

Rády byste koupili nové plavky?

Nakupujte plavky pomocí Tipli.cz a ušetřete tím hned na několika místech. Krásné plavky si zaručeně vyberete například na:

  • Astratex - Dokonale zpracované a pohodlné plavky pro větší poprsí.
  • Triola - Dvoudílné plavky nebo plavky pro plnoštíhlé se vzorovanými potisky.
  • Bonprix - Elegantní jednodílné plavky ideální na plážové slunění.
  • ZOOT - Plavky s jedinečným designem, které vám bude každý závidět.
  • OTTO - Od rafinovaného šněrování po plavky s volánky.
Nakupujte plavky levněji

Související obchody

AliExpress, Astratex.cz, Triola, OTTO, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se