Hodinky, kabelky a jiné doplňky! Jedině z Ebay

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda  |  Obuv  |  Domácnost a zahrada 10. 11. 2021

Jak nakoupit levně a rychle? Vsaďte na internetový nákupní portál eBay! V obchodě totiž koupíte věci, na které si jen vzpomenete. Je libo oblečení pro děti i dospělé, obuv, elektroniku, pomůcky do domácnosti, sluneční brýle nebo hodinky? Máme pro vás 5 tipů na nejoblíbenější věci z eBay.

Pokud milujete levné nakupování jste na správném místě. Eshop Ebay.cz je nákupním portálem, kde lze nakoupit odkudkoliv na světě. Začal před více než dvaceti lety s internetovými aukcemi a dodnes můžete využít dražbu i koupi věcí hned. A co rozhodně stojí za to, si koupit?

TIP: Ještě jste na Ebay nenakupovali? Víme, jak nakoupit na Ebay a nebojíme se vám poradit.

5 tipů na levné doplňky z Ebay, které si zamilujete

1. Hodinky

Hodinky v běžném kamenném obchodě jsou většinou velmi drahé. Pokud si nezakládáte na hodinkách za několik tisíc od známých návrhářů, kupte si hodinky z eBay. Máte jich tam plno na výběr a ještě vás vyjdou na pár korun. A pokud si jich koupíte víc, můžete je kombinovat s různými outfity obměňovat, jak se vám chce. A na jaké ceně hodinky začínají? Ty hezčí kousky seženete už od 30 Kč!

  • Cena: 3.35 $ / 74,57 Kč
  • Poštovné: zdarma
Koupit na ebay
hodinky z ebay

2. Kabelky

kabelky z ebay

Malá psaníčka, látkové tašky pro bezplastový nákup, baťůžky, kabelky do práce nebo na , nebo ty na pláž.. Ať už toužíte po jakékoliv kabelce, eBay má všechny. A za dobrou cenu. Jste kabelkoholik? Tak to nebudete chtít z online obchodu vůbec odejít (odkliknout). No schválně se podívejte a udělejte si vlastní obrázek. Kabelky začínají na 50 Kč.

  • Cena: 10.99 $ / 244, 64 Kč
  • Poštovné: zdarma
Koupit na eBay

3. Sluneční brýle

Nejsou určené jen jako módní doplňek. Jsou nám skvělým parťákem proti silnému slunečnímu záření a taky nás chrání každou sobotu po celý den, protože jsme to v pátek trochu přehnali. Chtěli byste si pořídit sluneční brýle levně? A nechce se vám dávat v běžných obchodech 200 Kč za jedny? Nám taky ne. A pro takové z nás má eBay řešení. Různé druhy, barvy, sklíčka. Navíc si je tam za tu cenu pořídíte 10x.

  • Cena: 2.99 $ / 67 Kč
  • Poštovné: zdarma
Koupit na eBay
sluneční brýle z ebay

Ebay česky

Ebay v češtině bohužel zatím zaveden není. Jeho přehlednost však tuto skutečnost vynahrazuje a snadno si tak ztránku automaticky přeložíte do češtiny.

4. Náušnice

náušnice z ebay

Chystáte se na rande, večírek, nebo jinou společenskou akci? Pokud chcete být šarmantní, doporučujeme vhodné propojení oblečení s módními doplňky. Náušnic si na eBay pořídíte opravdu hodně. Jsou různých velikostí, barev a cenově jsou za hubičku. Které náušnice z eBay si vyberete vy?

  • Cena: 1.31 $ / 29 Kč
  • Poštovné: zdarma
Koupit na eBay

5. Náramky

Náramky, stejně jako náušnice, či náhrdelník jsou skvělým módním doplňkem pro podtrhnutí vašeho outfitu. Na eBay jich najdete nepřeberné množství. Na vás pak už je, jaký druh náramků preferujete. Ať už vidíte krásu v jednoduchosti, nebo v přesném opaku, omrkněte velkou nabídku, kterou pro vás má eshop přichystaný.

  • Cena: 1.98 $ / 44 Kč
  • Poštovné: zdarma
Koupit na eBay
náramky z ebay

Nakupujte ještě levněji! Díky cashbacku

Díky Tipli bude váš online nákup ještě levnější! Věděli jste, že z každého nákupu na eBay dostanete až 4 % zpět na účet? Stačí se zdarma zaregistrovat, poté kliknout na profil obchodu eBay, nakoupit věci, do kterých jste se zamilovali a pak jen počkat, až vám přijde cashback. Tedy část peněz z nákupu.

Nakoupit s cashbackem

Související obchody

AliExpress, GearBest, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se