Kvalitní krmivo pro kočky? Doporučujeme Zoohit!

Tipy k nákupuZvířata 10. 11. 2021

Na Zoohit najdete kvalitní krmiva pro kočky hračky a mnoho dalších pomůcek pro kočky a koťata. Oplaťte kočičákům jejich lásku dokonalou péčí a nakupujte na Zoohit.cz

Dnes necháme věčný spor o tom, zda je lepším zvířátkem kočka nebo pes, stranou. Zaměříme se na naše milované kočičky a zjistíme, co na Zoohit pro kočky najdete – jaké Zoohit krmivo pro kočky je to nejlepší a jaké hračky patří mezi nejoblíbenější? Vybavte svoji čtyřnohou lásku těmi nejlepšími výrobky ze Zoohit.cz!

Zoohit krmivo pro kočky

zoohit krmivo pro kočky

Správná strava by ideálně měla obsahovat 50-60 % proteinů, 5-10 % uhlohydrátů a 30-50 % tuku. Hodnoty se samozřejmě liší v případě koťat a dospělých koček. Primárním požadavkem na Zoohit krmivo pro kočky však je, aby mělo kotě v krmivu minimálně 40 % proteinů, dospělá kočka pak aspoň 34 %.

Tipli TIP: Při výběru správného krmiva a hraček sledujte recenze ostatních uživatelů. Sice každé kočičce vyhovuje něco jiného, pokud má však nějaké Zoohit krmivo několik pozitivních recenzí, je velká pravděpodobnost, že bude vyhovovat i vašemu miláčkovi.

Zoohit škrabadlo pro kočky

zoohit škrabadlo pro kočky

Kočky si prostřednictvím škrabání označují svoje území a zároveň se zbavují starých drápků. Proto patří škrabadlo pro kočku do základní výbavy. Při jeho výběru se ujistěte, že je pořádně ukotvené, protože kočky vyvíjejí při škrabaní velké množství energie a mohlo by se kývat.

Tipli TIP: Určitě nechcete mít poškrábaný a zničený nábytek. Abyste tomu zabránili, umístěte škrabadlo na viditelné místo v nejfrekventovanější místnosti nebo proti nábytku, který je kočka zvyklá škrábat.

Pelech pro kočky

Zoohit krmivo a hračky pre mačky

Naše čtyřnohé kamarádky prospí až 16 hodin denně. Proto jistě ocení svoje místečko, kde se jim bude pohodlně odpočívat. Výhoda z toho plyne i pro vás - kočičí srst se odstraňuje jednodušeji z pelechu než například z pohovky či postele. Při výběru pelechu dbejte na správnou velikost, vyhovující výhřevnost a pohodlí.

Zoohit hračky pro kočky

Zoohit hračky pro kočky

Rozmazlujte svou kočičku hračkami, které jí vydrží. Zoohit hračky pro kočky nesmí chybět ani v jedné kočičí domácnosti. A to hned z několika důvodů - aktivita udržuje kočku fit, rozveselí ji, rozvíjí její inteligenci a postřeh. Navíc podporuje i váš vztah s domácím zvířátkem. Při výběru hračky nezapomeňte sledovat materiál a životnost, velikost a bezpečnost.

Zoohit kočičí toaleta

Zoohit kočičí toaleta

Kočičí toalety se vyrábějí buď otevřené s různou hloubkou a tvarem, nebo uzavřené s krytem (ty si obecně oblibují více lidé než kočky). Sledujte zejména hloubku, která by měla být minimálně taková, aby se do něj vešla cca 3 cm vrstva steliva, a velikost, která by kočičce měla umožnit pohodlně se otočit. V sekci Zoohit kočky jich najdete hned několik.

Související obchody

HappyZoo.cz, Pet-food, Dobrá miska, Zoohit

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se