Den brutálních slev se blíží. AliExpress Day 2017

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Pokud jste se zamilovali do internetového tržiště AliExpress stejně jako my, zakroužkujte si v diáři datum 11. 11. a buďte připraveni na naprosto bezkonkurenční nákupní zážitek! Namísto Martina na bílém koni budeme společně vyhlížet brutální slevy v rámci AliExpress Day 2017!

Už poosmé připadá na 11. listopad jedna z nejbrutálnějších slevových akcí roku aneb AliExpress Day 2017. AliExpress, populární čínský gigant, na kterém denně nakupuje online přes 10 milionů zákazníků, má ceny už tak nastavené velice nízko, a právě 11. 11. budou padat ještě níž!

Přišli jste pozdě? Mrkněte na AliExpress Day 2018

Pokud jste nestihli loňské slevy na AliExpress, nebuďte smutní. Mrkněte na kompletní návod, jak nakoupit se slevou na AliExpress Day 2018.

Co potřebujete vědět o AliExpress Day 2017

  • AliExpress Day se zrodil v roce 2009 a tehdy se do akce zapojilo pouhých 27 prodejců. Letos jich bude cca 140 tisíc a ve slevě se objeví přes 15 milionů produktů. Máme se tedy opravdu na co těšit.
  • Čekají vás hry o mince a slevové kupóny, díky kterým ušetříte ještě víc.

➽ Získejte bonus 100 Kč

Nově registrovaní uživatelé na Tipli.cz od nás získají k prvnímu nákupu bonus 100 Kč jako dárek. Zaregistrujte se zdarma ještě dnes a začněte sbírat odměny na svůj účet.



  • Seznam konkrétních prodejců včetně TOP brandů, které se letos do AliExpress Day zapojili, můžete sledovat už nyní na speciální stránce na AliExpress.com.
  • Vytvořte si na AliExpress wishlist (seznam přání) už nyní a v sobotu 11. 11. nakupte výhodněji
  • Hledejte kotě držící žlutý kupón! Objeví se na stránkách AliExpress v den akce a pomůže vám získat další extra slevy!

AliExpress Day ještě výhodněji s Tipli

AliExpress Day je výhodný sám o sobě, ale s naším cashbackovým portálem Tipli je dokonce ještě výhodnější! Pokud jste u nás registrovaní, pošleme vám část peněz z vašeho nákupu zpět. Říkáte si - to jako fakt? No, jako fakt, o penězích nežertujeme! Registrace je zdarma a zabere vám podobně času jako jedno delší zívnutí.

Netušíte, co je AliExpress zač (anebo tušíte, ale ještě trochu tápete), a nechcete slevovou akci roku promeškat? Mrkněte na naše články o AliExpress, kde najdete podrobné návody, tipy a rady, jak nakupovat na AliExpress.

A jak to s AliExpress Day vidíme my?

Nalijeme si sklenku svatomartinského a nakoupíme vánoční dárky z pohodlí domova na AliExpress.com. Co takhle dát si jedno novoroční předsevzetí trochu v předstihu: letos žádné propocené tričko z vyčerpávajících maratonů po přelidněných nákupních centrech.

Malá rekapitulace: Co je na AliExpress Day tak super?

  • pořešíte vánoční dary z tepla domova, můžete zůstat v teplákách a popíjet u toho vínko

  • všechno pořídíte z jednoho e-shopu – jakože fakt všechno: dárky pro babičky, rodiče, kamarádky, děti, milované polovičky... A samozřejmě pro sebe. Na sebe nezapomínat!
  • čeká vás 0, slovy nula návštěv v přeplněném obchodním centru
  • pořídíte za málo peněz hodně muziky a ušetříte čas, nervy i peníze – tzn. můžete pak koupit víc dárků pro sebe, přispět na nějaké to dobro nebo prostě jen dočasně nakrmit kasičku (a vysypat ji třeba o pár dní později na Black Friday )...

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se