Dárek k Valentýnu pro muže: 3 tipy na originální dárky

Tipy k nákupuValentýn 10. 11. 2021

Lámete si hlavu jaký vybrat dárek k Valentýnu pro muže? Víme, že to není snadné, ale máme řešení. Připravili jsme si valentýnský speciál. Tentokrát přinášíme tipy na valentýnské dárky pro muže!

Svatý Valentýn se blíží a pokud chcete i vy potěšit svého miláčka, nezapomeňte nachystat 14. února nějaké to překvapení. Tento rok vychází Valentýn na středu, takže se hoďte se do gala a užijte si se svou láskou krásný večer!

Pokud si lámete hlavu, jakým dárkem obdarovat partnera, nezoufejte. Jsme vaše první pomoc - přinášíme tipy na zamilované dárky pro muže, které stihnete nakoupit do 14. února.

★ TIP: Nejlepší valentýnské dárky za nejnižší cenu?

Jít na večeři a koupit si navzájem dárky je skvělé, ale taky finančně náročné. Vyzkoušejte cashback portál Tipli a získejte odměnu za každý nákup.

Začít nakupovat výhodně

Dárky na valentýna pro muže

Mohlo by se zdát, že Valentýn je svátek stvořený pro ženy. Nezapomínejme ale na své drahé muže, kteří si zaslouží stejně pozornosti jako ženy. Konec konců na vztah jsou vždy dva.

1. Zážitek, dárek na celý život

Zážitkové dárky jsou stále ve větší oblibě. Zamyslete se nad tím, o čem váš partner sní a udělejte mu radost dárkem, který mu změní život. Jaké jsou TOP 3 zážitkové dárky?

Ukázka simulátoru volného pádu

Adrenalinové zážitkové dárky pro muže pořídíte na Adrop.cz.

  1. Adrenalinové dárky - často mluví o skoku padákem? Bezpečnější formou je simulátor volného pádu, který koupíte např. u partnera Adrop.cz. ☛ Simulátor volného pádu
  2. Letenky - dárek, který věnujete příteli může být i dárkem pro vás. Stačí vybrat destinaci, koupit letenky a začít balit. ☛ Nejlevnější letenky
  3. Lyžařský zájezd - darujte pobyt na horách a užijte si zimní dovolenou, jak se patří. ☛ Nejlepší tipy na zimní dovolenou

Kde koupit zážitek nejlevněji?

  • Kiwi.com - nejvýhodnější letenky kamkoliv na světě seženete právě na Kiwi.com
  • HyperSlevy - na slevovém portálu najdete vše včetně wellness víkendu, či strávení Valentýnu v Paříži za výhodné ceny
  • Adrop.cz - adrenalinové zážitky jako let balónem, simulátor volného pádu, nebo jízdu v tanku a mnoho dalších na Adrop.cz

2. Nejprodávanější parfémy pro muže

I muži chtějí příjemně vonět. Pokud má váš přítel oblíbenou pánskou vůni, vybírejte podobný těm předešlým. Nevíte si rady? Vybírejte svěží, lehké vůně. Těmi určitě nic nezkazíte.

valentýn

Nejoblíbenější pánské vůně koupíte nejlevněji s cashback portálem Tipli. Foto (zleva): Hugo Boss Boss The Scent Intense (od 955 Kč), Versace Pour Homme Dylan Blue (od 686 Kč), PACO RABANNE 1 Million (od 1 192 Kč).

Obchody, kde koupit pánský parfem:

  • NOTINO - odborník na parfémy a kosmetiku, dříve známý jako Parfums.cz, nabízí širokou nabídku pánských vůní.
  • El nino - V e-shopu El nino najdete přes 430 tisíc nejrůznějších originálních dámských i pánských vůní, toaletních vod a parfémů oblíbených značek jako jsou Gucci, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Chanel či Armani.
  • Vivantis - Vivantis se zaměřuje zejména na příjemné parfémy, luxusní hodinky, dekorativní kosmetiku a módní doplňky. Vybrat si můžete z více než 37 000 produktů různých druhů a značek, ale všechny v té nejvyšší kvalitě.

3. Fotodárek - Darujte vzpomínky

Dárek, do kterého musíte vynaložit větší úsilí, se u mužů více cení. Proto si udělejte chvilku čas, proberte fotografie, kde jste se svým přítelem, či mužem a vyberte z nich vaše největší favority. Pak už jen stačí vytisknout fotografie, vybrat si hezký rámeček a dárek z lásky je na světě!

fotorámeček na fotografie A3

Fotorámeček na více fotografií je skvělým dárkem k Valentýnu.

Kde pořídit fotorámečky nejlevněji?

  • VEMZU - seženete tu hrozně hezké fotorámečky a fotoalba, ale i produkty, třeba do vašeho domova, módní doplňky, nebo oblečení.
  • Zbožomat.cz - slevový portál Zbožomat má ve svém repertoáru spoustu doplňků, módy a nových trendů. Pro dárky s valentýnskou tematikou má přímo sekci Valentýn, kde vyberete originální dárek pro svou lásku
  • KASA.cz - Máte rádi novinky? Vyzkoušejte digitální fotorámeček! Digitální foto rámeček nabízí, vedle zobrazování vašich oblíbených fotek a videí, také funkci budíku, hodin a kalendáře.

Související obchody

Adrop.cz, Tchibo, Mall.cz, Notino, Vemzu

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se