Crazy vánoční oblečení pod stromeček

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Vánoce jsou pro mnohé z nás tím nejkrásnějším dnem v roce. Dárky, stromeček, sváteční tabule... To vše je v ten den krásně ozdobené. A my bychom si měli vzít příklad a také se řádně nastrojit! Prohlédněte si letošní nabídku vánočního oblečení.

V krásný vánoční den na sebe vše bere slavnostní kabátek. Vezměte si ho i vy. Nemusí to být zrovna kabátek. K dispozici jsou i roztomilé svetry nebo krásné večerní šaty. Obléct můžete i celou svou rodinu. V nabídce je toho dost pro ženy, muže i děti.

Vánoční oblečení s cashbackem? Ušetřete až 10 % z nákupu!

S Tipli získáte odměnu za každý nákup a to přímo na bankovní účet. Jak využívat cashback portál Tipli? Zcela zdarma se zaregistrujte a získávejte v partnerských obchodech odměny za nákup. Ušetřete na nákupu vánočního oblečení až 10 % z jeho ceny!

Vánoční svetry za skvělé ceny!

Svetr s vánoční tematikou zkrátka nesmí chybět. Nejen děti ocení huňatou látku s motivem sobů, sněhuláků nebo dalších svátečních symbolů. Pořiďte si svetry přes Tipli a ušetřete až 10 % při jejich nákupu.

Vánoční svetry pro ženy

Dámský vánoční svetr zahřeje i pobaví. Příjemný chlupatý materiál je jako stvořený pro posezení s rodinou pod stromečkem. Zahřeje dokonce i ve velkých mrazech, zároveň je však lehký a pohodlně ho schováte pod jakoukoli bundu. Svetr koupíte v obchodě About You.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena647 Kč
Cena s cashbackem582 Kč
Vánoční svetr pro ženy About You

Vánoční svetry pro muže

Vánoční svetr pro muže ZOOT

Samozřejmě i pro pány se najde vhodná móda. Co třeba tyto dva moderní svetry s vánočními motivy? Za skvělou cenu je koupíte na eshopu ZOOT. Každá sleva se hodí, zvláště před Vánoci. S Tipli budou svetry o 1 % levnější.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena749 Kč
Cena s cashbackem741 Kč

Oblečení na vánoční večírek

Vyrážíte na firemní večírek, kam se svetr se sněhulákem nebo sobem nehodí? Pak koukněte na naše tipy na společenské šaty, se kterými zazáříte. Staňte se tím největším vánočním překvapením každé párty! Pokud chcete tematiku alespoň trochu udržet, doporučujeme pletené šaty, které zahřejí, ve kterých se budete cítit po celou dobu příjemně.

Šaty na vánoční večírek BonPrix

Všechny tyto krásné kousky koupíte na eshopu BonPrix za skvělou cenu 594 Kč. Navíc s cashbackem až 5,3 %. Ve výsledku vás tak přijdou pouze na 519 Kč.

Pokud sháníte opravdové vánoční šaty, vyzkoušejte třeba tento parádní kousek z obchodu Dreamstock. Využijte Tipli cashback a ušetřete na nákupu kvalitního značkového oblečení až 5 %! Obohaťte vánoční večírek zářivě červenými šaty se sváteční tematikou.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena999 Kč
Cena s cashbackem949 Kč
Vánoční šaty Dreamstock

Vánoční kostým pro děti

Se svátečním oblečením nezapomínejte ani na ty nejmenší. Barevným svetříkem jim uděláte radost a rozhodně se nemusíte bát, že vám nastydnou. Kde seženete dětské oblečení nejvýhodněji?

Tipli myslí i na ty úplně nejmenší. V obchodě Mami tati koupíte tematické oblečení i pro miminka, která slaví Vánoce úplně poprvé! Vybírejte z krásných kousků - modré pro chlapečka a červené nebo růžové pro holčičku. Navíc se skvělým cashbackem 3,2 %.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena199 Kč
Cena s cashbackem192 Kč
Vánoční oblečení pro děti mami tati

Pokud máte doma o něco starší děti, které rády běhají po bytě bez bačkůrek, pořiďte jim stylové vánoční ponožky. Barevné vzory si zamilují a vy budete bez obav, že by snad mohly z chladné podlahy onemocnět! Tyhle skvělé kousky seženete v obchodě Luxusnipradlo.cz za 83 Kč. Navíc s cashbackem až 6 %.

Vánoční ponožky Luxusnipradlo.cz

TIP: Nenechte si uniknout už žádnou slevu. Pohlídejte si všechny akční letáky s oblečením!

Mrknětě na vánoční oblečení s maximální slevou!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

AliExpress, ZOOT, ASOS, Bonprix, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se