Co nabízí výprodej Sconto nábytku? Zajímavosti a tipy

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 20. 8. 2021

Přemýšlíte, jak vyšperkovat svůj interiér? Nebo se stěhujete a potřebujete vybavit celou domácnost? V každém případě zkuste SCONTO nábytek! V nabídce tohoto prodejce najdete výbavu do domácnosti všeho druhu.

Vybavit si domácnost není dnes opravdu levná záležitost. Vyplýtvat všechny úspory na nábytek je ale zbytečné. V našem článku se podíváte na pár tipů z nabídky slev, ve kterých pořídíte pěkné kousky ještě navíc i s cashbackem. A to už se opravdu vyplatí. Zařiďte si domácnost opravdu výhodně.

Jak vybrat nábytek? Při nákupu nábytku se vyplatí opravdu dobře vybírat. Křeslo, pohovka i postel, by měli mít správnou výšku, aby se z nich pohodlně vstávalo. Mladší lidé si mohou dovolit vybavení vyšší i nižší vůči své postavě, starší by ale taková volba mohla do budoucna nepříjemně potrápit. 

Tip: Pokud nehledáte interierový, ale venkovní nábytek, inspirujte se v článku, kde jsme psali o zahradním nábytku.

U stolu by se mělo sedět pohodlně, je potřeba vždy důkladně zvažovat účel, pro jaký ho pořizujete. Zvláště, pokud máte v prostoru jen jeden. Na Sconto nábytek si vyberete z bohaté nabídky. Matrace by má být především příjemná, nebojte se i v obchodě "poválet", nebudete sami. Většina lidí preferuje matrace, které nejsou ani moc měkké, které nedrží postavu, ani tvrdé, ze kterých je bolí záda, zkrátka "tak akorát". Výšku matrace je potřeba přizpůsobit roštu postele. U dobrých roštů si můžete dovolit i nižší, jinak volte ideálně vyšší matrace. Protože vysoké matrace jsou ale pořádně drahé, důkladně vybírejte v první fázi především postel a rošt. 

nábytek

Tip: Potřebujete více informací? Pár dobrých tipů najdete v našem starším článku Jak si zařídit ideální ložnici.

Nábytek laďte barevně a stylem do interieru už při nákupu, ať vás později nezačne v interieru dráždit. Zbytečně byste pak utratili dvojnásob za další nákup. Dnes už existuje i řada aplikací do mobilu, kde si můžete pro představu pomocí argumentované reality nábytek do reálného prostoru virtuálně přidat a podívat se, jestli by se vám podobný typ nábytku do vašeho interieru hodil. Když si objednáváte z internetu, neriskujete, protože zboží můžete i tak v zákonné lhůtě navíc vrátit a pořídit správné.

Tip: Jak ušetřit ve SCONTO NÁBYTEK se dočtete v dalším článku.

Tipy na levný a stylový nábytek u SCONTO

Pohovka v netradičním stylu

Pohovka Natalia

Pokud chcete oživit svůj interiér, pohovka Natalia je to pravé. Přímo září různými barvami. Potah je totiž vyroben v patchworkovém stylu, což znamená, že je sešitý z několika rozdílných materiálů dohromady. V obchodu Sconto v aktuálních slevách ji najdete za 5 999 korun.

Prohlédnout pohovku >>

Ideální křeslo pro sledování televize

TV křeslo

Pokud si rádi posedíte u televize, TV křeslo FM-352L se pro vás výborně hodí. Je vyrobeno z příjemného měkkého materiálu a je snadno polohovatelné. Má dokonce několik relaxační funkcí, které lze nastavit pomocí ovladače. Křeslo se prodává v uklidňující tmavě hnědé barvě na Sconto.

Nyní ho v akci koupíte za 7 999 korun.

Prohlédnout křeslo >>

Pohodlná postel v klasickém stylu

Schwandorf

Tato postel má krásné německé jméno Schwandorf a navíc se v ní jistě dobře vyspíte. Jedná se o dřevěnou postel pro dvě osoby v klasickém, jakoby vesnickém stylu. V aktuální akci ji můžete zakoupit za 16 999 korun.

Prohlédnout postel >>

Vkusná komoda do každé domácnosti

Natalia

Komoda Komet 5 svým názvem vyvolává představu vzdálených galaxií. Svým vzhledem je ale poměrně umírněná. Je velmi vkusná a snadno zapadne do většiny domácností. Aktuálně ji koupíte jen za 2 399 korun u dodavatele Sconto.

Prohlédnout komodu >>

Proč se stát členem Sconto Klubu?

Hlavní výhodou SCONTO KLUBU je možnost využívat speciálních nabídek, které nejsou pro běžné zákazníky dostupné. Platí pro veškerý sortiment, ať už se jedná o vybavení do kuchyně, koupelny či ložnice, nebo například o zahradní nábytek. Také získáte informace o novinkách a výprodejích na email a 30% slevu, když máte narozeniny.

A jak se stát členem ? Je to jednoduché, netrvá to ani čtvrt hodiny. Přihlaste se buď v obchodním domě, nebo na eshopu.

Měkká matrace pro sladký spánek

Matrace

Matrace Ascona je pohodlná, ale zároveň vhodně podpírá tělo, takže zdravý spánek je zajištěn. Má rozměry 160x200 cm (případně i 180x200), takže se hodí pro dvě osoby (nebo pro jednu, co se roztahuje). Navíc na ní aktuálně ušetříte, protože stojí místo deseti tisíc pouhých 4 499 korun.

Prohlédnout matraci >>

Praktická šatní skříň

Šatní skříň

Do šatní skříně Bereth se toho vejde opravdu hodně. Má větší i menší úložné prostory, takže se hodí pro ukládání předmětů všech velikostí. Stojí v akci 10 999 korun, což je velmi dobrá cena, když zvážíte, co všechno se do ní vejde. Opět k dostání u Sconto.

Prohlédnout šatní skříň >>

Elegantní konferenční stolek

Konferenční stolek

V aktuálním letáku najdete také konferenční stolek Bombay. Skutečně neklame svým názvem – je vyroben ze dřeviny šišam, která roste v Indii. Stolek má trochu zaoblené nožičky, takže trochu připomíná barokní nábytek. V akčním letáku Sconto ho najdete už za 3 999 korun.

Prohlédnout konferenční stolek >>

Tři tipy na závěr, jak ušetřit na nákupu nábytku

Koupě nové židle, obývací stěny nebo sedačky něco stojí. Podívejte se na tři tipy, které ušetří pracně vydělané peníze.

  • Cashback. U SCONTO nábytek získáte až 5 % zpět z nákupu.
  • Tipem číslo 2 je sledovat akční nabídky, abyste byli zcela v obraze. V tom vám také může pomoct Tipli, protože na profilech prodejců naleznete kromě cashbacku i aktuální slevy. A neplatí to jenom pro SCONTO, ale i pro další prodejce nábytku.
  • Sledujte akční letáky obchodů s nábytkem na stránkách Tipli.cz. Pravidelně je pro vás aktualizujeme.
  • Dobré kousky seženete napříč obchody s nábytkem. Můžeme vzpomenout ještě třeba švédský řetězec IKEA.
  • Posledním tipem je srovnávač nábytku Favi, který umožňuje porovnat různé druhy nábytku od různých prodejců, takže si můžete vybrat ten nejlepší.

Související obchody

SCONTO Nábytek, ASKO NÁBYTEK, IKEA, Baumax, XXXLutz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se