Chcete nové webovky? Vsaďte na český webhosting Wedos!

Tipy k nákupu 27. 4. 2022

Potřebujete webové stránky pro svou firmu, nebo jen pro zájmové či soukromé aktivity? Nevíte, kde a jak si webové stránky založit? Využijte služeb webhostingu od firmy Wedos! Poskytne vám prostor pro vaše stránky, kvalitní technické zázemí, vysoký výkon, kvalitu, a nepřetržitou zákaznickou podporu!

Co je to webhosting?

Webhosting je služba, díky které si pronajímáte prostor na internetu pro své vlastní webové stránky. Nemusíte hledat zprostředkovatele a platit mu za tvorbu a obsah webových stránek. Díky webhostingu si vzhled a obsah stránek určí každý uživatel sám!

Webhosting je pouze samotné umístění stránek na serveru poskytovatele. Jak vaše stránky zákazníci najdou? Aby se uživatelé internetu ke stránkám dostali, je potřeba mít zaregistrovánu doménu. O to se opět postará hosting.

Proč zvolit webhosting u Wedos?

  • Vysoký cashback - získejte až 25 % ze služeb webhostingu zpět na účet!
  • Ušetříte - webhosting patří k nejlevnějším způsobům, jak dostat vlastní web na internet. Důvod? Nemusíte si pořizovat vlastní server a záležitosti s ním spojené.
  • Spolehlivost - nemusíte mít obavy z toho, že by služby nefungovaly tak, jak mají. Webhosting je navržen tak, aby zvládl velký provoz, navíc využívá velmi kvalitní nástroje.
  • Technické zázemí - nepřetržitá zákaznická podpora, stabilní a vysokorychlostní připojení k internetu, zálohování a mnoho dalších služeb, za které byste si jinak museli výrazně připlatit.
  • Profesionalita a prověřenost - pokud sáhnete po nejprodávanějším českém hostingu od firmy Wedos, můžete si být jisti, že nesáhnete vedle! Koupíte si službu, kterou před vámi ověřilo několik tisíc zákazníků.
Pořídit webhosting od Wedos

Dotazy a informace k Wedos hostingu

Pokud si nevíte rady s webhostingem a službami, který poskytuje, kontaktujte Wedos zákaznické centrum. Po přihlášení umožňuje:

  • Správu reklamních ploch, zprostředkované objednávky, provize.
  • Fakturace - seznam objednávek, zobrazení účetních dokladů apod.
  • Kontaktní formulář pro zaslání jakékoli zprávy pracovníkům Wedosu.
  • Správa objednaných služeb WEDOS IS, DNS.
Wedos
Wedos

Webmail hosting od Wedos

Wedos webmail slouží pro přístup k e-mailovým účtům a zprávám přes prohlížeč. E-maily máte po ruce kdekoliv bez nutnosti použití e-mailového klientu jako Outlook, Kerioconnect, N1 Nylas. Zařiďte si webhosting od Wedos a využijte lákavé slevy a vysoký cashback ještě dnes!

Český hosting

U nás v Tipli jsme pro vás připravili dvě výhodné nabídky webhostingu. Kromě hostingu od firmy Wedos s cashbackem až 25% můžete zvolit neméně výhodnou nabídku od One.com webhosting a získat tak až 600 Kč z ceny služeb zpět!

One.com

Na čem můžete u Wedos webhostingu ušetřit?

V Tipli jsme pro vás připravili hned několik výhodných cashbackových nabídek. A které to jsou?

  • Peníze zpět z nákupu - získejte až 25 % z cen služeb zpět!
  • WEDOS webhosting NoLimit a NoLimit Extra - až 25 %
  • WEDOS dedikované servery Fujitsu, HP, Quanta, WEDOS Disk, WEDOS VPS, WEDOS VPS ON, WEDOS - až 12,5 %.
  • WEDOS domény - .biz, .com, .cz, .eu, .info, .name, .net, .org, .pl, .sk - 2,5 %

Nakupujte chytře Tipli.cz a získejte procenta z nákupu zpět na účet ještě dnes.

Koupit webhosting od Wedos

Související obchody

Audioteka.cz, Mall.cz, One.com, Webonio, Wedos

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se