Černá maska PILATEN: Vážně odstraní všechny černé tečky?

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Černá slupovací maska Pilaten slibuje, že černé tečky zmizí ihned po sloupnutí. Je to ale pravda? Jak dlouho ji musíte používat, aby zabrala?

Korejská značka Pilaten dává naději lidem s problematickou pletí, přesněji s problémem černých teček. Jak často by se měla používat? A kde se dá koupit nejlevněji? Vše, co potřebujete vědět o černé masce Pilaten, se dozvíte v článku.

Černá slupovací maska Pilaten

Maska na černý tečky Pilaten je černá a tekutá, nemusíte se ale bát, že se vám při aplikaci masky vyleje obsah, je totiž dost hutná. Černou masku koupíte v tubě na více použití, nebo pytlíčku, který je jen na jedno použití.

Černá slupovací maska Pilaten na černý tečky

Černá slupovací maska Pilaten slibuje zbavení černých teček a ucpaných pórů.

Černá slupovací maska slibuje zázraky - údajně vás zbaví ucpaných póru a černých teček už po jednom použití. Aby vás zbavila černých teček úplně, používejte masku pilaten 1 - 2 týdně, uvádí výrobce. Je to ale pravda?

Černá maska Pilaten - Návod

Černou masku Pilaten lze nanést snadno. Postupujte podle jednotlivých kroků z videa. Udělejte si chvilku čas, relaxujte a řekněte své sbohem černým tečkám!

Návod na nanesení černé slupovací masky na černé tečky Pilaten. Zdroj: Gentli88

Maska Pilaten - Návod k použití:

  1. APLIKUJTE - masku rovnoměrně naneste na postižená místa, kde se nejvíce ucpávají póry a tvoří akné.
  2. RELAXUJTE - vezměte si do ruky třeba knihu, relaxujte a nechte působit přibližně 20 až 30 minut, než maska uschne.
  3. SLOUPNĚTE - jemně slupujte masku z obličeje a zbytky si opláchněte vodou. Na sloupnuté masce by měly být vidět nečistoty, které byly odstraněny.

Černá maska Pilaten - Složení

Černá maska je 100 % přírodní. Obsahuje aktivní bambusové uhlí, dokáže absorbovat všechen kožní maz a nečistoty. Také ovesný extrakt, který regeneruje a zpevňuje.

Další ingrediencí černé masky je grepový olej. Ten zesvětluje póry, zvyšuje přirozenou ochranu pokožky a zajišťuje správnou funkci mazových žláz. Poslední je provitamín B5. Působí léčivě na pleť a hydratuje ji. Zároveň pomáhá zklidnit pokožku a odstraňuje záněty.

Černá maska Pilaten - Recenze

Černá maska na černé tečky má mnoho recenzí. Někdo je spokojen už po prvním použití. Jiný má lepší pleť až po delším užívání. A někomu maska Pilaten vytáhne póry jen z povrchu a masku už dál nepoužije.

Nic nezkazíte tím, že ji zkusíte a uvidíte, jestli vám vyhovuje. Na AliExpress.com seženete 5 pytlíčků už od 30 korun.

Černá maska Pilaten - Kde koupit

Černou slupovací masku lze objednat v zahraničních i tuzemských e-shopech. Narazit můžete i na masky neznámých značek, ale jim se vyvarujte, protože mohou vaší pleti spíše uškodit.

Obchody, kde koupit černou masku Pilaten nejlevněji

  • NOTINO - určitě e-shop dobře znáte, ať už pod názvem Notino nebo Parfums.cz. Kromě slupovací masky Pilaten výběr z více než 55 tisíc parfémů.
  • El nino - parfumérie, která je rozšířená i o nabídku pleťových masek - včetně černé masky Pilaten, a také produktů s péčí o vaše tělo.
  • Zbožomat - všechny aktuální trendy, co se týkají oblečení, kosmetiky a dárků naleznete na Zbožomat.cz.
  • AliExpress - kde jinde sehnat korejskou masku, než na čínským online tržišti AliExpress.com?

Související obchody

AliExpress, Vivantis, Tchibo, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se