Cashback portál Tipli koupil Moře financí

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Praha, 18. srpna 2017 – Společnost Tipli koupila internetový portál pro online správu osobních financí. Uživatelům nabídne archivaci a zpřístupnění dat z jejich účtů a nadstandardní zvýhodnění při nákupech na internetu.

Portál Moře financí byl založen před šesti lety. Jeho cílem bylo nabídnout jednoduchý a rychlý nástroj pro správu osobních financí. Uživatelé měli prostřednictvím aplikace možnost získat na jednom místě ucelený přehled o svých výdajích. Portál Moře financí získával data o výdajích uživatelů díky údajům z bankovních účtů a za pomoci ručního vkládání údajů přímo uživateli.

"Platforma Moře financí ukončila svou činnost ke konci března tohoto roku. Společnost Tipli uživatelům poskytne podporu ve chvíli, kdy projeví zájem o zpřístupnění dat archivovaných na svém uživatelském účtu. O veškerých změnách informuje uživatele mimo jiné speciálně připravená stránka tipli.cz/more-financi," říká zakladatel Tipli Michal Hardyn.

"Uživatelé Moře financí získají na cashback portálu www.tipli.cz speciální účet Moře financí, který ponese nadstandardní zvýhodnění proti běžným uživatelům Tipli. U vybraných partnerských e-shopů - včetně například oblíbeného čínského portálu AliExpress - díky tomu získají více peněz zpět ze svých nákupů," doplňuje PR manažerka portálu Tipli Aneta Podráská.

Tipli je v současnosti nejrychleji rostoucí cashback portál u nás. Svým uživatelům vrací za nákupy v partnerských e-shopech až 33 %, což je nejvíce v České republice. Portál Tipli.cz byl spuštěn v říjnu 2016. V tuto chvíli má 150 000 uživatelů a řadí se mezi tři největší cashback portály v Česku, na Slovensku má prvenství. V červnu 2017 Tipli vstoupil na polský trh, do budoucna plánuje rozšířit své působení i v rámci dalších evropských států.
www.tipli.cz

Kontakt pro média:

Klára Pirochová
PR konzultant
klara@pulpo.cz
732 801 881

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se