Buďte krásná s Dermacol. Nejlepší kosmetika za výhodné ceny

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika 10. 11. 2021

Určitě to znáte, trávíte spoustu času u zrcadla, ale líčení není podle vašich představ. Toužíte po make-upu, který vydrží celý den? To je sen každé ženy. Prozradíme vám, jak vybrat nejlepší kosmetiku se slevou. Už jste slyšeli o značce Dermacol? Mrkněte, jaké produkty nabízí.

Kosmetika Dermacol je oblíbená u všech žen, bez ohledu na věk. Už od roku 1966 se stará a pečuje o krásu žen. Postupně se značka Dermacol dostala i do zahraničí a nyní patří mezi nejúspěšnější. Kosmetiku si chválí i celebrity jako například modelka Iva Kubelková nebo česká Miss Earth Karolína Mališová. Tak proč ne i vy? Vyzkoušejte kvalitní kosmetiku, která vás překvapí přírodním složením a super cenou.

Kde koupit kosmetiku Dermacol nejlevněji?

Značka Dermacol je cenově dostupná pro všechny. Není testována na zvířatech, je hypoalergenní a obsahuje řadu učinných látek. Podtrhněte svou vizáž kvalitní kosmetikou, která na pleti vydrží celý den. A kde ji seženete? Kosmetiku lze koupit přímo v Dermacol eshopu, v drogérii Teta a obchodech Globus, Tesco.

TIP: Vyzkoušejte také Teta eshop nebo obchod Ageo a vyhněte se nepříjemným davům lidí.

Víte, že Dermacol produkty prodává i známá DM drogérie? Za nákup v drogérii nyní získáte body do programu Active beauty! Za nasbírané body můžete uplatnit slevu na další nákup. Žhavou novinkou je DM eshop, který vám doručí balíček až ke dveřím. Omrkněte nabídku DM drogérie, je dostupná ve všech městech. Ochotný personál vám rád poradí.

Nakupujte výhodně z pohodlí domova! Stačí se zaregistrovat na stránkách Dermacol a můžete hned objednávat se slevou. Dermacol eshop nabízí i řadu benefitů. Vstupte do světa Klubu krásy a čerpejte výhody. A ještě něco navíc! I Tipli má pro vás dárek ve formě slevových kuponu. K nákupu vás jistě přesvědčí také lákavé Dermacol slevy.

Co značka Dermacol nabízí?

Česká značka Dermacol vás potěší bohatým výběrem ze světa kosmetiky. Ráda o sebe pečujete? Vsaďte na pomocníka v oblasti péče o pleť i tělo - Dermacol.cz je jedničkou na trhu a nabízí i pánskou kosmetiku. Udělejte radost i své drahé polovičce a pořiďte mu voňavý dárek. Určitě zabodujete! A nyní vás seznámíme s nejlepšími produkty od značky Dermacol . Přinášíme vám několik tipů, které musíte mít!

Dermacol 16H Lip Colour

Toužíte po rtěnce v pěkné barvě, která vydrží na rtech? Rtěnka Dermacol 16H Lip Colour vám to zaručí! Výborně kryje, je rychleschnoucí a díky vysoké pigmentaci drží na rtech jako přibitá. Obsahuje kvalitní oleje , včelí vosk a vitamin E .

Už se nemusíte bát, vysušených rtů! Vyberte si svou barvu - v nabídce je 22 odstínů. Vaše rty budou svůdné a žádný muž jim neodolá. Na nic nečekejte a ukažte světu vaši ženskost. 229 Kč

Dermacol 16H Lip Colour

TIP: Podívejte se jak je líčení s rtěnkou Dermacol 16H Lip Colour snadné a kde jí koupit za nejlepší cenu!

Dermacol make-up cover

Dermacol make-up cover

Patří mezi první make-upy na světě a je jedničkou v kosmetice. Make-up cover je klinicky testovaný, extrémně krycí a voděodolný. Je vhodný pro všechny typy pleti. S tímto pomocníkem zakryjete drobné nedostatky a dodá vaší pleti matný vzhled . Lze ho použít přímo jako make-up nebo jako korektor. Chcete se cítit jako filmová hvězda? Potom Dermacol make-up cover je pro vás ten pravý! 269 Kč

Dermacol Caviar long stay make-up & corrector

Dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru s korektorem zajistí vaší pleti mladiství vzhled. Vyhladí pokožku a dodá jí sametový nádech.

Korektor se postará o kruhy pod očima a zároveň projasní oční okolí. Zapomeňte na vrásky! Dermacol make-up se o vše postará. 389 Kč

Dermacol Caviar long stay make-up & corrector
Dermacol make-up 24h control

Dermacol make-up 24h control

Přesvědčte se, že i make-up umí zázraky! Dermacol make-up 24h control je jedinečný svým složením. Díky koenzymu Q10 bude vaše pleť dokonalá po celý den.

Neucpává póry a dodává kůži pevnost. Make-up 24H Control je dotekuodolný a nezanechává stopy na oblečení. 289 Kč

TIP:Ušetřete také díky Black Friday. Využijte Tipli slevy v kombinaci s výjimečnými nabídkami a ušetřete až tisíce korun.

Nakupujte kosmetiku Dermacol levně!

  • Elnino.cz – Nakupujte chytře! Díky Tipli získáte 2,5 % z nákupu zpět.
  • Notino.cz - Znáte Notino? Zavítejte do jejich obchodu, kde se vám vrátí až 5 % ve formě cashbacku.
  • Dermacol.cz – Navštivte originální stránky Dermacolu. Tipli si pro vás připravilo zajímavé slevy a slevové kupony.

Související obchody

Vivantis, Krasa.cz, Parfemy.cz, Elnino, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se